mari23 Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 6 godzin temu, elik napisał: Ja też bardzo chcę, aby Milo opuścił schron, choćby do DT. Panie przeszły przez pierwsze sito - Basia. Ma jeszcze być rozmowa ze schronem i jeśli nadal będą chciały dać Milo DT, umówię się na wizytę PA. jest nadzieja dla ślepcia... 3 godziny temu, omi napisał: Nie da został zorganizować jakiegoś transportu? na pewno się da, tylko czy Foksia jeszcze DT potrzebuje...może już znalazła. Jest tak podobna do mojej ukochanej Majeczki[*], że wspomnienia sprzed 20 lat wróciły... 1 Quote
ewu Posted December 7, 2020 Author Posted December 7, 2020 18 godzin temu, mari23 napisał: jest nadzieja dla ślepcia... na pewno się da, tylko czy Foksia jeszcze DT potrzebuje...może już znalazła. Jest tak podobna do mojej ukochanej Majeczki[*], że wspomnienia sprzed 20 lat wróciły... Nikt nie zaproponował. Nadal szuka :( Quote
ewu Posted December 7, 2020 Author Posted December 7, 2020 21 godzin temu, omi napisał: Nie da został zorganizować jakiegoś transportu? Muszę wiedzieć dokąd. Najgorsze jest to ,że ona nie jest w schronisku , w którym można nad nią czuwać:( Quote
ewu Posted December 7, 2020 Author Posted December 7, 2020 Dnia 5.12.2020 o 22:07, mari23 napisał: delikatna kruszynka, biedactwo. Gdyby to nie było tak daleko - dałabym jej BDT już dzisiaj A dokąd trzeba by ją dowieźć? Quote
Poker Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Ta malutka jest jeszcze w schronie? Spytam koleżanki czy by jej nie wzięła. 2 1 Quote
mari23 Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 2 godziny temu, ewu napisał: Muszę wiedzieć dokąd. Najgorsze jest to ,że ona nie jest w schronisku , w którym można nad nią czuwać:( Milusia zamojskiego odbierałam przy zjeździe z autostrady za Wrocławiem w kierunku Legnicy, może ktoś będzie przejeżdżał Quote
Tyśka) Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Przeniosłam Shadowa z Wrocławia do Bytomia: https://www.olx.pl/oferta/misio-najlepszy-kumpel-i-cudowny-duszek-nieduzy-psiak-marzy-o-domu-CID103-IDHsgku.html A Franusia do Będzina: https://www.olx.pl/oferta/kochany-mlody-psiak-naturalny-antydepresant-franus-CID103-IDHhOpp.html Czy ktoś mógłby ich wyróżnić? Quote
mari23 Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 2 godziny temu, Poker napisał: Ta malutka jest jeszcze w schronie? Spytam koleżanki czy by jej nie wzięła. Cudownie by było, jest maleńka i śliczna, kruszynka taka. 58 minut temu, mari23 napisał: Milusia zamojskiego odbierałam przy zjeździe z autostrady za Wrocławiem w kierunku Legnicy, może ktoś będzie przejeżdżał obie propozycje to ten sam kierunek i zbliżona odległość, ja mieszkam 40 km za Wrocławiem 1 Quote
Poker Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Koleżanka zgodziła się przyjąć malutką. Dzwoniłam do ewu , ale pewnie jest zajęta. Teraz trzeba dograć transport. 2 Quote
elik Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 9 minut temu, Poker napisał: Koleżanka zgodziła się przyjąć malutką. Dzwoniłam do ewu , ale pewnie jest zajęta. Teraz trzeba dograć transport. Fantastyczna wiadomość z samego rana Quote
Tyśka) Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 13 minut temu, Poker napisał: Koleżanka zgodziła się przyjąć malutką. Dzwoniłam do ewu , ale pewnie jest zajęta. Teraz trzeba dograć transport. Hurra, cudownie! <3 Quote
Poker Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 ewu dzwoniła, że załatwia transport suni na Śląsk, a potem do Wrocławia. Quote
elik Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 39 minut temu, Poker napisał: ewu dzwoniła, że załatwia transport suni na Śląsk, a potem do Wrocławia. Dzięki Poker za super szybką pomoc dla malutkiej suni Po takiej wiadomości pychol sam się układa w uśmiech :) Quote
ewu Posted December 8, 2020 Author Posted December 8, 2020 Bardzo Wam dziękuję. Musze zorganizować transport malutkiej. Quote
elik Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 W sprawie wizyty PA w DT dla seniora Milo jestem umówiona na czwartek na 16-tą. 2 Quote
Poker Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 W czwartek z koleżanką odbierzemy malutką z trasy. 3 1 Quote
Gabi79 Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 3 godziny temu, elik napisał: W sprawie wizyty PA w DT dla seniora Milo jestem umówiona na czwartek na 16-tą. 27 minut temu, Poker napisał: W czwartek z koleżanką odbierzemy malutką z trasy. Byle do czwartku Quote
omi Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 23 godziny temu, Poker napisał: Ta malutka jest jeszcze w schronie? Spytam koleżanki czy by jej nie wzięła. 8 godzin temu, Poker napisał: Koleżanka zgodziła się przyjąć malutką. Dzwoniłam do ewu , ale pewnie jest zajęta. Teraz trzeba dograć transport. 48 minut temu, Poker napisał: W czwartek z koleżanką odbierzemy malutką z trasy. Poker skąd Ty bierzesz takie superaśne koleżanki :) 1 Quote
mari23 Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 9 godzin temu, Poker napisał: Koleżanka zgodziła się przyjąć malutką. Dzwoniłam do ewu , ale pewnie jest zajęta. Teraz trzeba dograć transport. Zgadzam się z Omi - superaśne koleżanki ma Poker :) :) Jak ja się cieszę !!! Po nocach mi się to maleństwo śniło. 5 godzin temu, elik napisał: W sprawie wizyty PA w DT dla seniora Milo jestem umówiona na czwartek na 16-tą. Czy ja nie za dużo spełnionych marzeń bym chciała? Bo Milo to drugi powód moich nie przespanych nocy. Mam nadzieję, że ludzie okażą się wspaniałym domem tymczasowym dla biedaka....i o to się pomodlę w to dzisiejsze święto Quote
elik Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 12 minut temu, mari23 napisał: Czy ja nie za dużo spełnionych marzeń bym chciała? Bo Milo to drugi powód moich nie przespanych nocy. Mam nadzieję, że ludzie okażą się wspaniałym domem tymczasowym dla biedaka....i o to się pomodlę w to dzisiejsze święto Mari kochana, to też powód mojej troski. Chciałam już jutro, ale pani nie może i chciała we czwartek i choć mi czwartek nie pasuje, bo jedziemy do kotów (wyjątkowo we czwartek, a nie w sobotę, bo chcemy zahaczyć o targ), to jednak umówiłam się na czwartek. Nie chcę już dłużej czekać i chcę, żeby Milo jak najszybciej opuścił schron. Oczywiście o ile dom okaże się odpowiedni. 1 Quote
ewu Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 Mała już u anecik. Jest bardzo przestraszona. Anecik powiedziała ,że jest maciupeńka Quote
ewu Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 Na konto Dunaja wpłynęło 10 zł od Nesiowatej. Dziękuję:) Quote
ewu Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 Psiaki otrzymały 200 zł od Figuni i 15 zł od Agnieszki103. Kupiłam dwa razy karmę dla szczeniąt i zapłaciłam za pierwsze szczepienie. Za szczepienie i odrobaczenie 4 bąbli zapłaciłam tylko 80zł. Teraz drugie szczepienie. Podliczę wydatki i wkleję na wątku. Quote
Poker Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 Anecik mówiła , że sunieczka jest bardzo mała i jeszcze bardziej wystraszona. W książeczce ma wiek ok.3-4 lat. Rzeczywiście mam fajne koleżanki i znajome , ale tylko jedna tymczasuje. Inne dostarczają mi piękne fanty na bazarki i to do lat. Niektóre nowiutkie. Niektóre dają pieniądze. 2 Quote
ewu Posted December 9, 2020 Author Posted December 9, 2020 Dzisiaj się dowiedziałam ,że adoptowana parę dni temu do wydawało się miłej Pani mała sunia o imieniu Inka została zwrócona :( Płakać mi się chce. Babsko przywiozło bidunię pod pachą i zwróciło jak rzecz. Inka jest przesłodka, urocza. Waży może z 8 kg i ma 3-4 lata. Quote
Recommended Posts