Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rudzia proszę nie.

Niestety musimy być absolutnie poza FB.

Przepraszam ale mam powody, dziękuję,że zrozumiesz.

Rozumiem, dlatego pytam zanim zrobię ;)

To w takim razie spróbujemy zrobić bazarek chrzcielny na dogo , pewnie mniej kasy wpadnie ale może jakiś grosik się uda uzbierać ;)

Posted

Ori-potwori w nocy zjadł papier toaletowy (z wieszaka) :D i też coś ma z dywanami bo na wykładzinę rozdziawia paszczę i próbuje ją zjeść. Dobrze, że paszcza taka mała :) za to kanapa wydaje się idealnych rozmiarów - w sam raz na toaletę. Zabawki, które działały na poprzednie tymczasy nie wydają się być wystarczająco atrakcyjne, konga za którymi psy zazwyczaj szaleją tu latają zupełnie obojętnie - a póki co nie chcę ich niczym smarować, bo mamy małe problemy żołądkowe (które sąsiedzi określili trochę inaczej, bo słowo daję "pachnie" już w windzie!). Dziś idziemy na zabawkowe zakupy, myślę o takich sznurkowych gryzakach ze względu na miłość do wykładziny i papieru. To chyba jedyne, czego u mnie nie ma, bo poszło do domu razem z Fantą i od tamtej pory jakoś nie było okazji. Chyba że ktoś może mi coś podpowiedzieć w kwestii rozrywki dla Waćpana?

A no i chyba nie muszę dodawać, że Ori czuje się dużo lepiej? ;) jest pełen energii, czai się na ptaki, zaczepia mnie do zabawy, pozakuje brzucha i przytula jakbyśmy znali się od lat.

Posted

Ja wczoraj padłam z wycieńczenia i nie miałam siły już tutaj zalądnąć.

Wczoraj też zostały zaszczepione szczeniaki. Koszt szczepienia to 150zł (niestety zgubiłam paragon :( )

Dla maluchów została też kupiona karma (159zł) i podkłady (32zł)

Razem 341zł

faktura za podkłady

2aiosvp.jpg

Posted

Baki-Spajki zamieszkał w Bytomiu, będzie miał za przyjaciela uratowanego przed schronem szczeniaczka:)

Pani Spajkiego  i jej siostra to niezwykle miłe i bardzo wrażliwe Dziewczyny.

Posted

Spajki to biszkoptowy przegubowiec, ma maksymalnie rok:)

Cieszył się jak szalony, wylizał swoje Panie, wskoczył do auta i z pewną siebie miną ułożył na siedzeniu.

Łaskawie zjadł smaczki i przytulił do Pani:) A ja jak zwykle miałam oczy "na mokrym miejscu".

Posted

Baki-Spajki zamieszkał w Bytomiu, będzie miał za przyjaciela uratowanego przed schronem szczeniaczka:)

Wspaniale, powodzenia chlopaku! :)

Posted

Dzisiaj dostałam cudnego maila od Pani Lando, to już miesiąc jak są razem.

Kasiu kochana dziękuję :calus: :calus: :calus: :calus:

Kasia jest z nami : Lando_pancia:)

Posted

HURRRAAAAA!!!!! Powodzenia psiaku kochany! Dzisiaj Ty wygrałeś los na loterii :loveu:

Dzisiaj dostałam cudnego maila od Pani Lando, to już miesiąc jak są razem.

Kasiu kochana dziękuję :calus: :calus: :calus: :calus:

Kasia jest z nami : Lando_pancia:)

Bardzo dziękujemy za wspaniały dom dla Lando :loveu:  Fajnie, że jesteś tu z nami :klacz: