Gabi79 Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Bardzo dziękuję :) Na hotelik to mnie już nie stać chyba ,że się znajdą deklaracje ale to co proponujesz jest bezcenne. Napisz proszę jak długo maksymalnie mógłby zostać? TZ zgodził się na kilka dni, ale urabiam go i stanęło na tym, że dwa, trzy tygodnie. Mam nadzieję, że nie zje mi Melci i że faktycznie jest mały, bo ja mam problemy z kręgosłupem i w razie potrzeby małego mogę wziąć na ręce, ale ze średnim już byłby problem. Quote
Gusiaczek Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 I jak zwykle dobre ze złymi wiadomościami się przeplatają ... życie ... ale, co tu dużo gadać, gdyby nie dobre przyszłoby oszaleć Serdeczności i pozdrowienia zostawiam :) Quote
Gabi79 Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Gabi, dzięki, jesteś wspaniała Raczej szalona, jak zwykle podjęłam decyzję kierując się sercem, nie rozumem. Bardzo jestem ciekawa, jak piesio wygląda. Moja Melcia też miała amputowaną w schronisku tylną łapkę, a teraz śmiga jak perszing i nikt nie wierzy, że jest nastolatką Quote
ewu Posted May 20, 2015 Author Posted May 20, 2015 Dziękuję Gabi. Muszę jednak wiedzieć ,że mam alternatywę p 3 tygodniach. Nie dam rady opłacić hoteliku bez pełnych deklaracji. To wszystko zaczyna mnie załamywać. Selma ma 20 zł deklaracji , hotelik 250 zł.... Poza Selmą masa psiaków do opłacenia. Teraz za weta mam przelać: badania Bartusia 70zł badania krwi Bartusia i Filipa 125zł odrobaczenie: Bartuś 16zł Filip 24zł Toto 16zł Filuś 16zł Rudzik 16zł razem 283zł Założę mu wątek , poproszę o wydarzenie i będziemy działać :) Idę dzisiaj do fotografa żeby mi zgrał te nieszczęsne zdjęcia. Musimy mu pomóc. Quote
Gabi79 Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 W takim razie czekam na wątek i foteczki, żeby móc TZ dalej urabiać. Jeśli po trzech tygodniach nie znajdzie się inny DT lub DS przecież go nie wystawię za drzwi, poczekamy ile będzie trzeba. 2 Quote
Gabi79 Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Jesteśmy z ewu umówione na jutro. Ewu pojedzie po maluszka rano, a do nas zawita późnym popołudniem. O rany, ale się stresuję. trzymajcie kciuki!!! Trzeba jakieś imię maluszkowi wymyślić. Quote
szafirka Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Mam już Selmę, której łapka goi się po złamaniu, to i trójłapkę mogę zaprosić pod swój hotelowy daszek. Gabi ja też tak mam przed każdą wizytą nowego psiaczka :) Quote
Gabi79 Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Mam już Selmę, której łapka goi się po złamaniu, to i trójłapkę mogę zaprosić pod swój hotelowy daszek. Gabi ja też tak mam przed każdą wizytą nowego psiaczka :) Wspaniale, czyli piesio jutro przyjeżdża do mnie, a jak uda się zebrać deklaracje może wyruszyć do Ciebie. Jestem ciekawa, jak się goi miejsce po amputacji. Dawno nie byłam DT (ponad rok), ale emocje zawsze są ogromne. Szafirko mam taki pomysł, nie wiem, co ewu i reszta cioteczek na to, by poczekać aż Blekuś znajdzie wspaniały dom i wtedy wyciągnąć na jego miejsce jakąś bidę, to pojadą razem z trójłapkiem. Co Ty na to? Quote
szafirka Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Tak, ja też jestem ciekawa jak jego rana, no i jak wygląda psiaczek. Jak go zobaczymy, to imię zapewne przyjdzie nam do głów. Wspólny transport, to dobry pomysł. Tak było z Selmą i Blekusiem. Quote
Nutusia Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Super akcja! Dzięki Gabi, przynajmniej raz sprawa nie rozbiła się o pieniądze... Brawo :) Quote
agat21 Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Gabi, jaka wspaniała propozycja :) Jesteś kochana <3 Quote
Ewa Marta Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Jesteśmy z ewu umówione na jutro. Ewu pojedzie po maluszka rano, a do nas zawita późnym popołudniem. O rany, ale się stresuję. trzymajcie kciuki!!! Trzeba jakieś imię maluszkowi wymyślić. Gabi, to wspaniały gest i bardzo się cieszę, że są na świecie ludzie, którzy myślą sercem:) Quote
Gabi79 Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Gabi, to wspaniały gest i bardzo się cieszę, że są na świecie ludzie, którzy myślą sercem:) Gabi, jaka wspaniała propozycja :) Jesteś kochana <3 Super akcja! Dzięki Gabi, przynajmniej raz sprawa nie rozbiła się o pieniądze... Brawo :) Dziękuję Wam za miłe słowa, ale ja naprawdę nic wielkiego nie robię. Bardzo proszę o wsparcie na jedzonko i weta (jeśli będzie taka potrzeba), bo ostatnio zakupy dla Kajuni (obroża przeciw kleszczom, nowe 2 pary szelek, smycz i jedzonko) nadszarpnęły budżet. W dodatku Kajunia brała antybiotyk. A wiecie jak to u weta, tanio nie jest. Dla mnie wszystkie pieski są śliczne, ale skręca mnie z ciekawości, jak nasz piesio wygląda. Quote
paula_t Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Wcale Ci się Gabrysiu nie dziwię :D Potwornie się cieszę, że psinek do Ciebie trafi. Jesteś niesamowitą osóbką. Wiedziałam, że w końcu nadejdzie taki dzień, kiedy "wrócisz" do tymczasowania ;) Ze swojej strony mogę obiecać ogłaszanie małego łapserdaka :) Quote
ewu Posted May 20, 2015 Author Posted May 20, 2015 Psiak na mailu Gabi. Ja chyba ślepnę, uważałam ,że jest brązowy a on jest na fotkach czarny. Quote
Gabi79 Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Gabi79- dziękuję :):) ewu, ja jeszcze nic nie zrobiłam, Maluch śliczny, zaraz Wam pokażę [url=http://up.programosy.pl/foto/psiak1.jpg][/url] [url=http://up.programosy.pl/foto/psiak2.jpg][/url] [url=http://up.programosy.pl/foto/psiak3.jpg][/url] Quote
Gabi79 Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Wcale Ci się Gabrysiu nie dziwię :D Potwornie się cieszę, że psinek do Ciebie trafi. Jesteś niesamowitą osóbką. Wiedziałam, że w końcu nadejdzie taki dzień, kiedy "wrócisz" do tymczasowania ;) Ze swojej strony mogę obiecać ogłaszanie małego łapserdaka :) Paula, z góry dziękuję za ogłoszenia!!! Mały będzie u mnie tylko do czasu znalezienia innego DT, stresuję się okropnie. Quote
Gabi79 Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Piesio zaprasza na wątek http://www.dogomania.com/forum/topic/147043-ma%C5%82y-przera%C5%BCony-piesek-po-amputacji-%C5%82apki-ma-awaryjny-dt/?view=getnewpost Quote
Gabi79 Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 A w jakim miescie bedzie piesek ? W Dąbrowie Górniczej Quote
agat21 Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Piękne psiątko, tylko taki biedny bez tej łapki.. Quote
ewu Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 Psiak okazał się suczką!!!! Jeszcze dzisiaj pracownik informował,że to piesek:) Sunia jest cudowna , spokojna, przemiła. Szkielecik mały, waży może 5kg a powinna przynajmniej 8...a może i więcej. Niestety wypatrzyłam dwie psie tragedie. Duże psiaki ,jeden rozpaczliwie zadredzony a drugi to prawie łysa, przekochana sunia z wielkimi cycuszkami . Sunia ma chorą skórę, potrzebuje ratunku na cito. Jest bardzo sympatyczna, przyjazna i spokojna. Zrobiłam fotki przez kraty, jestem załamana tą sunieczką :( Quote
elik Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Muszę rano gnać do informatyka, kabelek diabli wzięli:( Jak się nie znajdzie, to można dokupić. Bez tego kabelka nie będzie zdjęć psiaków :( Quote
Recommended Posts