Makila Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Przelałam 160 zł Makili za szczepienia szczeniaków. Przelew doszedł. Dziękuję. Quote
Makila Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Czy któraś z cioteczek zna się na czarach? Jeżeli tak, to pomocy Niech szczeniaki znajdą domki Mój dom wygląda jak pole minowe Quote
agat21 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Agat21 mam dla Ciebie wielki podziw i uznanie za Ergo. Dla Ciebie i dla AgaG słowa wielkiego uznania :) :) :) I dla Waszych Najbliższych za zrozumienie potrzeb Waszych serc. Nie wszyscy małżonkowie są tak wyrozumiali :) Dopiero doczytałam - dziękuję elik za dobre słowo :) Małże chyba wiedzą, że opór i tak na nic się nie zda ;) Quote
agat21 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Czy któraś z cioteczek zna się na czarach? Jeżeli tak, to pomocy Niech szczeniaki znajdą domki Mój dom wygląda jak pole minowe W Nowym Roku po tych wszystkich świętach, sylwestrach, imprezach, ludzie zapragną mieć prawdziwego przyjaciela psa. Ruszą adopcje :) Quote
Ewa Marta Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 W kwestii zdjęć dla psiakow dodam tylko, że najlepiej robić je na rękach u człowieka. Wtedy widać, jaki psiak jest mały. Quote
elik Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Dopiero doczytałam - dziękuję elik za dobre słowo :) Małże chyba wiedzą, że opór i tak na nic się nie zda ;) - ale się uśmiałam :) Nie słyszałam jeszcze takiego określenia na małżonków, a przecież aż samo się nasuwa :) Super :) :) :) Quote
Martika&Aischa Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Dziewczynki,Chłopcy i nasze WSZYSTKIE kochane ogonki Szczęśliwego Nowego Roku :) Quote
ewu Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Szczęśliwego i baaardzo adopcyjnego:):):) Quote
agat21 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Szczęśliwego i baaardzo adopcyjnego:) :):) Otóż to właśnie - adopcyjnego i jak najmniej skrzywdzonego!! :) Noworoczne uściski :) Quote
*Gajowa* Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 My z Sonią również pozdrawiamy noworocznie. Przeżyliśmy Sylwestra , nawet nie było najgorzej. Sonia bała się trochę i trzymała się tuż przy mnie na wszelki wypadek. Może teraz po Świętach warto powtórzyć ogłoszenia. W poprzednim tekście można dodać, że pięknie jeździ samochodem i waży 7 kg. Quote
agat21 Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 My z Sonią również pozdrawiamy noworocznie. Przeżyliśmy Sylwestra , nawet nie było najgorzej. Sonia bała się trochę i trzymała się tuż przy mnie na wszelki wypadek. Może teraz po Świętach warto powtórzyć ogłoszenia. W poprzednim tekście można dodać, że pięknie jeździ samochodem i waży 7 kg. No proszę jaka światowa suczynka się zrobiła - pięknie jeździ samochodem! Chyba miała bidulka czas się nauczyć na trasie Gliwice - Warszawa ;) Bo w czasie tej trasy jeszcze różnie było z nerwami ;) Pozdrowienia serdeczne noworoczne dla Ciebie Gajowa, i głaski dla Sońki. Nikt nie dzwonił z poprzednich ogłoszeń? Quote
ewu Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Jestem w kontakcie z przemiłą Panią, była dzisiaj poznać Sonię. Myśli jednak też o jakiejś bidzie z Palucha. Jakby nie było jakiś psiak znajdzie fajny dom. 1 Quote
elik Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Jestem w kontakcie z przemiłą Panią, była dzisiaj poznać Sonię. Myśli jednak też o jakiejś bidzie z Palucha. Jakby nie było jakiś psiak znajdzie fajny dom. Chodzi o Sonię u *Gajowa* ? Quote
ewu Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Czekam na wieści o malamutkach. Mama ponoć bardzo "konfliktowa" Quote
ewu Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Tak Elu o Sonię u Gajowej. Pani do mnie napisała z ogłoszenia. Wczoraj miałam cały dzień gości i nie miałam głowy do niczego ale dzisiaj skontaktowałyśmy się telefonicznie. Pani naprawdę fajna:) Quote
agat21 Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Tak Elu o Sonię u Gajowej. Pani do mnie napisała z ogłoszenia. Wczoraj miałam cały dzień gości i nie miałam głowy do niczego ale dzisiaj skontaktowałyśmy się telefonicznie. Pani naprawdę fajna:) oj, oj, oj :) oby oby oby.. Quote
gluchypies Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Zapraszam na bazarek, z którego 25% dochodu będzie przeznaczone dla psiaków :) Quote
paula_t Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Czy któraś z cioteczek zna się na czarach? Jeżeli tak, to pomocy Niech szczeniaki znajdą domki Mój dom wygląda jak pole minowe Już nie wiem, co poradzić:( Ogłosiłam szczeniaki, ale odzew zerowy, z tego co wiem:( Czy ktoś jest w stanie zrobić wydarzenie na fb? Może to coś da... Ogłosiłam dzisiaj na kilkudziesięciu portalach każdego: -Codiego -Karusia -Kajko -Kaja -Dumiego Quote
ewu Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 W sprawie Soni czekam na decyzję. Dodatkowo trzymajcie kciuki za Czikę, AniaB weźmie ją na dt ale dopiero od 15-go stycznia. Muszę coś znaleźć w Krakowie do 15-go stycznia żeby móc ją zabrać na cito. Quote
ewu Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Już nie wiem, co poradzić :( Ogłosiłam szczeniaki, ale odzew zerowy, z tego co wiem:( Czy ktoś jest w stanie zrobić wydarzenie na fb? Może to coś da... Ogłosiłam dzisiaj na kilkudziesięciu portalach każdego: -Codiego -Karusia -Kajko -Kaja -Dumiego Kto zrobi plakat dla szczylków? Quote
Marysia R. Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Kto zrobi plakat dla szczylków? Ja mogę zrobić tylko potrzebuje informacje, które to szczeniaki (zdjęcia + imiona), bo trochę się pogubiłam :rolleyes: Quote
Recommended Posts