ewu Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Ewu, z bazarku dla Suzi mam do przekazania 77zł, zdecyduj proszę na jakiego pieska z tego wątku przekazać tę kwotę. Gabi kochana przekaż Makili za Rysia. Ja na śmierć zapomniałam napisać Ci o tych fantach. Teraz jak spytałaś to mnie olśniło, przepraszam :calus: Quote
ewu Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 ręce opadają ... :( i nijak nie można rzec "my paniom już dziękujemy" :nonono2: ewu, jesteś bardzo dzielną i dobrą kobitą, prochu nie odkryłam;) jestem pełna szacunku dla Twojej desperacji i ogromu pracy ... Dziękuję za wsparcie :calus: :calus: :calus: Quote
róża35 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Ewu,pisałam do Ciebie pw,ale wyświetla się ,że nie możesz przyjmować wiadomości,więc ,jeżeli chodzi o adopcję to chodzi właśnie o malutkiego psiaka,najlepiej suczkę kilkuletnią,przyjazną dla kotów i mogącą bez problemu zostać samą w domu na około sześć -siedem godzin,ważącą 5-6kg:). Te psiaki w jakim schronie się znajdują? Quote
ewu Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Ewu,pisałam do Ciebie pw,ale wyświetla się ,że nie możesz przyjmować wiadomości,więc ,jeżeli chodzi o adopcję to chodzi właśnie o malutkiego psiaka,najlepiej suczkę kilkuletnią,przyjazną dla kotów i mogącą bez problemu zostać samą w domu na około sześć -siedem godzin,ważącą 5-6kg:). Te psiaki w jakim schronie się znajdują? Napisz do mnie na [email protected]:) Quote
marwis55 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Malusieńka Czika, wesoła , przyjazna tęskni za człowiekiem. Czika ma około roku. Quote
marwis55 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 No właśnie znalazłam ją na stronie i nie wiem czy Czika jest do adopcji, a jeżeli tak to gdzie przebywa, czy ktoś może mi odpowiedzieć? Quote
danyww Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 No właśnie znalazłam ją na stronie i nie wiem czy Czika jest do adopcji, a jeżeli tak to gdzie przebywa, czy ktoś może mi odpowiedzieć? Jest do adopcji. Ale o osobach zainteresowanych adopcją tych psiaków chcemy wiedzieć coś więcej i dlatego nie podajemy nazwy schroniska!!! Quote
ewu Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Nie możemy informować gdzie są pieski bo schronisko sobie tego najzwyczajniej nie życzy. Bardzo chętnie odpowiem na pytania dotyczące pieska i dlatego proszę o kontakt na maila. [email protected] Napisałam dodatkowo pw. Czika to super fajna sunia. Quote
malagos Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 No właśnie znalazłam ją na stronie i nie wiem czy Czika jest do adopcji, a jeżeli tak to gdzie przebywa, czy ktoś może mi odpowiedzieć? do adopcji jest też chyba Misia po operacji łapinki, maleństwo z cudną mordką :)tylko, ze na razie gips i rekonwalescencja. Quote
ewu Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Basiu, jak ręka?... Dziękuję, lepiej:) Quote
ewu Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 do adopcji jest też chyba Misia po operacji łapinki, maleństwo z cudną mordką :)tylko, ze na razie gips i rekonwalescencja. Tak Misia szuka domku ale musi wydobrzeć. Quote
elik Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Zdjęcia maluszków obiecane przez ewu :) Tunia - słodkie maleństwo, które ma przyjechać do mnie około godz. 20-tej :) I dzielny kolega Toto :) Quote
róża35 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Ewu ,a tu na dogo nie możesz scharakteryzować psiaki? ,bo mnie chodzi o Sonię,Łatkę Czikę,Dipsy i Malwinkę ile ważą jakie są do kotków i czy zostają bez problemu same w domu?Od razu inni by też przeczytali i by było prościej,po to chyba jest założony wątek dla tych biedaków ,aby na nim wymieniać się informacjami:) Quote
Marysia R. Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Ewu ,a tu na dogo nie możesz scharakteryzować psiaki? ,bo mnie chodzi o Sonię,Łatkę Czikę,Dipsy i Malwinkę ile ważą jakie są do kotków i czy zostają bez problemu same w domu?Od razu inni by też przeczytali i by było prościej,po to chyba jest założony wątek dla tych biedaków ,aby na nim wymieniać się informacjami:) Różo obawiam się, że ewu ciężko będzie odpowiedzieć na te pytania bo wszystkie te psiaki znajdują się w schronisku gdzie nie ma jak sprawdzić takich rzeczy :niewiem: No poza orientacyjną informacją co do wagi :) Quote
elik Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Ewu ,a tu na dogo nie możesz scharakteryzować psiaki? ,bo mnie chodzi o Sonię,Łatkę Czikę,Dipsy i Malwinkę ile ważą jakie są do kotków i czy zostają bez problemu same w domu?Od razu inni by też przeczytali i by było prościej,po to chyba jest założony wątek dla tych biedaków ,aby na nim wymieniać się informacjami:) A może to Ty określ jakiego psiaka szukasz, to z tych, których charakterki są już znane, będzie można któregoś "wytypować". Czy jest chętny dom ? Quote
róża35 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Właśnie powyżej wymieniłam j te psiaczki:)więc proszę wytypować jeżeli można:) Quote
elik Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Właśnie powyżej wymieniłam j te psiaczki:)więc proszę wytypować jeżeli można:) Różo, Marysia O. napisała już, że one są jeszcze w schronie więc nikt nie jest w stanie odpowiedzieć na Twoje pytania ile ważą jakie są do kotków i czy zostają bez problemu same w domu Quote
ewu Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Ewu ,a tu na dogo nie możesz scharakteryzować psiaki? ,bo mnie chodzi o Sonię,Łatkę Czikę,Dipsy i Malwinkę ile ważą jakie są do kotków i czy zostają bez problemu same w domu?Od razu inni by też przeczytali i by było prościej,po to chyba jest założony wątek dla tych biedaków ,aby na nim wymieniać się informacjami:) Bardzo bym chciała ,żeby choć jeden znalazł dom , niestety nie mam wiedzy na temat ich stosunku do kotów i tego czy zostaną same w domu. Pisałam o kontakcie na maila bo widzę,że jesteś ze Śląska i mogłybyśmy się spotkać i podjechać razem żebyś zobaczyła psiaki jakie są "na żywo". Niestety schronisko nie traktuje mnie przyjaźnie i nie mam możliwości wyprowadzania i poznawania piesków. Pozwalaja czasem pstryknąć na szybko fotki i koniec...Te psiaki są tam bezimienne, nikogo nie obchodzą ich charaktery. Coż ja mogę powiedzieć o psiaku , który zestresowany jest wyprowadzony na lince do zdjęcia na 2-3 minuty.. Sonia jest drobna, mała i bardzo sympatyczna. Czika jest najmniejsza również miła. Dandi jest chudziutki, drobny , malutki, nieco wyższy od Cziki ale dużo chudszy. Nie umiem na oko określić wagi pieska, są to małe psiaki. Łatka jest mała , taka niskopodłogowa, przyjazna. Myślę,że Dandi to jakieś 5-6 kg, on jest najchudszy ale Łatka i Czika są niższe. Ja tam patrzę przez pryzmat , który jest w największej potrzebie. Poza nimi jest sporo małych piesków , które nie mają zdjęć. Nie wiem czy w najbliższym czasie dostanę zgodę na fotografowanie. Po historii z Paniami jestem tam niemile widziana. Quote
danyww Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Basiu, Dipsy to jest suczka, rudawa. Myślałąś chyba o Dandi Quote
ewu Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Tu widać mniej więcej jak Malwinka wygląda przy człowieku. Dziewczyna , która jej robiła zdjęcia napisała ,że Malwinka dała się przez tę chwilę poznać z jak najlepszej strony. Quote
ewu Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Basiu, Dipsy to jest suczka, rudawa. Myślałąś chyba o Dandi Oj faktycznie, jestem strasznie zmęczona. Tak myślałam o Dandi...On tak bardzo potrzebuje ratunku. Quote
Recommended Posts