elik Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Zdjęcia maleńkiej :( Po styerylce w takich warunkach :( :( Pewnie zaraz będzie stan zapalny cięcia, jak u Mojej Kai wziętej z tego miejsca :( :( Oby tylko nie wdało się zakażenie. Moja sunia przynajmniej była czysta, a ta . . . :( :( jedna wielka kupa !!! Jak można było wykonać zabieg tak brudnej suni !!! Quote
Poker Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Ło matulu, straszne,a ja za tydzień wyjeżdżam na 7 dni . Co tu robić? Teraz nie dam rady. Mam poważne sprawy na głowie. Gdyby ją ktoś teraz wziął, to po przyjeździe bym ją przejęła, jeżeli nie jest większa od Foksi. 1 Quote
ewu Posted March 7, 2017 Author Posted March 7, 2017 Ona jest mała, drobna, ma wysokie nóżki ale to drobina. Quote
ewu Posted March 7, 2017 Author Posted March 7, 2017 1 minutę temu, Poker napisał: Ło matulu, straszne,a ja za tydzień wyjeżdżam na 7 dni . Co tu robić? Teraz nie dam rady. Mam poważne sprawy na głowie. Gdyby ją ktoś teraz wziął, to po przyjeździe bym ją przejęła, jeżeli nie jest większa od Foksi. To byłby ratunek , tylko ten tydzień. Coś trzeba zrobić. Quote
Anecik Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 14 minut temu, Poker napisał: Ło matulu, straszne,a ja za tydzień wyjeżdżam na 7 dni . Co tu robić? Teraz nie dam rady. Mam poważne sprawy na głowie. Gdyby ją ktoś teraz wziął, to po przyjeździe bym ją przejęła, jeżeli nie jest większa od Foksi. 11 minut temu, ewu napisał: To byłby ratunek , tylko ten tydzień. Coś trzeba zrobić. Dzwoniła do mnie ewu. Przetrzymam maliznę te dwa tygodnie. 4 Quote
Anula Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 O rany,,jak można doprowadzić sunię do takiego stanu.Może ona jest zabrana z interwencji i dlatego tak wygląda? Dobrze,że ratunek się dla niej znalazł.Poker i anecik dziękuję.Jesteście Kochane. Quote
ewu Posted March 7, 2017 Author Posted March 7, 2017 8 minut temu, Anula napisał: O rany,,jak można doprowadzić sunię do takiego stanu.Może ona jest zabrana z interwencji i dlatego tak wygląda? Dobrze,że ratunek się dla niej znalazł.Poker i anecik dziękuję.Jesteście Kochane. Została odłowiona w takim stanie. Zacznę od fryzjera. Czekam na wieści czy jutro uda się to załatwić czy w piątek. bo we czwartek anecik nie może. Quote
ewu Posted March 7, 2017 Author Posted March 7, 2017 Zdjęcia nie oddają jej stanu:( Dawno czegoś takiego nie widziałam. Quote
Anula Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Może jest w typie pudla? U mnie na BDT były dwa pudelki podobne do tej suni,zabrane ze schronu nie przypominały pudli dopiero po liftingu okazało się,że są w typie pudelków.Sunia ma ogon? Quote
azalia Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Przekonałam rodzinkę,biedny Matiś przyjedzie do mnie. 4 Quote
Anecik Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 19 minut temu, azalia napisał: Przekonałam rodzinkę,biedny Matiś przyjedzie do mnie. Czyli udało się przekonać Rodzinkę :) Quote
elficzkowa Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 19 minut temu, azalia napisał: Przekonałam rodzinkę,biedny Matiś przyjedzie do mnie. Quote
ewu Posted March 7, 2017 Author Posted March 7, 2017 35 minut temu, azalia napisał: Przekonałam rodzinkę,biedny Matiś przyjedzie do mnie. Dziękuję:) Azalia, Poker, anecik bardzo Wam dziękuję. Quote
Poker Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 anecik jest beściara. Bardzo się ciszę ,że mała trafi do niej. I również się bardzo cieszę ,że Mati pojedzie do azalii. Mogę małą wspomóc finansowo. Trzeba będzie pomyśleć o imieniu. Bardzo bym chciała ,żeby się nazywała Kikunia jak moja ukochana pierwsza w moim życiu sunia. Quote
Anecik Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 53 minuty temu, ewu napisał: To teraz transport Matiego :) Nie wiem czy zbytnio się nie wtrącam :) ale napisałam na priv do Pani która na FB ogłaszała się że będzie wracać w niedzielę z Bytomia do Złotoryi. Jak coś macie ustalone to Panią przeproszę, a jeśli nie to podam namiar na którąś z Was - a w zasadzie to na obie :) tj. ewu i azlię. No chyba że Pani się nie odezwie. Quote
Anecik Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 56 minut temu, Poker napisał: anecik jest beściara. Bardzo się ciszę ,że mała trafi do niej. I również się bardzo cieszę ,że Mati pojedzie do azalii. Mogę małą wspomóc finansowo. Trzeba będzie pomyśleć o imieniu. Bardzo bym chciała ,żeby się nazywała Kikunia jak moja ukochana pierwsza w moim życiu sunia. A Ty Poker kiedy wracasz? Quote
Poker Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 15 minut temu, anecik napisał: A Ty Poker kiedy wracasz? Wracam 21. marca. Quote
elik Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 3 godziny temu, azalia napisał: Przekonałam rodzinkę,biedny Matiś przyjedzie do mnie. Zabrakło mi już na dzisiaj pozytywnych opinii ale bardzo, bardzo Ci dziękuję azalio 2 godziny temu, ewu napisał: Dziękuję:) Azalia, Poker, anecik bardzo Wam dziękuję. Wszystkim Wam też bardzo, bardzo, bardzo dziękuję 1 Quote
ewu Posted March 8, 2017 Author Posted March 8, 2017 To byłoby znakomicie żeby mógł pojechać w niedzielę. anecik masz kontakt telefoniczny? Quote
ewu Posted March 8, 2017 Author Posted March 8, 2017 3 godziny temu, anecik napisał: Nie wiem czy zbytnio się nie wtrącam :) ale napisałam na priv do Pani która na FB ogłaszała się że będzie wracać w niedzielę z Bytomia do Złotoryi. Jak coś macie ustalone to Panią przeproszę, a jeśli nie to podam namiar na którąś z Was - a w zasadzie to na obie :) tj. ewu i azlię. No chyba że Pani się nie odezwie. To byłoby znakomicie żeby mógł pojechać w niedzielę. anecik masz kontakt telefoniczny? Quote
Aśka Belkowska Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 15 godzin temu, elik napisał: Zdjęcia maleńkiej :( Po styerylce w takich warunkach :( :( Pewnie zaraz będzie stan zapalny cięcia, jak u Mojej Kai wziętej z tego miejsca :( :( Oby tylko nie wdało się zakażenie. Moja sunia przynajmniej była czysta, a ta . . . :( :( jedna wielka kupa !!! Jak można było wykonać zabieg tak brudnej suni !!! Gdzie jest ta mała? Quote
Anecik Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Dnia 8.03.2017 o 08:30, Aśka Belkowska napisał: Gdzie jest ta mała? koło Tarnowskich Gór. Quote
Anecik Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 (edited) Z Matim raczej wszystko załatwione. Transport znaczy. :) Edited March 8, 2017 by anecik Quote
Recommended Posts