jonQuilla Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='Vectra']jak dla psów , to dawaj "zająca" z tego się zrobi pasztet :diabloti: a Salse wypchamy , będzie ruda skórka pod kominek ... a resztę do lasu :grins:[/QUOTE] Zajca powiadasz? Hm! Muszę to przemyśleć...ja w dalszym ciągu sądzę że on akurat może mi się przydać na czarną godzinę gdy nie będę miała co do garnka włożyć. Bezduszna Ty! Całkiem przydatne flaki do lasu? No proszę Cię... Egon by był zachwycony gdybyś jej podała taki posiłek xD Zdrowa jest! Mało kaloryczna i całkiem młoda nadal ;) Quote
Doginka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 jonQuilla napisał(a):...Chociaż nie...kiedyś kumpel nazwał mnie UWAGA UWAGA .... PADLINKĄ :flaming: Niby żartem ale i tak mnie tym zabił....wtedy mu zrobiłam długi wykład na temat zwrotów tego typu i od tamtej pory bardzo rzadko mówi do mnie po imieniu, czasami mam wątpliwości czy w ogóle pamięta jak się zwę. :angryy: Wymyśla coraz to durniejsze 'zdrobnienia' albo po nazwisku do mnie mówi :mad: Się zasmarkałam ze śmiechu:roflt: Padlinko:roflt: A Teodorkowi życzę wiele latek do przeżycia, zanim trafi na świąteczny stół w formie pasztetu:lol: i sto tysięcy soczystych marchewek oraz innych pysznych warzywek Quote
Vectra Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 o to pasztet ma urodziny ? cóż możemy mu życzyć ? dużo ciepła :diabloti: Quote
fioneczka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 ooo kicaj dziś świętuje :) ... najlepszego uszaty !!! ciekawe jak będzie wyglądał "nawalony jak zając" :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Na pewno jako prezent nie kupuj mu kompa :lol: Quote
jonQuilla Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Vectra napisał(a):Egon nie lubi surowizny [FONT=Georgia]To polubi! :)[/FONT] Alicja napisał(a):To jutro impra :drinking: [FONT=Georgia]:razz: gruba biba! [/FONT] M&S napisał(a):Hello wieczorową porą:) [FONT=Georgia]Witam :loveu::multi:[/FONT] Doginka napisał(a):Się zasmarkałam ze śmiechu:roflt: Padlinko:roflt: [FONT=Georgia]Tak wiem, gustowne określenie :evil_lol: [/FONT] A Teodorkowi życzę wiele latek do przeżycia, zanim trafi na świąteczny stół w formie pasztetu:lol: i sto tysięcy soczystych marchewek oraz innych pysznych warzywek [FONT=Georgia]Dzięki w jego imieniu...ale niech nie przesadza z tą długowiecznością :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Vectra napisał(a):o to pasztet ma urodziny ? cóż możemy mu życzyć ? dużo ciepła :diabloti: [FONT=Georgia]noooo! :) dwa lata zdołał przeżyć z nami już :multi: mistrz survivalu :evil_lol:[/FONT] fioneczka napisał(a):ooo kicaj dziś świętuje :) ... najlepszego uszaty !!! ciekawe jak będzie wyglądał "nawalony jak zając" :diabloti: [FONT=Georgia] coś takiego może :evil_lol::evil_lol:[/FONT] FredziaFredzia napisał(a):Na pewno jako prezent nie kupuj mu kompa :lol: :evil_lol::evil_lol:[FONT=Georgia] rwałby panienki na czatach [/FONT] Quote
Doginka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Świetne:roflt: http://i2.pinger.pl/pgr247/ca9c423c001bffd44e5a0098/zajac_wielkanocny.jpg Quote
FredziaFredzia Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Albo wchodził na jakieś strony o mnozeniu krolikow:diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Wszystkiego dobrego Teoś :loveu: Bibę trza zacząć :grins: :smilecol::new-bday::bday::tort::BIG::sabber::laola::popcorn::pepsi::drinking::chlup::cunao::knajpa::drink1::eating::beerchug::drinka::cunao: Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 jonQuilla napisał(a):W dodatku zostałam oskarżona o ZNIESŁAWIENIE! Taaa! Jest sobie pewien stały klient, o którym wiele już słyszałam od dziewczyn. Nigdy nic mu się nie podoba... [FONT=Comic Sans MS]Walnięty ale radziłabym uważać, chyba że to taki typ, ze tylko gada. Ja miałam takiego sąsiada. Jego ulubionym zajęciem było czepianie się sąsiadów. Ale u niego to szło zawsze na całego i konczyło się w sądzie :roll: Nas też podał, kiedyś jakimś cudem się zorientował, że u mnie w mieszkaniu jest impreza. Uznał, że to świetny moment i dzwonił na policję, że z balkonu rzucamy w jego okna butelki ... tylko, że ja mieszkałam na 12 piętrze, a on na parterze i do tego mój balkon wychodził na drugą stronę bloku :evil_lol: No ale policja przyjechała, jak się zorientował, ze to oczywiście nic nie dało to przyszedł do nas z gazem, tylko nie bardzo wiem na co liczył, chyba że się go wystraszymy :diabloti: Potem nas chciał skarżyć o pobicie, bo jak uciekał przed moim bratem to się potknął :evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Witam :multi::loveu: Zapomniałam na kilka dni o tym wątku :evil_lol: Dzięki za życzenia dla Teodorka.... na ur. dostał ode mnie buziaka w czoło i chipsy bananowe :) Totalna rozpusta :evil_lol: Ania!, ten to akurat chyba typ straszący...nic nie zrobi, nie wygląda na takiego. Raczej zobaczył że ja nowa jestem to postanowił mnie nastraszyć. Sąsiada też miałam takiego, którego ulubionym zajęciem było doszukiwanie się problemów tam gdzie ich nie było :evil_lol: Życie w bloku większym czy mniejszym niekiedy dostarcza niezapomnianych przeżyć :evil_lol: Salsa zrobiła ogromny postęp w zostawaniu w chacie. Została sama w sylwestrową noc i nic nie nabroiła (małe siku było tylko na dywan rzecz jasna) a tydzień później została sama do 1 w nocy bo ja byłam w pracy i wygoniłam moją rodzicielkę z domu żeby mieć wolną chatę na noc gdyż zaprosiłam kilka osób jeszcze po pracy...ku mojemu miłemu zaskoczeniu nie było nawet siku. Zapewne szczekała ale żaden sąsiad nic nie mówił więc może nie było tragedii? ;) Sąsiad z dołu ma też od niedawna sukę w typie ASTa i ona ujada w nocy dość ostro jak jest sama...tzn. jak usłyszy coś za oknem itd. a że mieszkają na parterze to nie problem o takie tam dźwięki także teraz na prawdę ujadanie od czasu do czasu przez Salsę mam w duszy. Dzisiaj jak wychodziłam do pracy to nawet nie odprowadziła mnie do drzwi ... ba! Nawet nie wstała z łóżka :crazyeye: W sumie to nawet łba nie podniosła, było mi smutno :evil_lol::evil_lol: Co prawda w chacie był wujek ale siedział na drugim końcu mieszkania w swoim pokoju ... wcześniej w takich syt. odprowadzała mnie do drzwi, patrzyła na mnie takim przeszywającym smutnym wzrokiem i jak zamykałam drzwi to od razu szła do wujka czy tam kogoś innego. Jestem z niej dumna :) Zuch dziewczyna. Zauważyłam że jest grzeczniejsza jak zostawiam swoje drzwi od pokoju otwarte ... wtedy kładzie się na moich ciuchach i jest ok. Świadomość tego że jest królik też chyba jej pomaga...chociaż wtedy on musi być zamknięty w klatce :roll: Kiedyś jak udało jej się dostać pod naszą nieobecność do pokoju gdzie stacjonował kot to też położyła się tam i spała....nie ważne czy to czlowiek/kot/królik, grunt żeby nie była sama. Utwierdzam się w przekonaniu że drugi pies to musowa sprawa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 jonQuilla napisał(a):... Utwierdzam się w przekonaniu że drugi pies to musowa sprawa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Popieram:lol: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Doginka napisał(a):Popieram:lol: Oj chciałabym, chciała ale już pomijając niechęć mojej rodziny to przy obecnej pracy nawet nie mogłabym sobie pozwolić żeby się im postawić bo wiem że na kogoś spadłby obowiązek wychodzenia na spacery a to już kłopot....ale przyjdzie taki dzień, ja to wiem! :) Quote
Lucky. Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Kup Salsie małego joreczka, którym będzie się zajmowała podczas Twojej nieobceności, chociaż nie wiem czy w zamian nie byłby lepszy królik :D Quote
jonQuilla Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Nie uznaję psów mniejszych niż do kolan xD Salsa to już minimum! :) Quote
Unbelievable Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 jonQuilla napisał(a):Nie uznaję psów mniejszych niż do kolan xD Salsa to już minimum! :) gram mówi że czuje się dyskryminowany :diabloti: Quote
vege* Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 jonQuilla napisał(a):Pamiętam w jakim malutkim pudełeczku go przyniosłam do domu...teraz nawet głowy by tam nie wsadził podejrzewam, mieścił się na dłoni :loveu: Był maciupki :) No ja pamiętam jak moi rodzice przynieśli mi Stefanka, też był malutki chyba ok 0,5 kg ważył, a później tak urósł, że waży 2,5 kg :evil_lol: Brakuje mi królika w domu, to takie przyjazne i przyjemne do współżycia zwierzątka, nie szczekają :evil_lol: nie jedzą strasznie dużo, dużo miejsca też nie zajmują, biegają za człowiekiem jak pieski, reagują na imię, załatwiają się w kuwecie jak koty, czego chcieć więcej? :loveu: Quote
jonQuilla Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 U siebie! ;) Nie wyraziłam sie wystarczająco jasno...wybacz Gram ;) Chociaż są wyjątki ale dopuszczam je na starość bądź późniejszą młodość np. buldog angielski/francuski bądź ew. boston terrier albo staffik ;) no ale dość i tak określony typ bo pomimo małego wzrostu to są dość masywne psy Quote
jonQuilla Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 vege* napisał(a):No ja pamiętam jak moi rodzice przynieśli mi Stefanka, też był malutki chyba ok 0,5 kg ważył, a później tak urósł, że waży 2,5 kg :evil_lol: Brakuje mi królika w domu, to takie przyjazne i przyjemne do współżycia zwierzątka, nie szczekają :evil_lol: nie jedzą strasznie dużo, dużo miejsca też nie zajmują, biegają za człowiekiem jak pieski, reagują na imię, załatwiają się w kuwecie jak koty, czego chcieć więcej? :loveu: U mnie to królik je więcej niż pies akurat ;) Salsa niejadek a Teodor żarty jak krowa...trzeba mu ograniczać :) haha. No i też waży ponad 2kg, ważony był rok temu u weta i było 2,1 więc teraz może więcej. Jak dorwę wagę kuchenną to go zważę kiedyś ;) Miejsca zajmuje podejrzewam tyle co jork...jak się rozwali na dywanie to jest co omijać ;) a omijany być lubi...rzadko się usuwa mi czy psu z drogi bo jest do nas przyzwyczajony, innym z drogi schodzi ;) Nie jest więc taki głupi jak mogłoby się wydawać :) Salsa to go często szturcha nosem albo łapą jak leży a on nawet nie zmienia pozycji...totalna zlewka. Książę za dychę. Quote
Recommended Posts