Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, ewu napisał:

Dzisiaj wróciła z adocji maleńka Iga. To była adopcja ze schroniska, ponoć jakaś starsza Pani ją wzięła.

Iga jest malutka, urocza. Bagam o pomoc.

53

Śliczny pycholek. Biedactwo :( Niestety nie dam rady :(

Posted

Biedulinka. Szkoda, ze nie jest gdzieś bliżej, bo teoretycznie do końca roku jestem w domu. Z drugiej strony przy moim obecnym stanie zdrowia kolejny pies w domu jest dla mnie dużym obciążeniem. Od czerwca moje skarby wiecej siedzą w hoteliu niż w domu...

Posted
55 minut temu, elik napisał:

Śliczny pycholek. Biedactwo :( Niestety nie dam rady :(

Elu Ty pomagasz ile możesz. Nie miej wyrzutów , pomyśl ile psiaków zwdzięcza Ci życie.

Posted
1 minutę temu, ewu napisał:

Elu Ty pomagasz ile możesz. Nie miej wyrzutów , pomyśl ile psiaków zwdzięcza Ci życie.

Wiesz Basiu, że to wszystko mało :(

Posted

Elu wysłałam Ci maila. Przepraszam,że trochę to trwało ale  wnuk ma 40 stopni gorączki i córka pojechała do lekarza a wnuczka cały czas płakała.

Musiałam się nią zajmować, Normalnie o tej porze śpi ale czuła ,że coś się dzieje i ciągle budziła.

Posted
8 minut temu, ewu napisał:

Elu wysłałam Ci maila. Przepraszam,że trochę to trwało ale  wnuk ma 40 stopni i córka pojechała do lekarza a wnuczka cały czas płakała.

Musiałam się nią zajmować, Normalnie o tej porze śpi ale czuła ,że coś się dzieje i budziła.

Basiu nie przepraszaj. W tej sytuacji najważniejsze są wnuki :) Dzięki :)

Zaczęłam robić bazarek, ale jestem tak padnięta po pracach na działce, że jedną rzecz robię dwa razy :( Chyba jednak nie dam racy założyć dzisiaj wątku :(

Posted

W biegu zaglądam!... Iga jest słodka, puchata i malutka , takie ślicznotki mają 'wzięcie'  zacznijmy ją ogłaszać! a gdzie jest teraz? w schronisku?

.. do Buni ,zajrzę jutro :)

Posted
42 minuty temu, anica napisał:

W biegu zaglądam!... Iga jest słodka, puchata i malutka , takie ślicznotki mają 'wzięcie'  zacznijmy ją ogłaszać! a gdzie jest teraz? w schronisku?

.. do Buni ,zajrzę jutro :)

W schronisku:(

Posted
1 godzinę temu, ewu napisał:

Benia czy Bunia jak wolicie?

Chyba Benia :) 

Bunia to tak trochu jak Buba, a sunia o tym imieniu już jest w DT u Ewy :)

Posted

Majątek szczylków:)

Poker 50 zł

Pani Irena -100 zł

Usiata 180 zł

Ewa R. 50 zł

Alaskan malamute 20 zł

Pani Jola R. z Rybnika 100 zł

MALWA 50zł

Razem 550 zł:):):):)

Posted

Dzisiaj moja Koleżanka zabrała na bdt chudziutkiego, przerażonego, małego psiaka.

Gaston w schronisku był bez szans .Nigdy by stamtąd nie wyszedł ,tak jak Benia.

Dziękuję elik za Benię:):):)

Posted
2 godziny temu, ewu napisał:

Dzisiaj moja Koleżanka zabrała na bdt chudziutkiego, przerażonego, małego psiaka.

Gaston w schronisku był bez szans .Nigdy by stamtąd nie wyszedł ,tak jak Benia.

Dziękuję elik za Benię:):):)

Podjęłam pracę, bo kasa potrzebna więc będę miała mniej czasu niż dotychczas.  Wpadajcie do suni jak najczęściej, żeby się jej nie nudziło   :)

• Upvote 2
Posted

Razem z anica zapraszamy na obiecany bazarek, z którego 60% dochodu otrzymają kartonowe maluszki. Bazarek jest w trakcie robienia, ale warto zaglądać  :)

Posted

Elu nie wyrabiam czasowo żeby zrobić zdjęcia.Dzień w dzień jeździmy na pa dla szczeniaków.

Zostawiłam kartonik z paroma rzeczami u Ewy.

Posted
22 godziny temu, anica napisał:

.. aż się boję zapytać...czy jest jakaś iskierka nadziei... żeby ją wyciągnąć?

Ja już nie mam żadnej możliwości.Jeszcze z adopcji wraca Figa córeczka Gucia bo dziewczynka ma alergię.

Zaczynam się załamywać.

Posted
8 godzin temu, ewu napisał:

Elu nie wyrabiam czasowo żeby zrobić zdjęcia.Dzień w dzień jeździmy na pa dla szczeniaków.

Zostawiłam kartonik z paroma rzeczami u Ewy.

Nie ma sprawy. Jutro będę w DT to  odbiorę :)