ewu Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Malusieńka Czika, wesoła , przyjazna tęskni za człowiekiem. Czika ma około roku. Quote
ewu Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Śliczna malutka Dipsy prosi o dom. Dipsy ma ok 3lat. Jest cudownym , przyjaznym pieskiem Quote
ewu Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Ori ma dopiero rok , jest malutki, bardzo potrzebuje pomocy... Quote
ewu Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Malwinka, kochana malizna a 3 lata , jest przemiła. Quote
ewu Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Jutro zamieszczę inne maluszki, już nie wiem jak im pomóc...:( Quote
ewu Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 smutno jak łapka Toto? Łapka coraz lepsza. Quote
ewu Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Bardzo to przykre, kiedy czlowiek nie zdąży z pomocą :-( Nie mogę przestać myśleć o tych , którym nie udało się pomóc, Stefan , Semi, Mela.....i inne bezimienne :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
ewu Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Toto i Tunia w piątek mają bezpłatny transport do Wieliczki , stamtąd Tunia wyruszy do Elik. Quote
elik Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Toto i Tunia w piątek mają bezpłatny transport do Wieliczki , stamtąd Tunia wyruszy do Elik. Szkoda, że to nie Ty ją przywieziesz. Pocieszające jest to co piszesz o zmianach w zachowaniu Tuni. Ciekawa jestem jak będzie reagowała na kotka - znowu mam maluszka, któremu szukam domku :) Quote
ewu Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Elu specjalnie się wybiorę do Krakowa:) Myślę,że Tunia to jednak dobrze ułożona mała dama, więc nie powinna dokuczać kotkowi:) Quote
elik Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Elu specjalnie się wybiorę do Krakowa:) Myślę,że Tunia to jednak dobrze ułożona mała dama, więc nie powinna dokuczać kotkowi:) Serdecznie zapraszam Basiu :) Teraz, po przeprowadzce, do mnie znacznie łatwiej trafić. Mieszkam niecały kilometr od autostrady, którą będziesz jechać. Quote
Nutusia Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Mam nadzieję, Basiu, że Twoja łapka wygoi się równie pięknie i szybko jak łapka Totka ;) Imka od wczoraj nasącza się feromonami :megagrin: Oby to przyniosło oczekiwane efekty, bo fotki czekających na wybawienie rozdzierają serce :( Quote
Onaa Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Biedne maluszki czekające wciąż na pomoc..:(. A twn sznaucerkowaty do kastracji nadal czeka ? Quote
danyww Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Biedne maluszki czekające wciąż na pomoc.. :(. A twn sznaucerkowaty do kastracji nadal czeka ? Niestety czeka. Mógł teraz w piątek pojechać do super DT do W-wy ..i d..pa. :lookarou: I chyba dopiero w przyszłym tygodniu pojedzie tam gdzie były poprzednie sznaucerkowate. Malawaszka, chciała go u siebie kastrować no ale psa nie dostaniemy. Babska, które zrobiły aferę, zepsuły wszystko bo teraz oni się asekurują. I nieważne są psy. Quote
ewu Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Niestety, panie - społecznice.....Teraz to już zdrowie pieska ich nie obchodzi, one chciały dowieść ,że Toto został przeze mnie zamordowany, oczywiście byłam w zmowie ze schroniskiem i gminą :pissed: :wallbash: Quote
Ellig Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Łatulka, bardzo mnie za serce chwyciła :) Quote
ewu Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Teoria spisku była najważniejsza dla tych pań... Quote
ewu Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Łatulka, bardzo mnie za serce chwyciła :) Cudna jest i taka miła, szuka kontaktu z człowiekiem.. Quote
Ewa Marta Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Łatulka, bardzo mnie za serce chwyciła :) Jest prawie kopią Łatki u Anusi :loveu: Quote
ewu Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Dzisiaj będą fotki Toto i Tuni, dotąd nie miałam jak ich zrobić. Quote
Gusiaczek Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 ręce opadają ... :( i nijak nie można rzec "my paniom już dziękujemy" :nonono2: ewu, jesteś bardzo dzielną i dobrą kobitą, prochu nie odkryłam;) jestem pełna szacunku dla Twojej desperacji i ogromu pracy ... Quote
Gabi79 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Ewu, z bazarku dla Suzi mam do przekazania 77zł, zdecyduj proszę na jakiego pieska z tego wątku przekazać tę kwotę. Quote
róża35 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Dziękuję za zdjęcia mikrusków:),te psiaczki znajdują się w którym schronisku ? Quote
ewu Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Dziękuję za zdjęcia mikrusków:),te psiaczki znajdują się w którym schronisku ? Czy chcesz któremuś pomóc? Quote
Recommended Posts