Rudzia-Bianca Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Rudzia proszę nie. Niestety musimy być absolutnie poza FB. Przepraszam ale mam powody, dziękuję,że zrozumiesz. Rozumiem, dlatego pytam zanim zrobię ;) To w takim razie spróbujemy zrobić bazarek chrzcielny na dogo , pewnie mniej kasy wpadnie ale może jakiś grosik się uda uzbierać ;) Quote
ewu Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Szczeniorki dzisiaj były przebadane i zaszczepione. Makila potem napisze co i jak. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Bazarek chrzcielny dzieciaków :) http://www.dogomania.com/forum/topic/143992-chrzcimy-dzieciaki-do-24112014r-do-p%C3%B3%C5%82nocy-zapraszamy/ gdyby ktoś mógł go rozreklamować :) Quote
kcd Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Ori-potwori w nocy zjadł papier toaletowy (z wieszaka) :D i też coś ma z dywanami bo na wykładzinę rozdziawia paszczę i próbuje ją zjeść. Dobrze, że paszcza taka mała :) za to kanapa wydaje się idealnych rozmiarów - w sam raz na toaletę. Zabawki, które działały na poprzednie tymczasy nie wydają się być wystarczająco atrakcyjne, konga za którymi psy zazwyczaj szaleją tu latają zupełnie obojętnie - a póki co nie chcę ich niczym smarować, bo mamy małe problemy żołądkowe (które sąsiedzi określili trochę inaczej, bo słowo daję "pachnie" już w windzie!). Dziś idziemy na zabawkowe zakupy, myślę o takich sznurkowych gryzakach ze względu na miłość do wykładziny i papieru. To chyba jedyne, czego u mnie nie ma, bo poszło do domu razem z Fantą i od tamtej pory jakoś nie było okazji. Chyba że ktoś może mi coś podpowiedzieć w kwestii rozrywki dla Waćpana? A no i chyba nie muszę dodawać, że Ori czuje się dużo lepiej? ;) jest pełen energii, czai się na ptaki, zaczepia mnie do zabawy, pozakuje brzucha i przytula jakbyśmy znali się od lat. Quote
Ellig Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Ori , kochany łobuziak. Kasiu, szarpaki to bardzo dobry pomysł :) Kciuki trzymam mocno zacisniete za powodzenie porannej akcji :) Quote
Makila Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Ja wczoraj padłam z wycieńczenia i nie miałam siły już tutaj zalądnąć. Wczoraj też zostały zaszczepione szczeniaki. Koszt szczepienia to 150zł (niestety zgubiłam paragon :( ) Dla maluchów została też kupiona karma (159zł) i podkłady (32zł) Razem 341zł faktura za podkłady Quote
kcd Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 O psich lobuzach (po angielsku), padłam ze śmiechu: http://www.umbrelr.com/31-naughtiest-dogs-last-one-cracked/ Quote
ewu Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Kasiu dziękuję,że dbasz o tego łobuza:) Quote
ewu Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Anetko przelałam za szczepienia 140zł , dopłacę więc 42 za podkłady plus brakujące 10 zł. Quote
ewu Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Baki -pojechał do domu:) Nazywa się Spajki, Panie fantastyczne:) :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Quote
Nutusia Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Nie widzę fotki Bakiego/Spajkiego, ale nieważne jak wygląda - ważne, że się wyrwał ze szponów beznadziei. Quote
ewu Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Baki-Spajki pojechał do wspaniałego domu:) Quote
Marysia R. Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Baki -pojechał do domu:) Nazywa się Spajki, Panie fantastyczne:) :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :jumpie: :jumpie: :Rose: 1 Quote
ewu Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Baki-Spajki zamieszkał w Bytomiu, będzie miał za przyjaciela uratowanego przed schronem szczeniaczka:) Pani Spajkiego i jej siostra to niezwykle miłe i bardzo wrażliwe Dziewczyny. Quote
kcd Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Och jak cudownie :)))))))) Ewu jesteś niesamowita!!!!! :) Quote
ewu Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 O kurcze Gosia usunęła go z albumu do ogłoszeń i foka zniknęła:( Tak jak inne... Przyśle mi na maila to od nowa powstawiamy. Quote
ewu Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Spajki to biszkoptowy przegubowiec, ma maksymalnie rok:) Cieszył się jak szalony, wylizał swoje Panie, wskoczył do auta i z pewną siebie miną ułożył na siedzeniu. Łaskawie zjadł smaczki i przytulił do Pani:) A ja jak zwykle miałam oczy "na mokrym miejscu". Quote
Nutusia Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Jedno jest pewne - kontrola drogowa Paniom ze Spajkiem na pokładzie nie grozi :megagrin: Quote
Ellig Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 O psich lobuzach (po angielsku), padłam ze śmiechu:http://www.umbrelr.com/31-naughtiest-dogs-last-one-cracked/ Świetne i jakie maja niewinne miny :jumpie: Quote
Ellig Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Baki-Spajki zamieszkał w Bytomiu, będzie miał za przyjaciela uratowanego przed schronem szczeniaczka:) Pani Spajkiego i jej siostra to niezwykle miłe i bardzo wrażliwe Dziewczyny. Wspaniale, powodzenia chlopaku! :) Quote
ewu Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Jedno jest pewne - kontrola drogowa Paniom ze Spajkiem na pokładzie nie grozi :megagrin: Mam nadzieję :megagrin: Quote
ewu Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 O psich lobuzach (po angielsku), padłam ze śmiechu:http://www.umbrelr.com/31-naughtiest-dogs-last-one-cracked/ Rewelka:):)Szczególnie mnie rozwalili "bracia" :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
ewu Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Dzisiaj dostałam cudnego maila od Pani Lando, to już miesiąc jak są razem. Kasiu kochana dziękuję :calus: :calus: :calus: :calus: Kasia jest z nami : Lando_pancia:) Quote
Ewa Marta Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Baki-Spajki zamieszkał w Bytomiu, będzie miał za przyjaciela uratowanego przed schronem szczeniaczka:) Pani Spajkiego i jej siostra to niezwykle miłe i bardzo wrażliwe Dziewczyny. HURRRAAAAA!!!!! Powodzenia psiaku kochany! Dzisiaj Ty wygrałeś los na loterii :loveu: Dzisiaj dostałam cudnego maila od Pani Lando, to już miesiąc jak są razem. Kasiu kochana dziękuję :calus: :calus: :calus: :calus: Kasia jest z nami : Lando_pancia:) Bardzo dziękujemy za wspaniały dom dla Lando :loveu: Fajnie, że jesteś tu z nami :klacz: Quote
Recommended Posts