ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Mały Pocket, uroczy, kochany ma zaledwie 1-2 lata. Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Cudna, przemiła Dusia, jest średniej wielkości, ma 2-3 lata. Quote
Makila Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Nutusiu - w grobie tez nie, już mam plan- będę straszyć oprawców zwierząt.... Uśmiałam się do łez :) ewu jak ty czasami coś palniesz :megagrin: Quote
cancer43 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Uśmiałam się do łez :) ewu jak ty czasami coś palniesz :megagrin: Ale tutaj na dogo juz zawiązała się jakiś czas temu taka grupa straszących,zresztą z inicjatywy ewu Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Rano jadę do schronu, kciuki potrzebne... Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 U Dipsy-Soni na razie w miarę ok. Ma na sumieniu chodnik ale może przestanie go ożerać, :nono: mam taką nadzieję:) Quote
kcd Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Ori ma na koncie wazon, ołówek i słuchawki po pierwszym dniu samemu w domu. Nie ma dla niego przeszkód - jest jak tatrzańska kozica :) Quote
agat21 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Ori ma na koncie wazon, ołówek i słuchawki po pierwszym dniu samemu w domu. Nie ma dla niego przeszkód - jest jak tatrzańska kozica :) No to ładnie Oriczek się rządzi u Ciebie... :jumpie: Niewiniątko malutkie ;) Ale mówiąc serio, to pewnie się bał, że nie wrócisz... i z nerwów to wszystko pogryzł. Choć wazon - przyznaję - mnie zaskoczył.. rozumiem, że go nie gryzł, a zrzucał raczej? Quote
agat21 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Co do straszenia - to ja chętnie nawet przed śmiercia :lmaa: Quote
malagos Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Co do straszenia - to ja chętnie nawet przed śmiercia :lmaa: No pewnie, chciałabyś, kogoś brzydszego trzeba poszukać!... Quote
danyww Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 No pewnie, chciałabyś, kogoś brzydszego trzeba poszukać!... To ja się zgłaszam. :megagrin: Dziewczyny widziały gdy przyjechały ..nadaję się. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Dziewczyny zrobię dzieciakom chrzciny na fb, mogę wstawić link do wątku na wydarzeniu ? Quote
agat21 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 To ja się zgłaszam. :megagrin: Dziewczyny widziały gdy przyjechały ..nadaję się. Protestuję! I to zdecydowanie! Piękna i miła kobieta nas przywitała, tylko wonie unosiły się niepiękne - ale to już zasługa naszych kochanych psideł :jumpie: Samochód mi się wietrzył 2 dni, a odstawiając go do myjni i czyszczenia wnętrza zasugerowałam delikatne, że będzie to raczej wyzwanie :mdrmed: Quote
agat21 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Rano jadę do schronu, kciuki potrzebne... Kciukie wielkie i nieustające, a można spytać po kogo tą razą?? Quote
Ewa Marta Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Kciukie wielkie i nieustające, a można spytać po kogo tą razą?? No właśnie... po kogo jedziesz ewu? Oczywiście kciuki są! Quote
Gabi79 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Przepraszam za offa, ale dużo tu osób, szukam osoby, która przeprowadzi wizytę przed adopcyjną w Chrzanowie dla Tosi z banerka w moim podpisie, może kojarzycie kogoś z tamtych okolic? Quote
grazia_1979 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Ciociu ewu niedawno robilam do Ciebie przelew z zagranicy. możesz sprawdzić czy Twoj bank nie pobrał przypadkiem prowizji za przelew z zagranicy?placilam teraz za bazarek i sie okazało że jednej cioci bank policzyl jeszcze sobie prowizje.. Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Dziewczyny zrobię dzieciakom chrzciny na fb, mogę wstawić link do wątku na wydarzeniu ? Rudzia proszę nie. Niestety musimy być absolutnie poza FB. Przepraszam ale mam powody, dziękuję,że zrozumiesz. Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Ciociu ewu niedawno robilam do Ciebie przelew z zagranicy. możesz sprawdzić czy Twoj bank nie pobrał przypadkiem prowizji za przelew z zagranicy?placilam teraz za bazarek i sie okazało że jednej cioci bank policzyl jeszcze sobie prowizje.. Rano sprawdzę. Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 No właśnie... po kogo jedziesz ewu? Oczywiście kciuki są! Pani chce Bakiego , oby był... Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Ori ma na koncie wazon, ołówek i słuchawki po pierwszym dniu samemu w domu. Nie ma dla niego przeszkód - jest jak tatrzańska kozica :) A taki aniołek z niego był :saeek: Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 W temacie straszenia uroda nie przeszkadza, można być Rusałką i wciągać "ofiarę" do bagna, bardzo praktyczne :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: Quote
agat21 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Pani chce Bakiego , oby był... Kciuki mocno zaciśnięte, żeby był! śliczny .. Quote
Recommended Posts