elik Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 7 minut temu, ewu napisał: Dzisiaj wróciła z adocji maleńka Iga. To była adopcja ze schroniska, ponoć jakaś starsza Pani ją wzięła. Iga jest malutka, urocza. Bagam o pomoc. Śliczny pycholek. Biedactwo :( Niestety nie dam rady :( Quote
ewu Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 8 minut temu, MALWA napisał: Biedna Iga, dlaczego wróciła ? Nie mam pojęcia:( Quote
MALWA Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Biedulinka. Szkoda, ze nie jest gdzieś bliżej, bo teoretycznie do końca roku jestem w domu. Z drugiej strony przy moim obecnym stanie zdrowia kolejny pies w domu jest dla mnie dużym obciążeniem. Od czerwca moje skarby wiecej siedzą w hoteliu niż w domu... Quote
ewu Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 55 minut temu, elik napisał: Śliczny pycholek. Biedactwo :( Niestety nie dam rady :( Elu Ty pomagasz ile możesz. Nie miej wyrzutów , pomyśl ile psiaków zwdzięcza Ci życie. Quote
ewu Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Przepraszam napisałam post w emocjach i dopiero w cytacie elik zobaczyłam ile liter "zjadłam". Quote
elik Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 1 minutę temu, ewu napisał: Elu Ty pomagasz ile możesz. Nie miej wyrzutów , pomyśl ile psiaków zwdzięcza Ci życie. Wiesz Basiu, że to wszystko mało :( Quote
ewu Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Iga jest taka malutkam słodka. Tyle już wycierpiała i znowu wróciła do schronu:( Quote
ewu Posted November 18, 2017 Author Posted November 18, 2017 Elu wysłałam Ci maila. Przepraszam,że trochę to trwało ale wnuk ma 40 stopni gorączki i córka pojechała do lekarza a wnuczka cały czas płakała. Musiałam się nią zajmować, Normalnie o tej porze śpi ale czuła ,że coś się dzieje i ciągle budziła. Quote
elik Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 8 minut temu, ewu napisał: Elu wysłałam Ci maila. Przepraszam,że trochę to trwało ale wnuk ma 40 stopni i córka pojechała do lekarza a wnuczka cały czas płakała. Musiałam się nią zajmować, Normalnie o tej porze śpi ale czuła ,że coś się dzieje i budziła. Basiu nie przepraszaj. W tej sytuacji najważniejsze są wnuki :) Dzięki :) Zaczęłam robić bazarek, ale jestem tak padnięta po pracach na działce, że jedną rzecz robię dwa razy :( Chyba jednak nie dam racy założyć dzisiaj wątku :( Quote
auraa Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Dziewczyny, podziwiam was za to co robicie dla tych psiaków !!! 1 Quote
elik Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Bunia Serdecznie zapraszam na tworzący się wątek Buni i na także tworzący się bazarek m.in na pomoc dla Buni Quote
anica Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 W biegu zaglądam!... Iga jest słodka, puchata i malutka , takie ślicznotki mają 'wzięcie' zacznijmy ją ogłaszać! a gdzie jest teraz? w schronisku? .. do Buni ,zajrzę jutro :) Quote
ewu Posted November 19, 2017 Author Posted November 19, 2017 42 minuty temu, anica napisał: W biegu zaglądam!... Iga jest słodka, puchata i malutka , takie ślicznotki mają 'wzięcie' zacznijmy ją ogłaszać! a gdzie jest teraz? w schronisku? .. do Buni ,zajrzę jutro :) W schronisku:( Quote
elik Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 1 godzinę temu, ewu napisał: Benia czy Bunia jak wolicie? Chyba Benia :) Bunia to tak trochu jak Buba, a sunia o tym imieniu już jest w DT u Ewy :) Quote
ewu Posted November 19, 2017 Author Posted November 19, 2017 MALWA dziękuję za wpłatę dla szczylków:) Dotarło 50 zł:) Quote
ewu Posted November 19, 2017 Author Posted November 19, 2017 Majątek szczylków:) Poker 50 zł Pani Irena -100 zł Usiata 180 zł Ewa R. 50 zł Alaskan malamute 20 zł Pani Jola R. z Rybnika 100 zł MALWA 50zł Razem 550 zł:):):):) Quote
ewu Posted November 19, 2017 Author Posted November 19, 2017 Dzisiaj moja Koleżanka zabrała na bdt chudziutkiego, przerażonego, małego psiaka. Gaston w schronisku był bez szans .Nigdy by stamtąd nie wyszedł ,tak jak Benia. Dziękuję elik za Benię:):):) Quote
elik Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 2 godziny temu, ewu napisał: Dzisiaj moja Koleżanka zabrała na bdt chudziutkiego, przerażonego, małego psiaka. Gaston w schronisku był bez szans .Nigdy by stamtąd nie wyszedł ,tak jak Benia. Dziękuję elik za Benię:):):) Podjęłam pracę, bo kasa potrzebna więc będę miała mniej czasu niż dotychczas. Wpadajcie do suni jak najczęściej, żeby się jej nie nudziło :) 2 Quote
anica Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Dnia 19.11.2017 o 14:37, ewu napisał: W schronisku:( .. aż się boję zapytać...czy jest jakaś iskierka nadziei... żeby ją wyciągnąć? Quote
elik Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Razem z anica zapraszamy na obiecany bazarek, z którego 60% dochodu otrzymają kartonowe maluszki. Bazarek jest w trakcie robienia, ale warto zaglądać :) Quote
ewu Posted November 21, 2017 Author Posted November 21, 2017 Elu nie wyrabiam czasowo żeby zrobić zdjęcia.Dzień w dzień jeździmy na pa dla szczeniaków. Zostawiłam kartonik z paroma rzeczami u Ewy. Quote
ewu Posted November 21, 2017 Author Posted November 21, 2017 22 godziny temu, anica napisał: .. aż się boję zapytać...czy jest jakaś iskierka nadziei... żeby ją wyciągnąć? Ja już nie mam żadnej możliwości.Jeszcze z adopcji wraca Figa córeczka Gucia bo dziewczynka ma alergię. Zaczynam się załamywać. Quote
ewu Posted November 21, 2017 Author Posted November 21, 2017 Strasznie się o nią martwię:( To bardzo deliktna sunieczka, wrażliwa.. Adopcja była ze schronu. Quote
elik Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 8 godzin temu, ewu napisał: Elu nie wyrabiam czasowo żeby zrobić zdjęcia.Dzień w dzień jeździmy na pa dla szczeniaków. Zostawiłam kartonik z paroma rzeczami u Ewy. Nie ma sprawy. Jutro będę w DT to odbiorę :) Quote
Recommended Posts