Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ori ma na koncie wazon, ołówek i słuchawki po pierwszym dniu samemu w domu. Nie ma dla niego przeszkód - jest jak tatrzańska kozica :)

Posted

Ori ma na koncie wazon, ołówek i słuchawki po pierwszym dniu samemu w domu. Nie ma dla niego przeszkód - jest jak tatrzańska kozica :)

No to ładnie Oriczek się rządzi u Ciebie...  :jumpie: Niewiniątko malutkie ;)

Ale mówiąc serio, to pewnie się bał, że nie wrócisz... i z nerwów to wszystko pogryzł. Choć wazon - przyznaję - mnie zaskoczył.. rozumiem, że go nie gryzł, a zrzucał raczej?

Posted

To ja się zgłaszam. :megagrin:  Dziewczyny widziały gdy przyjechały  ..nadaję się.

Protestuję! I to zdecydowanie! Piękna i miła kobieta nas przywitała, tylko wonie unosiły się niepiękne - ale to już zasługa naszych kochanych psideł  :jumpie:

Samochód mi się wietrzył 2 dni, a odstawiając go do myjni i czyszczenia wnętrza zasugerowałam delikatne, że będzie to raczej wyzwanie  :mdrmed:

Posted

Przepraszam za offa, ale dużo tu osób, szukam osoby, która przeprowadzi wizytę przed adopcyjną w Chrzanowie

dla Tosi z banerka w moim podpisie, może kojarzycie kogoś z tamtych okolic?

Posted

Ciociu ewu niedawno robilam do Ciebie przelew z zagranicy. możesz sprawdzić czy Twoj bank nie pobrał przypadkiem prowizji za przelew z zagranicy?placilam teraz za bazarek i sie okazało że jednej cioci bank policzyl jeszcze sobie prowizje..

Posted

Dziewczyny zrobię dzieciakom chrzciny na fb, mogę wstawić link do wątku na wydarzeniu ?

Rudzia proszę nie.

Niestety musimy być absolutnie poza FB.

Przepraszam ale mam powody, dziękuję,że zrozumiesz.

Posted

Ciociu ewu niedawno robilam do Ciebie przelew z zagranicy. możesz sprawdzić czy Twoj bank nie pobrał przypadkiem prowizji za przelew z zagranicy?placilam teraz za bazarek i sie okazało że jednej cioci bank policzyl jeszcze sobie prowizje..

Rano sprawdzę.

Posted

A taki aniołek z niego był :saeek:

Posted

W temacie straszenia uroda nie przeszkadza, można być Rusałką i wciągać "ofiarę" do bagna, bardzo praktyczne :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: