Tyśka) Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Ja z kotem jeździłam swego czasu co 3 miesiące do kardiologa. Teraz juz rzadziej, ale to faktycznie kosztowna sprawa. Napisalam post na grupie wizytowej, ale na razie nikt nie odpisał. Myślę, że przed świętami będzie ciężko znaleźć wizytatora. Quote
elik Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 1 minutę temu, Tyśka) napisał: Ja z kotem jeździłam swego czasu co 3 miesiące do kardiologa. Teraz juz rzadziej, ale to faktycznie kosztowna sprawa. Napisalam post na grupie wizytowej, ale na razie nikt nie odpisał. Myślę, że przed świętami będzie ciężko znaleźć wizytatora. Już pisałam, to nie taka pilna sprawa. Adopcja na pewno nie będzie ani przed Świętami, ani przed Nowym Rokiem. Quote
elik Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Tysiu, Milo ma swój wątek, piszmy tam o wszystkim co jego dotyczy :) Niech całość będzie w jednym miejscu. Quote
Poker Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Dziś dla szpicusia zaczyna się nowy etap w życiu. Przeprowadza się od Anecik do DS we Wrocławiu. Będzie miał do głaskania i kochania dwie pary rąk państwa w wieku emerytalnym oraz piękny ogród do biegania i spacery. Pani gotuje się od miłości do niego. Pan bardzo rozsądny też gotowy do pokochania. 4 Quote
Tyśka) Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Cudownie. Psiak obledny, wiec nic dziwnego, że błyskawicznie znalazl domek. A Lisia? Quote
elik Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 33 minuty temu, Poker napisał: Będzie miał do głaskania i kochania dwie pary rąk państwa w wieku emerytalnym oraz piękny ogród do biegania i spacery. Pani gotuje się od miłości do niego. Pan bardzo rozsądny też gotowy do pokochania. Super. Tego psiaki potrzebują do życia, jak powietrza :) Quote
Poker Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 Dla szpicusia nawet ogłoszeń nie robiłam. Domek już jakiś czas temu zgłosił się do mnie dzięki właścicielom Nany od nas wyadoptowanej półtora roku temu. Początkowo państwo chcieli psa do 4 lat , ale im jasno wytłumaczyłam dlaczego powinni wziąć starszego psa. I skontaktowałam się z nimi jak szpicek trafił do Anecik i już wiedziałam jaki ma charakter. Podesłałam zdjęcia i decyzja na tak zapadła w ciągu 10. minut. Byłam na wizycie PA w czwartek i dziś maluch pojechał. Lusia/Lisia czeka na rozwój zdarzeń. 2 Quote
elik Posted December 20, 2020 Posted December 20, 2020 4 godziny temu, Poker napisał: Dla szpicusia nawet ogłoszeń nie robiłam. Domek już jakiś czas temu zgłosił się do mnie dzięki właścicielom Nany od nas wyadoptowanej półtora roku temu. Początkowo państwo chcieli psa do 4 lat , ale im jasno wytłumaczyłam dlaczego powinni wziąć starszego psa. I skontaktowałam się z nimi jak szpicek trafił do Anecik i już wiedziałam jaki ma charakter. Podesłałam zdjęcia i decyzja na tak zapadła w ciągu 10. minut. Byłam na wizycie PA w czwartek i dziś maluch pojechał. Lusia/Lisia czeka na rozwój zdarzeń. To szpicusiowi się lapnęło :) Quote
ewu Posted December 20, 2020 Author Posted December 20, 2020 6 godzin temu, Poker napisał: Dziś dla szpicusia zaczyna się nowy etap w życiu. Przeprowadza się od Anecik do DS we Wrocławiu. Będzie miał do głaskania i kochania dwie pary rąk państwa w wieku emerytalnym oraz piękny ogród do biegania i spacery. Pani gotuje się od miłości do niego. Pan bardzo rozsądny też gotowy do pokochania. Ale ekpres:) Quote
Tyśka) Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 Czy Franek znalazł dom? https://www.olx.pl/oferta/kochany-mlody-psiak-naturalny-antydepresant-franus-CID103-IDHhOpp.html Quote
maarit Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 Poproszono mnie o wrzucenie zdjęć tego cuda :) 1 Quote
maarit Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 Przed chwilą, Tyśka) napisał: Jaki terierek sliczny :) A w kwestii szczegółów to już niestety nie pomogę... Quote
mari23 Posted December 21, 2020 Posted December 21, 2020 4 godziny temu, maarit napisał: A w kwestii szczegółów to już niestety nie pomogę... szczegóły nieważne, ważne, że do adopcji na pewno :) do dzieła - kto pierwszy, ten dostanie to cudo! ;) 4 godziny temu, Poker napisał: A skąd on? Ewu nam wszystko opowie, jak tylko będzie mogła Quote
ewu Posted December 22, 2020 Author Posted December 22, 2020 Dnia 21.12.2020 o 09:27, Tyśka) napisał: Czy Franek znalazł dom? https://www.olx.pl/oferta/kochany-mlody-psiak-naturalny-antydepresant-franus-CID103-IDHhOpp.html Nie Quote
ewu Posted December 22, 2020 Author Posted December 22, 2020 Dnia 21.12.2020 o 17:16, maarit napisał: Poproszono mnie o wrzucenie zdjęć tego cuda :) Bardzo dziekuje za pomoc. To przecudowny psiak. Chodząca miłość . Nazwalam go Fabio chociaz w schronisku mówią na niego Kudłaty. Fabio ma ok.8-9 lat, jest naprawde wyjatkowy. Quote
mari23 Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 3 godziny temu, ewu napisał: Fabio jest w M. ojej :( może do DT na miejsce Milo ? 1 Quote
maarit Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 22 godziny temu, ewu napisał: Spokojnych i zdrowych Świąt . Przyłączam się do życzeń. Wszystkim maluszkom życzę wspaniałych domków. Quote
Jaaga Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 Dnia 21.12.2020 o 17:16, maarit napisał: Poproszono mnie o wrzucenie zdjęć tego cuda :) Evu, na kogo namiary ? Pokażę do malawaszce od Sznaucerów z prośbą o wstawienie na sznaucerowy FB, tylko potrzebuję kontakt. Quote
Recommended Posts