Jump to content
Dogomania

Fifi złapana i bezpieczna ! Ufffff.... Greys w swoim wymarzonym domku!

Recommended Posts

Posted

Może ktoś stąd będzie mógł w sobotę pomóc Nam szukać Fifi?

O 5.30 zbiórka w Raciborzu... Im więcej Nas więcej tym lepiej...

To tylko 2-3 godzinki a może zdziałać cuda tym bardziej, że ciągle mamy sygnały z tych samych miejsc ! 

Posted

Niestety Racibórz to zawsze było pechowe miasto - czy to z wizytami przedadopcyjnymi (przekonałyśmy się na tym boleśnie w przypadku Fifi), jak i z psiarzami w ogóle... :(

Są oczywiście wyjątki, mamy jedną ciotkę z Raciborza, ktora nas wspiera, ale niestety sama też niewiele może... Będzie nam pomagać w jutrzejszych poszukiwaniach.

Fifi pokazuje się w tych samych okolicach CODZIENNIE. Jeżeli jutro jej nie będzie, podczas gdy bedzie nas tyle osob to nie wiem co zrobimy..

• Downvote 1
Posted

Będzie... i tego się trzymajmy... i od teraz wszyscy się modlimy zeby znowu pogoda nie zrobiła nam numeru jak wtedy kiedy był Jamor..

Posted

Cioteczki Fifi złapana !!!! :)

Szczegóły z pierwszej ręki napiszą Cioteczki które były na miejscu i wytrwale czekały na Fifolinkę :) 

Dziękujemy !!! :)

• Upvote 2
Posted

Szczegóły z pierwszej ręki napiszą Cioteczki które były na miejscu i wytrwale czekały na Fifolinkę :)

Ale wiadomość!!!

:) :) :)

Dziękujemy :) :) :)

Posted

Az aie poryczałam. Jestescie wspaniałe, gratuluje i szczerze podziwiam.

Posted

Aż żałuję, że nie mogłam być w tym tygodniu w Raciborzu...
Fifi, oby to było ostatni raz!

Też czekam na jakieś szczegóły...

Posted

Juz pisze dziewczynki !

Byłyśmy z Myszka w Raciborzu koło 20 30.
Dziewczyny miały sygnały, ze Figunia przychodzi na jedzonko na ta właśnie posesje.
Dzieki uprzejmości pani, która zgodziła sie postawić u siebie klatkę łapkę, udało sie złapać Figunie koło 22 30.
Było tak ciemno, ze pomimo tego, ze blisko miałyśmy auto, nic nie widziałyśmy, cichutko siedząc, nasluchiwalysmy, czy klatka sie zamknie.
I nagle trzask...
Figunia była juz nasza!!!
Ponieważ klatka jest bardzo zdezelowana nie wyciagalysmy juz z niej Figuni i pojechałyśmy do Kasi.

Kochani to nie my jesteśmy wspaniałe, byłyśmy w odpowiednim miejscu, ponieważ dziewczyny odwalily kawał dobrej roboty plakatujac miasto!

Najwazniesze, ze Figunia jest juz bezpieczna u Kasi!

W aucie jechała spokojnie, czasem troszkę dyszała.
Na pewno poznała jak dojechalysmy w końcu na miejsce, ze wróciła do siebie.

Do tej pory nie mogę uwierzyć, ze sie udało, tak bardzo cieszyliśmy sie z Ela, nie mówiąc juz o dziewczynach, z którymi byłyśmy cały czas w kontakcie!

• Upvote 2
Posted

Przepraszam, że dopiero teraz zdajemy relację, ale wróciłyśmy do Dąbrowy po 4 rano.

Pojechałyśmy do Raciborza z AgusiąP wczoraj wieczorem.

Klatkę łapkę ustawiłyśmy ok 20:30 na posesji tych ludzi, od których były sygnały, że przychodzi na ich działkę.

I siedzimy cichutko w samochodzie

Ciemno było jak w ........ więc nawet nie wiemy skąd Fifi nadeszła i nie widziałyśmy tego, tylko usłyszałyśmy szczęk zamykanej klatki.

Jak zwykle biegiem, no i w środku na szczęście była Fifi, a, nie np kot z sąsiedztwa:):):):)

To było ok 22:30 bo tak mam w telefonie jak dzwoniłam zaraz do Juso, żeby odwoływała akcję.

Piszę to bo widzę po postach że zegar z dogo coś inaczej chodzi:)

No i co do łapania to tyle,

Gorzej z przygodami po nocy w drodze powrotnej, ale najważniejsze, że dojechałyśmy i do Kasi i do domów.

U Kasi byłyśmy po 2.

Zdjęcia wystraszonego  Fifulca już u Kasi

2ec3hue.jpg

25pl7qq.jpg

256wara.jpg

To że udało się Fifi złapać to efekt pracy wielu osób na tym wątku i nie tylko.

Gdyby nie ich wcześniejsze akcje, dzięki którym wiedziałyśmy gdzie tą klatkę ustawić to mogłybyśmy tydzień z nią po Raciborzu latać bez efektu.

• Upvote 2
Posted

Agunia czy my już do końca życia skazane na robienie wszystkiego razem? :):) Znowu pisałyśmy razem:) :)

Było zadzwonić to bym się nie produkowałaa:)

• Upvote 1