Anecik Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 "No to Franio", który miał nie chodzić, a dzięki uporowi ewu i kolejnych DT, chodzi, biega i robi wszystko to, co szczęśliwe młodziaki lubią robić najbardziej :D Masz piękną gromadkę anecik :) Dzięki Ci za Frania Jak oglądam zdjęcia z poprzedniego DT też nie mogę uwierzyć że to ten sam chłopak :). Mnie za Frania nie ma co dziękować. To Basia go wyciągnęła ze schronu a poprzednia tymczasowa opiekunka jeździła na rehabilitację, opiekowała się i skutek dzisiaj widzimy. Franio u mnie sobie tylko czeka na domek :) A piękną gromadkę mam :D wiem :D i dziękuję :D 2 Quote
sybil Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Jak to dobrze, że na wątku znów zapanował spokój i radosne wieści. Widok psiaków w ich "kosmicznych" domkach - BEZCENNY ; brakuje tylko ewu . EWU WRÓĆ 3 Quote
Mysza2 Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Kolejna bida uratowana dzisiaj przez Ewu Trufcia Jeszcze w schronie jedyne zdjęcie robione aparatem przez wolontariuszkę, która robiła też innym psiakom fotki do ogłoszeń. Reszta zdjęć robiona komórką przez Ewu jedzie do domu I już w nowym domu, wykąpana przez niedobrą Ewu, Trufcia w oczekiwaniu na obiadek przygotowywany przez jej Panią :) Trufcia ma "swoje lata" ale dzisiaj los był dla niej łaskawy i to ją wybrała cudowna Pani :) Pani jest na emeryturze i cały swój czas poświęci Trufci. Ewu nie wiem skąd bierzesz siły i nigdy nie przestanę Cię podziwiać 3 Quote
Gusiaczek Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Bezcenne :) http://i68.tinypic.com/14n2vkj.jpg 1 Quote
elik Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Jak Ona się cieszy :D. Już wie, że to koniec katorgi :) Mam zdjęcia pięknej Trufci i nie tylko, ale teraz muszę wyjść z domu. Wkleję jak wrócę. Soreczki. Quote
Gabi79 Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Jaka szczęśliwa sunieczka!!! Brawa dla Pani, ze nie adopowała szczeniaczka, tylko kilkuletnią sunię. Są jeszcze ludzie o dobrym sercu, psiaki prezentowane między innymi na tym watku są tego dowodem. Quote
elik Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 ... Mam zdjęcia pięknej Trufci i nie tylko, ale teraz muszę wyjść z domu. Wkleję jak wrócę. Soreczki. Pochwaliłam się, bo myślałam, że mam inne zdjęcia Trufci - nie miałam czasu zaglądnąć do e-maili. Ale okazało się, że to te same zdjęcia. Za to zaraz pokażę inne :) Quote
elik Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Tak się miała Tara, zanim w październiku ubiegłego roku Basia znalazła Jej DS A tak ma się teraz :) 2 Quote
elik Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Sama słodycz :D Że o ucholkach nie wspomnę :D Quote
Gusiaczek Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Śliczna szorpatka i ma większą od Ovczynej "chryzantemkę" u nasady noska :) mordeczka bardzo podobna i spojrzenie Quote
Nutusia Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Uwielbiam patrzeć na te wszystkie... fotomontaże! :) :) :) :) 5 Quote
Anula Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Uwielbiam patrzeć na te wszystkie... fotomontaże! :) :) :) :) To i ja wstawię też. Pamiętacie Blekusia i Selmę chorą łapką? Bleki w Schronisku: Bleki w swoim domku w Poznaniu szczęśliwy. Selmusia Selmusia w swoim domku w Dzierżoniowie,szczęśliwa. 5 Quote
Gusiaczek Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 No proszę, kolejna ściema! :D Cudne, szczęśliwe Mordeczki :) 4 Quote
Anecik Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Szkoda że pewne osoby widzą tylko to co chcą zobaczyć. Ale w końcu cyt."w pozorowaniu jesteśmy doskonałe" :D 4 Quote
Ewa Marta Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 No proszę, kolejna ściema! :D Cudne, szczęśliwe Mordeczki :) Od razu widać, że to fotomontaż :D :D :D 3 Quote
sybil Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 No przestańcie wywoływać wilka z lasu, bo zaraz zlecą się demony, wampiry, wilkołaki oraz inne obiekty latające i czar pryśnie 2 Quote
elik Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Nie mogę się napatrzeć na zdjęcie Selmusi opartej o koński pysk :D Kocham wszystkie zwierzaki, a najbardziej właśnie psy i konie. Gdybym miała odpowiednią ilość forsy, to z pewnością pozwoliłabym sobie na kilka koni, sforę psów i zgraję kociaków. 2 Quote
elik Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Mamy świeże wiadomości z domku Trufci, która teraz zwie się Mysią. Basia wczoraj wieczorem rozmawiała z Panią Trufci. Trufcia ostatecznie została Mysią :) Wczoraj był w domu wet (Pani Ewa ma zaprzyjaźnionego). Zbadał i odrobaczył niunię. Trufcia vel Mysia jest chodzącą miłością, nie odstępuje Pani Ewy, oczywiście spały razem :) Pani Ewa gotuje suni. Mała ma spory apetyt, ale suchą karmę zakopała w doniczce z kwiatkiem - na zapas. Kochana psinka jeszcze nie rozumie, że nie braknie jej pełnej miseczki. Basia ma bliziutko więc będzie odwiedzać Mysię i Panią Ewę. 2 Quote
Mysza2 Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Nowe imię Trufci bardzo mi się podoba:):):) Wielka radość jak takie starsze psinki znajdują super domy. 1 Quote
Mysza2 Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Prezentowana już wczesniej Pixie - Kreska pozdrawia z domku (tzn z kosmosu) Jej państwo też pozdrawiają:):) Wózek niestety zajęty:):) 5 Quote
Gabi79 Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Kolejna wspaniała fotorelaja!!! Dzięki Myszko!!! Quote
elik Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Pixe to wspaniała sunia i trafiła do wspaniałego domu. Ale i Toto, który długo obszczekiwał u Makili wszystko i wszystkich i zdawało się, że tak już zostanie, także wspaniale teraz mieszka. W dodatku ma do towarzystwa Larę, w której kocha się nieprzytomnie :D Psiaczki i ich Pani Ania pozdrawiają :) 2 Quote
elik Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Są wieści z DS białego Franusia. Psiaczek przekochany. Niestety dopiero uczy się zachowywania czystości, ale Państwo nie robią z tego problemu i cieszą z dużych postępów Franusia. Poza tym jest idealny :) W kwestii fotek Państwo nie bardzo w temacie, ale obiecali, że kogoś poproszą o pomoc. We wtorek Basia zrobiła wizytę PA u państwa, którzy odpowiedzieli na ogłoszenie o szukaniu domu dla psiaka i dzisiaj wraz z Państwem Basia jedzie do schronu po szczęściarza. Tym razem to duży Misio :) 1 Quote
Recommended Posts