Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo to przykre, kiedy czlowiek nie zdąży z pomocą :-(

Nie mogę przestać myśleć o tych , którym nie udało się pomóc, Stefan , Semi, Mela.....i inne bezimienne :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Posted

Toto i Tunia w piątek mają bezpłatny transport do Wieliczki , stamtąd Tunia wyruszy do Elik.

Szkoda, że to nie Ty ją przywieziesz. Pocieszające jest to co piszesz o zmianach w zachowaniu Tuni. Ciekawa jestem jak będzie reagowała na kotka - znowu mam maluszka, któremu szukam domku :)

Posted

Elu specjalnie się wybiorę do Krakowa:)

Myślę,że Tunia to jednak dobrze ułożona mała dama, więc nie powinna dokuczać kotkowi:)

Posted

Elu specjalnie się wybiorę do Krakowa:)

Myślę,że Tunia to jednak dobrze ułożona mała dama, więc nie powinna dokuczać kotkowi:)

Serdecznie zapraszam Basiu :)

Teraz, po przeprowadzce, do mnie znacznie łatwiej trafić. Mieszkam niecały kilometr od autostrady, którą będziesz jechać.

Posted

Mam nadzieję, Basiu, że Twoja łapka wygoi się równie pięknie i szybko jak łapka Totka ;)

Imka od wczoraj nasącza się feromonami :megagrin:  Oby to przyniosło oczekiwane efekty, bo fotki czekających na wybawienie rozdzierają serce :(

Posted

Biedne maluszki czekające wciąż na pomoc.. :(. A twn sznaucerkowaty do kastracji nadal czeka ?

Niestety czeka.  Mógł teraz w piątek pojechać do super DT do W-wy ..i d..pa.  :lookarou:   I chyba dopiero w przyszłym tygodniu pojedzie tam gdzie były poprzednie sznaucerkowate. Malawaszka, chciała go u siebie kastrować no ale psa nie dostaniemy.

Babska, które zrobiły aferę,  zepsuły wszystko bo teraz oni się asekurują. I nieważne są psy.

Posted

Niestety, panie - społecznice.....Teraz to już zdrowie pieska ich nie obchodzi, one chciały dowieść ,że Toto został przeze mnie zamordowany, oczywiście byłam w zmowie ze schroniskiem i gminą :pissed: :wallbash:

Posted

ręce opadają ... :(

i nijak nie można rzec "my paniom już dziękujemy" :nonono2:

ewu, jesteś bardzo dzielną i dobrą kobitą, prochu nie odkryłam;)

jestem pełna szacunku dla Twojej desperacji i ogromu pracy ...