elik Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 3 godziny temu, ewu napisał: Dzisiaj do domu zawiozłyśmy Birmę. . . . Śliczna sunia :) Bądź szczęśliwa sunieczko :) Quote
elik Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 7 godzin temu, ewu napisał: Nowe malizny:( Basia o suni pisze tak: Malutka , urocza sunia, sama słodycz. Tylko kochać. Quote
ewu Posted March 6, 2017 Author Posted March 6, 2017 Elu oczy są chyba w porządku. Natomiast reszta to dramat:( Quote
elik Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 1 godzinę temu, ewu napisał: Elu oczy są chyba w porządku. Natomiast reszta to dramat:( Jak będziesz w schronie to przypatrz się Basiu dokładnie. Wydaje mi się, że ma zbyt "wyłupiaste". Czy to nie jaskra, bo jeśli tak, to bardzo go bolą :( Quote
supergoga Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Przepraszam bo nie doczytałam gdzie przebywają te psiulki? Quote
azalia Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Ewu,czy Ty masz miejsce dla Matiego?,bo piszesz o jego wyciągnięciu. Ja bardzo bym chciała przygarnąć Matiego na BDT,pracuję nad przekonaniem rodziny. Nie wiem gdzie Matiś przebywa,ja mieszkam 6 km od Jeleniej Góry. Strasznie biedny z niego psiaczek,dreptałby u mnie po ogródku. 1 Quote
Anecik Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 6 godzin temu, supergoga napisał: Przepraszam bo nie doczytałam gdzie przebywają te psiulki? 10 minut temu, azalia napisał: Ewu,czy Ty masz miejsce dla Matiego?,bo piszesz o jego wyciągnięciu. Ja bardzo bym chciała przygarnąć Matiego na BDT,pracuję nad przekonaniem rodziny. Nie wiem gdzie Matiś przebywa,ja mieszkam 6 km od Jeleniej Góry. Strasznie biedny z niego psiaczek,dreptałby u mnie po ogródku. Tam są skąd ewu wyciąga psiaki czyli w Miedarach koło Tarnowskich Gór. Quote
Anecik Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 A gdyby azalia przekonała Rodzinę to akurat ktoś ogłasza na fb że jedzie 12.03 z Bytomia do Złotoryi czyli dość blisko Jeleniej Góry :) Quote
azalia Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Ze Złotoryi do Jeleniej Góry jest czterdzieści kilometrów. Oby się udało.... Quote
elik Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 5 minut temu, azalia napisał: Ze Złotoryi do Jeleniej Góry jest czterdzieści kilometrów. Oby się udało.... To już zależy od Ciebie :) Quote
azalia Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Niestety nie tylko,ja bardzo bym chciała pomóc Matisiowi. Zrobię wszystko co w mojej mocy,obiecuję. Quote
Anecik Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 20 minut temu, azalia napisał: Niestety nie tylko,ja bardzo bym chciała pomóc Matisiowi. Zrobię wszystko co w mojej mocy,obiecuję. Trzymamy kciuki za dar przekonywania:) Quote
malagos Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 No, ja tez :) może jutrzejszy 8 marca pomoże? Że niby to wymarzony prezent, zamiast kwiatka?...,. :) Quote
ewu Posted March 7, 2017 Author Posted March 7, 2017 12 godzin temu, azalia napisał: Ewu,czy Ty masz miejsce dla Matiego?,bo piszesz o jego wyciągnięciu. Ja bardzo bym chciała przygarnąć Matiego na BDT,pracuję nad przekonaniem rodziny. Nie wiem gdzie Matiś przebywa,ja mieszkam 6 km od Jeleniej Góry. Strasznie biedny z niego psiaczek,dreptałby u mnie po ogródku. Podaj mi numer na maila [email protected] Quote
Ewa Marta Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Jestem, ale mogę wesprzeć tylko dobrymi myślami i pomocą ewu poza dogo, o której z różnych względów nie piszemy tutaj:( 1 Quote
ewu Posted March 7, 2017 Author Posted March 7, 2017 2 godziny temu, Ewa Marta napisał: Jestem, ale mogę wesprzeć tylko dobrymi myślami i pomocą ewu poza dogo, o której z różnych względów nie piszemy tutaj:( Ewciu bardzo pomagasz, dziękuję:) Quote
azalia Posted March 7, 2017 Posted March 7, 2017 Ewu,wysłałam Ci numer telefonu na PW. Mam problem z przeglądarką w laptopie i nie mogę póki co wysłać na maila. Quote
ewu Posted March 7, 2017 Author Posted March 7, 2017 Byłam rano w schronie. Państwo uroczy wybrali psiaczka ale muszą parę dni poczekać bo jest na kwarantannie. Zabrałam małą starszą sunię, taką mrówkę. Wczoraj wieczorem był sprawdzany domek u Pana, który stracił w niedzielę swoją babuleńkę Fredzię. Pan Ryszard to chodząca dobroć, Fredzia nr 2 trafiła cudnie. Quote
ewu Posted March 7, 2017 Author Posted March 7, 2017 Niestety kolejny dramat:( Mała wychudzona sunia, sam strach tak zadredzona i oblepiona kałem i brudem, że serce pęka. Nad oczami wiszą dredy z koo..:( Sunia świeżo po sterylce, dramat. Posłałam elik fotki ale nie oddają stanu tego szkieleciku zalepionego brudem . Zaczynam wysiadać psychicznie:( Quote
Recommended Posts