elik Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 A dla przypomnienia Myszuś w schronie tak się prezentował: Niesamowita metamorfoza. Tu przerażony do granic możliwości biedaczek :( Jak to dobrze, że jest już ze swoimi Ludkami . Wczoraj się odezwałam do naszej kochanej Lando_panci:) Lando miał w poniedziałek kastrację,wszystko ok:) Dzisiaj dostałam fotki naszego przystojniaka :) On jest booski, urody to mu natura dała w nadmiarze:) Biedna, niezastąpiona elik znowu poproszę o wklejanie. Basieńko, nie ma ludzi niezastąpionych :P Z lekkim poślizgiem, bo cały dzień nie usiadłam do kompa. Ale ma fajowe warunki :) Wspaniały psiak :) To ostatnie zdjęcie mocno zdeformowało Lando. W oryginale zdjęcie wykonane było w pionie, a serwer zdjęciowy przerobił go na poziome w wyniku czego zrobił z Lando duuużego jamnika :P 3 Quote
ewu Posted July 28, 2015 Author Posted July 28, 2015 Lando jest cuuuuuuuuuuuuuuuudny:) Nigdy nie zapomnę jak zabrałyśmy z Panną Marple szkielecik i zawiozły do Anety. 3 Quote
elik Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Lando jest cuuuuuuuuuuuuuuuudny :) Nigdy nie zapomnę jak zabrałyśmy z Panną Marple szkielecik i zawiozły do Anety. Tak, wygląda pięknie i po schronie nie ma już śladu :) 1 Quote
Lando_pancia Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Witam dziękujemy ❤ to zasługą Ewu, ze zobaczyla i zadbała o ten szkielecik -) to bardzo dziwny pies , merda ogonem, gdy mu się zastrzyk robi, zapiera się,bo nie chce wychodzić od weta, wizytę traktuje jak największą nagrodę ;-) Lobuz straszny, potrafi zerwać gruba kolczatke, rzuca się na psy i baaaardzo donośnie szczeka. I tak go lubię ☺ 5 Quote
Lando_pancia Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 baaardzo cieszę sie z tylu szczęśliwych adopcji, wspaniale, ze gacki wciąż razem!!! 3 Quote
Nutusia Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Jakbym widziała naszą Lili u weterynarza - doczekać się nie może kiedy wreszcie będzie mogła wejść do gabinetu i wycałować Doktora :D I super, że psiaki ze schroniskową przeszłością potrafią być tak pozytywne względem całego świata :) 4 Quote
Lando_pancia Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Lili ma pana weterynarza, a Lando młodą panią wetkę, więc ich chyba rozumiem :laugh2_2: Quote
Panna Marple Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 To prawda z tym na L ;) Sunia mojej przyjaciółki ma na imię Lola i kiedy wet pobierał jej krew, to lizała go po głowie :). Sama widziałam, bo z nią byłam :) 2 Quote
Nutusia Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Hmmmm... w takim razie mój Lesio jest wyjątkiem. Ale fakt faktem, że to jest pies całkowicie niebanalny - jak jego pierwowzór, czyli Lesio Kubajek, który już na pierwszej stronie książki Chmielewskiej postanowił... zamordować personalną :D 2 Quote
agat21 Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 I dlatego Twój Lesio dostał takie imię?? A kogo chciał zamordować? ;) Quote
Nutusia Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Lesio dostał na imię Lesio, bo jest równie niebanalny, nieprzewidywalny i popyrtany jak Lesio Chmielewskiej :D Na użytek domowy ma ksywkę "schizofrenik-autystyk" :) Więcej w nim z kota niż z psa, w miarę poważa tylko mojego męża, jest uparty bardziej niż osioł i lepiej nie próbować go przekonywać do czegoś, na co nie ma ochoty ;) 2 Quote
ewu Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 Mam wieści z domku Lamiego- Hugo:) Też psi ideał:) Bardzo spokojny, cichy , grzeczny psiak. 1 Quote
Gabi79 Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Mam wieści z domku Lamiego- Hugo:) Też psi ideał :) Bardzo spokojny, cichy , grzeczny psiak. Basiu, z tego schronu są same pięknoty i ideały!!! Quote
ewu Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 Szczeniaczki od Tinki koleżanka odrobaczyła. Niedługo je zabierze bo Tinka już nie chce ich karmić. Tinkę trzeba wysterylizować. Quote
ewu Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 Basiu, z tego schronu są same pięknoty i ideały!!! Oj tak:) Quote
elik Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Basiu, z tego schronu są same pięknoty i ideały!!! Potwierdzam :) Dzisiaj, tzn dostałam wczoraj, ale dopiero dzisiaj przeczytałam kolejne, bardzo ciepłe zapytanie o Amię. Pani przysłała zdjęcia swoich 2 psów po przejściach, zabranych ze schronisk oraz nieżyjącą już sunię bardzo podobna do Amie. Pięknie i z wielkim uczuciem pisała o swoich psiaczkach. Quote
Gusiaczek Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Zapraszamy na świeżo otwarty bazarek dla Gacusiów :) Quote
ewu Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Mam wyniki i fakturę Figi. Figę trzeba też ogłosić. Elik musisz mnie nauczyć jak wklejać zdjęcia i skany bo mi już wstyd:( Quote
Gusiaczek Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Ewu, jak mawia koleżanka: "wstyd, jest gdy do dziwki powiesz "proszę pani"" :) jbardzo długo byłam skazana na pomoc, teraz przy pomocy picasa3 jakoś daję radę, ale i tak często jestem pokonana, bo technicznie inaczej zdolna ;) 1 Quote
Recommended Posts