Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, elik napisał:

Ja też bardzo chcę, aby Milo opuścił schron, choćby do DT.

Panie przeszły przez pierwsze sito - Basia. Ma jeszcze być rozmowa ze schronem i jeśli nadal będą chciały dać Milo DT, umówię się na wizytę PA.

jest nadzieja dla ślepcia...

3 godziny temu, omi napisał:

Nie da został zorganizować jakiegoś transportu? 

na pewno się da, tylko czy Foksia jeszcze DT potrzebuje...może już znalazła. 

752082140_malekasunia.jpg.b4c485b547afbe7b863cb3009793be3b.jpg

Jest tak podobna do mojej ukochanej Majeczki[*], że wspomnienia sprzed 20 lat wróciły...

• Like 1
Posted
18 godzin temu, mari23 napisał:

jest nadzieja dla ślepcia...

na pewno się da, tylko czy Foksia jeszcze DT potrzebuje...może już znalazła. 

752082140_malekasunia.jpg.b4c485b547afbe7b863cb3009793be3b.jpg

Jest tak podobna do mojej ukochanej Majeczki[*], że wspomnienia sprzed 20 lat wróciły...

Nikt nie zaproponował. Nadal szuka :(

Posted
21 godzin temu, omi napisał:

Nie da został zorganizować jakiegoś transportu? 

Muszę wiedzieć dokąd. Najgorsze jest to ,że ona nie jest w schronisku , w którym można nad nią czuwać:(

Posted
Dnia 5.12.2020 o 22:07, mari23 napisał:

delikatna kruszynka, biedactwo. Gdyby to nie było tak daleko - dałabym jej BDT już dzisiaj

A dokąd trzeba by ją dowieźć?

Posted
2 godziny temu, ewu napisał:

Muszę wiedzieć dokąd. Najgorsze jest to ,że ona nie jest w schronisku , w którym można nad nią czuwać:(

Milusia zamojskiego odbierałam przy zjeździe z autostrady za Wrocławiem w kierunku Legnicy, może ktoś będzie przejeżdżał

Posted
2 godziny temu, Poker napisał:

Ta malutka jest jeszcze w schronie? Spytam koleżanki czy by jej nie wzięła.

Cudownie by było, jest maleńka i śliczna, kruszynka taka.

58 minut temu, mari23 napisał:

Milusia zamojskiego odbierałam przy zjeździe z autostrady za Wrocławiem w kierunku Legnicy, może ktoś będzie przejeżdżał

obie propozycje to ten sam kierunek i zbliżona odległość, ja mieszkam 40 km za Wrocławiem

• Like 1
Posted
9 minut temu, Poker napisał:

Koleżanka zgodziła się przyjąć malutką. Dzwoniłam do ewu , ale pewnie jest zajęta.  Teraz trzeba dograć transport.

Fantastyczna wiadomość z samego rana  740262899_serce8.gif.1c1786ad03ab2890cc8384515592255f.gif

Posted
13 minut temu, Poker napisał:

Koleżanka zgodziła się przyjąć malutką. Dzwoniłam do ewu , ale pewnie jest zajęta.  Teraz trzeba dograć transport.

Hurra, cudownie! <3

Posted
39 minut temu, Poker napisał:

ewu dzwoniła, że załatwia transport suni na Śląsk, a potem do Wrocławia.

Dzięki Poker za super szybką pomoc dla malutkiej suni 

kocham.jpg.ac27b282e6b28222a3dc7d0f6b502bae.jpg  1146701181_kwiatki15.jpeg.40df499900dba88773d3e1ad23ff8df5.jpeg

Po takiej wiadomości pychol sam się układa w uśmiech  :)

Posted
3 godziny temu, elik napisał:

W sprawie wizyty PA w DT dla seniora Milo jestem umówiona na czwartek na 16-tą.

27 minut temu, Poker napisał:

W czwartek  z koleżanką odbierzemy malutką z trasy.

Byle do czwartku

Posted
23 godziny temu, Poker napisał:

Ta malutka jest jeszcze w schronie? Spytam koleżanki czy by jej nie wzięła.

8 godzin temu, Poker napisał:

48 minut temu, Poker napisał:

W czwartek  z koleżanką odbierzemy malutką z trasy.

Poker skąd Ty bierzesz takie superaśne koleżanki :) 

• Like 1
Posted
9 godzin temu, Poker napisał:

Zgadzam się z Omi - superaśne koleżanki ma Poker :) :) Jak ja się cieszę !!! Po nocach mi się to maleństwo śniło.

5 godzin temu, elik napisał:

W sprawie wizyty PA w DT dla seniora Milo jestem umówiona na czwartek na 16-tą.

Czy ja nie za dużo spełnionych marzeń bym chciała? Bo Milo to drugi powód moich nie przespanych nocy. Mam nadzieję, że ludzie okażą się wspaniałym domem tymczasowym dla biedaka....i o to się pomodlę w to dzisiejsze święto

Posted
12 minut temu, mari23 napisał:

Czy ja nie za dużo spełnionych marzeń bym chciała? Bo Milo to drugi powód moich nie przespanych nocy. Mam nadzieję, że ludzie okażą się wspaniałym domem tymczasowym dla biedaka....i o to się pomodlę w to dzisiejsze święto

Mari kochana, to też powód mojej troski. Chciałam już jutro, ale pani nie może i chciała we czwartek i choć mi czwartek nie pasuje, bo jedziemy do kotów (wyjątkowo we czwartek, a nie w sobotę, bo chcemy zahaczyć o targ), to jednak umówiłam się na czwartek. Nie chcę już dłużej czekać i chcę, żeby Milo jak najszybciej opuścił schron. Oczywiście o ile dom okaże się odpowiedni.

• Like 1
Posted

Psiaki otrzymały 200 zł od Figuni

i 15 zł od Agnieszki103.

Kupiłam dwa razy karmę dla szczeniąt i zapłaciłam za pierwsze szczepienie. Za szczepienie i odrobaczenie 4 bąbli zapłaciłam tylko 80zł. Teraz drugie szczepienie.

Podliczę wydatki i wkleję na wątku.

Posted

Anecik mówiła , że sunieczka jest bardzo mała i jeszcze bardziej wystraszona. W książeczce ma wiek ok.3-4 lat.

Rzeczywiście mam fajne koleżanki i znajome  , ale tylko jedna tymczasuje. Inne dostarczają mi piękne fanty na bazarki i to do lat. Niektóre nowiutkie. Niektóre dają pieniądze.

• Like 2
Posted

Dzisiaj się dowiedziałam ,że adoptowana parę dni temu do wydawało się miłej Pani mała sunia o imieniu Inka została zwrócona :(

Płakać mi się chce. Babsko przywiozło bidunię pod pachą i zwróciło jak rzecz.

Inka jest przesłodka, urocza. Waży może z 8 kg i ma 3-4 lata.