Onaa Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 Dnia 28.05.2018 o 21:42, ewu napisał: Star nie żyje. :( Quote
ewu Posted June 1, 2018 Author Posted June 1, 2018 7 godzin temu, MALWA napisał: Witam z rana, a co z pobitym psem ? W poniedziałek ma operację. Jest w tej chwili w hoteliku w Wieliczce. Quote
MALWA Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 20 minut temu, ewu napisał: W poniedziałek ma operację. Jest w tej chwili w hoteliku w Wieliczce. Rozumiem, a to pewnie stan zapalny, ktory uniemozliwil operacje juz zszedl. Quote
ewu Posted June 1, 2018 Author Posted June 1, 2018 19 minut temu, MALWA napisał: Rozumiem, a to pewnie stan zapalny, ktory uniemozliwil operacje juz zszedl. Jest opanowany. Quote
MALWA Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 48 minut temu, ewu napisał: Jest opanowany. Dobre choc to . Quote
malagos Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 A ja poznałam wczoraj małą suczkę do ewu, która trafiła do bdt u Mazowszanki :) Quote
Mazowszanka13 Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 50 minut temu, malagos napisał: A ja poznałam wczoraj małą suczkę do ewu, która trafiła do bdt u Mazowszanki :) Zaraz założę wątek. Na razie walczę ze zdjęciami (mam nowy telefon). Quote
Mazowszanka13 Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Zapraszam na wątek AMI. I od razu uśmiecham się o ogłoszenia:) Quote
MALWA Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Ewu, jaki jest stan pibutego psa ? Co z jego poharatanym okiem, wyplywajacym okiem i zmiazdzonym jadrem ? Quote
ewu Posted June 4, 2018 Author Posted June 4, 2018 3 godziny temu, MALWA napisał: Ewu, jaki jest stan pibutego psa ? Co z jego poharatanym okiem, wyplywajacym okiem i zmiazdzonym jadrem ? Agnieszko nadal ma bardzo złe wyniki krwi. Operacja w tym stanie jest niebezpieczna. Dostaje masę leków, dbają o jego komfort i sprawdzają paramertry krwi. Narkoza w tej chwili jest sporym zagrożeniem. Być może weśrodę uda się go zoperować. Quote
ewu Posted June 4, 2018 Author Posted June 4, 2018 Dnia 3.06.2018 o 17:50, Mazowszanka13 napisał: Zapraszam na wątek AMI. I od razu uśmiecham się o ogłoszenia:) Dziękuję Małgosiu:) Quote
ewu Posted June 4, 2018 Author Posted June 4, 2018 Okruszek od 1-go czerwca jest w bdt u Pana Andrzeja,który rozważa adopcję. Wszystko zależy od relacji z kotkami ale na razie jest super. Pana Andrzeja poznłam w lecznicy do której jeżdżę z Pączkiem i spotykamy sie przynajmniej dwa razy w tygodniu bo Pan Adrzej leczy tam kotka. To niezwykle kulturalny i miły człowiek. Jego dbałość o zwierzaki jest wzorcowa. Dzisiaj też się widzieliśmy, jutro kompleksowe badania okruszka. Jedynie z imieniem jest problem bo Pan Andrzej nie moż się zdecydować:) 3 Quote
MALWA Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 27 minut temu, ewu napisał: Agnieszko nadal ma bardzo złe wyniki krwi. Operacja w tym stanie jest niebezpieczna. Dostaje masę leków, dbają o jego komfort i sprawdzają paramertry krwi. Narkoza w tej chwili jest sporym zagrożeniem. Być może weśrodę uda się go zoperować. Straszne to, ze w tym stanie on caly czas czeka.... Quote
MALWA Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 23 minuty temu, ewu napisał: Okruszek od 1-go czerwca jest w bdt u Pana Andrzeja,który rozważa adopcję. Wszystko zależy od relacji z kotkami ale na razie jest super. Pana Andrzeja poznłam w lecznicy do której jeżdżę z Pączkiem i spotykamy sie przynajmniej dwa razy w tygodniu bo Pan Adrzej leczy tam kotka. To niezwykle kulturalny i miły człowiek. Jego dbałość o zwierzaki jest wzorcowa. Dzisiaj też się widzieliśmy, jutro kompleksowe badania okruszka. Jedynie z imieniem jest problem bo Pan Andrzej nie moż się zdecydować:) Psiak mial szczęście, ze trafił pod troskliwie skrzydla :) Quote
ewu Posted June 4, 2018 Author Posted June 4, 2018 8 minut temu, MALWA napisał: Straszne to, ze w tym stanie on caly czas czeka.... Agnieszko on dostaje środki p.bólowe i p.zapalne, antybiotyki, środki wzmacniające. Lekarze w obawie o jego życie wzmacniają organizm przed operacją. Quote
Tyśka) Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Trzymam kciuki za pobitego psiaczka... I za Okruszka, oby pan się zdecydował... Czy jamnisie u Joanny nadal szukają domów? Quote
MALWA Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 13 godzin temu, ewu napisał: Agnieszko on dostaje środki p.bólowe i p.zapalne, antybiotyki, środki wzmacniające. Lekarze w obawie o jego życie wzmacniają organizm przed operacją. A, rozumiem.... Quote
ewu Posted June 5, 2018 Author Posted June 5, 2018 11 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Trzymam kciuki za pobitego psiaczka... I za Okruszka, oby pan się zdecydował... Czy jamnisie u Joanny nadal szukają domów? Danusia już jest zaklepana a Lesio ma dzisiaj wiztę. Tyśka ja Ci wysłałam na maila Frania i zapomniałm napisać ,że proszę o ogłoszenie go na Kraków. Byłam pewna ,ze popropsiłam ale jak widać tylko tak mi się wydawało. Przepraszam i z dziękuję:) Quote
Ewa Marta Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 12 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Trzymam kciuki za pobitego psiaczka... I za Okruszka, oby pan się zdecydował... Czy jamnisie u Joanny nadal szukają domów? Danusia pojedzie do super domku 20 czerwca:) Byłam na wizycie u Państwa, dom z trzema kotami, niedawno pożegnali 17-letniego psiaka w typie jamnika. Państwo biorą 2 tygodnie urlopu, żeby stopniowo przyzwyczajać zwierzaki do siebie. Będzie jej tam naprawde dobrze:) 1 Quote
ewu Posted June 5, 2018 Author Posted June 5, 2018 2 godziny temu, Ewa Marta napisał: Danusia pojedzie do super domku 20 czerwca:) Byłam na wizycie u Państwa, dom z trzema kotami, niedawno pożegnali 17-letniego psiaka w typie jamnika. Państwo biorą 2 tygodnie urlopu, żeby stopniowo przyzwyczajać zwierzaki do siebie. Będzie jej tam naprawde dobrze:) Ewciu dziękuję:) Pani Agnieszka jest w stałym kontakce z dt:) Quote
ewu Posted June 5, 2018 Author Posted June 5, 2018 Do końca czerwca mam dt dla 7-miesięcznego Frania. Jest malutki, cudny. Jak nie znajdzie domu do tego czasu to nie wiem co zrobię:( Quote
Tyśka) Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Ależ się cieszę, że psiaki już mają domki. Ogłoszenie jeszcze powisi troszkę, tak na wszelki wypadek, ale mocno się cieszę z tego, że mają domki :) MIaly ponad 30 pobrań telefonów, prawie 40 obserwujących... :) szaleństwo. Frania ogłoszę w weekend, dobrze ewu? Quote
Joanna1235 Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Uroczyście oświadczam , że Lesio ma super rodzinę . Danka czeka do 20 . EWA MARTA razem z Danką dziękujemy za wizytę . 3 2 Quote
Recommended Posts