Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hello..

to Ci sie amanci trafiają hihih ale nie przejmuij sie ...ja mam piątkową geriatrie na swych barkach przez pol dnia...ostatnio jeden znich rzekł z namaszczeniem...pani Inko pani jest jak KAMELEON ..jestem zachwycony .....cholera nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac hihihih jakby było mało to popadam ze skrajnosci w skrajnosc i juz w sobote mam grono małolatow ktorzy mogliby byc moimi synami a uparcie domagaja sie nr fona i wyjscia na randewu ...hihihihihi
my tez na spacery nie chodzimy bo choc dziolchy kudły maja to im jednak łapki marzną ot coo........

buziaki Kfiatuszku !!!!!!!

Posted

[quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol: nie mam cierpliwości do dzieci niestety ;)

Mamuś dzięki za linka :loveu: aż by się na koncert jakiś poszło...jakiś taki robiący HAŁAS :razz:

[quote name='zuzolandia']Hello..

to Ci sie amanci trafiają hihih ale nie przejmuij sie ...ja mam piątkową geriatrie na swych barkach przez pol dnia...ostatnio jeden znich rzekł z namaszczeniem...pani Inko pani jest jak KAMELEON ..jestem zachwycony .....cholera nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac hihihih jakby było mało to popadam ze skrajnosci w skrajnosc i juz w sobote mam grono małolatow ktorzy mogliby byc moimi synami a uparcie domagaja sie nr fona i wyjscia na randewu ...hihihihihi
my tez na spacery nie chodzimy bo choc dziolchy kudły maja to im jednak łapki marzną ot coo........

:roflt::roflt: kameleon :roflt:

Żonkilku ....serio by się chciało , na taki zdrowy hałas ...już wczoraj z TZtem kombinowaliśmy gdzie ....

Posted

[quote name='zuzolandia']Hello..

Ten Kameleon i mnie powalił :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Sprawa z małolatami powinna Cię podbudowywać...widać nieźle się trzymasz skoro wyrywają Cię smarkacze. Idąc tym tropem wnioskuję że ja jestem staro wyglądającą osobą :evil_lol:

[quote name='Alicja']:roflt::roflt: kameleon :roflt:

Żonkilku ....serio by się chciało , na taki zdrowy hałas ...już wczoraj z TZtem kombinowaliśmy gdzie ....

Ja chociażby poszłabym się gdzieś pobawić, gdziekolwiek...na jakąś imprezę i jak na złość w tą sobotę ekipa z poprzedniej pracy się wybiera na piwo i przytupańce gdzieś :angryy: Kumpela się dziś wygadała przypadkiem....nie chciała mi nic mówić żeby mi nie psuć humoru, wiedziała że pracuje cały week. :roll:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Eee nie możesz być staro wyglądająca, skoro dla karków jesteś... Rybka :D

W sumie też prawda :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Może jak pojawi się ponownie to zaproponuje mi zostanie jego OSOBISTĄ DZIUNIĄ :multi:

M&S napisał(a):
Doberek, miłego dnia:)

Witam i rownież Ci życzę miłego dnia :p

Wczoraj dostałam swoją pierwszą wypłatę z nowej pracy :multi:
Może nie są to jakieś kokosy ale w porównaniu z tym co dostawałam w poprzedniej robocie to jest suuuuper! :) Zaraz idę na szoping :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tak jakby nagle przestały mi przeszkadzać stare obleśne dziady :evil_lol:

Posted

Musisz się zgodzić! :diabloti:

Udanego shoppingu!

Pewnie że się zgodze, ponoć miał swój własny monopol! Facet z własnym biznesem to już całkiem niezła partia ;) haha

Posted

Salse mu pokaz - zyskasz w jego oczach, ze masz agresywnego psa. ;)

Ty to masz łeb...nigdy nie pomyślałam o tym żeby wyrywać karków/dresów na psa xD hahaha

Posted

[quote name='jonQuilla']Witam :loveu:

Pusiakowa to sobie idź! ;) Ja ew. mogę Wam towarzyszyć ale Rudzielec to już niekoniecznie no chyba że ten spacer odbędzie się w Turcji albo w Egipcie ale nie ja opłacam od razu mówię :evil_lol:
Ze spacerami jakimikolwiek się wstrzymujemy aż zrobi się cieplej, Salsa po 5 minutach nie ma mocy nawet iść bo tak marznie, musiałam ją dzisiaj też na rękach nieść do klatki schodowej z drugiego końca podwórka bo stanęła, skuliła się i piszczała :roll:
My zimą nie funkcjonujemy także musisz uzbroić się w cierpliwość :eviltong:
Ostatnio rozmawiałam wstępnie z Unbelievable o spacerze ale też jak będzie cieplej więc można by było sobie zorganizować jakiś 'większy' spacer :) Może jeszcze Karola z Gdyni by ruszyła dupsko! :evil_lol:

Sława i pieniądze.
Dopiero weszłam do Was po przerwie i pierwsze co - ja! :lol:
Szkoda, że tak marzniecie, może kup Salsuni kubraczek. :diabloti:

A co do obleśnych dziadów to... Matko.
Kobieto współczuję Ci całym sercem i duszą, bo nie ma chyba nic gorszego.

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Sława i pieniądze.
Dopiero weszłam do Was po przerwie i pierwsze co - ja! :lol:
Szkoda, że tak marzniecie, może kup Salsuni kubraczek. :diabloti:

A co do obleśnych dziadów to... Matko.
Kobieto współczuję Ci całym sercem i duszą, bo nie ma chyba nic gorszego.

No widzisz, pamiętamy o Tobie! ;)
Salsa ma kubrak...sama osobiście szyłam zeszłej zimy, przy niewielkiej pomocy mojej mamy. No ale on się i tak nie sprawdza przy takich trzaskających mrozach z jakimi mieliśmy do czynienia ostatnio a poza tym nie chroni łapek, które jej chyba najbardziej marzną i ta kulawa łapa, jak zmarznie to w ogóle na niej nie staje :roll:

Może nie jest to najlepiej skrojony kubraczek jaki widziałam ale jak na pierwszy raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
W tym roku miałam uszyć lepszą wersję ale jakoś tak mi nie po drodze :roll:

No nie ma nic gorszego ale co zrobić :niewiem: Póki jest to tylko obleśne, głupie gadanie to nie pozostaje mi nic innego jak się z tego śmiać bo gdybym na serio miała się tym przejmować to chyba bym ześwirowała.

Posted

ja nie wiem jak moja Roxie wychowana w cieplej Anglii przezyla te mrozy ;)
Mamy kubrak od Taks a teraz mama jeszcze jej szyje sweterek. Pewnie jak skonczy to sie pochwale. Co najlepsze moja mama to jakas wielka psiara nie jest, a pies cale 3 miesiace z nia spal, na spacerki chodzil. Nawet powiedzila ze jakby wiedzialal to by na drutach jej jeszcze zrobila.
Co do mrozow - nam wazelina na lapy wystarczala. Posmarowac przed spacerem i godzina na sniegu przy -25 biegala. Tylko pieerwszego razu jak spadl snieg mama mowila ze musiala ja na rekach przyniesc ;)

A na wiosne pewnie przyjedziemy, chocby po to zeby mama mogla zobaczyc Roksane ;) czasami sie zastanawiam czy nie pomoc im w adopcji jakiegos przytulaka :loveu:

Posted

kasia_1982 napisał(a):
ja nie wiem jak moja Roxie wychowana w cieplej Anglii przezyla te mrozy ;)
Mamy kubrak od Taks a teraz mama jeszcze jej szyje sweterek. Pewnie jak skonczy to sie pochwale. Co najlepsze moja mama to jakas wielka psiara nie jest, a pies cale 3 miesiace z nia spal, na spacerki chodzil. Nawet powiedzila ze jakby wiedzialal to by na drutach jej jeszcze zrobila.
Co do mrozow - nam wazelina na lapy wystarczala. Posmarowac przed spacerem i godzina na sniegu przy -25 biegala. Tylko pieerwszego razu jak spadl snieg mama mowila ze musiala ja na rekach przyniesc ;)

A na wiosne pewnie przyjedziemy, chocby po to zeby mama mogla zobaczyc Roksane ;) czasami sie zastanawiam czy nie pomoc im w adopcji jakiegos przytulaka :loveu:

Wazelina nam nie pomaga, też smaruję Rudej łapki przed wyjściem...ona jest chudym zmarzluchem i tyle.
Co do mamy psiary to moja też rzekoma nią nie jest a wiecznie przytula Salsę i pozwala jej spać ze sobą jak mnie nie ma...a tak się zarzekała że psa już w domu mieć nie chce ;)

Jak będziecie wiosną to mam nadzieję że w końcu uda nam się spotkać, bardzo bym chciała Was w końcu poznać :)

Posted

[quote name='jonQuilla']No widzisz, pamiętamy o Tobie! ;)
Salsa ma kubrak...sama osobiście szyłam zeszłej zimy, przy niewielkiej pomocy mojej mamy. No ale on się i tak nie sprawdza przy takich trzaskających mrozach z jakimi mieliśmy do czynienia ostatnio a poza tym nie chroni łapek, które jej chyba najbardziej marzną i ta kulawa łapa, jak zmarznie to w ogóle na niej nie staje :roll:

Może nie jest to najlepiej skrojony kubraczek jaki widziałam ale jak na pierwszy raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
W tym roku miałam uszyć lepszą wersję ale jakoś tak mi nie po drodze :roll:
http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04922.jpg

No nie ma nic gorszego ale co zrobić :niewiem: Póki jest to tylko obleśne, głupie gadanie to nie pozostaje mi nic innego jak się z tego śmiać bo gdybym na serio miała się tym przejmować to chyba bym ześwirowała.

Moja ma na szczęście kubrak naturalny ale z łapami również jest u nas problem, choć z czasem robi się coraz mniejszy (pies się przyzwyczaja?).
W sumie Salsa to skóra i kości, no może ma mięśnie oprócz tego. Jakbym wyglądała jak ona to też bym marzła. :lol:

Oj tam zeswirowała zaraz. Pewnie by Cię skrzywiło w prawo i trochę byś okiem łypała ale, żeby od razu ześwirować?

Posted

jonQuilla napisał(a):
Wazelina nam nie pomaga, też smaruję Rudej łapki przed wyjściem...ona jest chudym zmarzluchem i tyle.

no moja to w tej chwili wieloryb, rodzice troche ja utuczyli na zime, a to ja bede musiala ja odchudzic.
Tez mam nadzieje ze w koncu bedzie nam dane sie spotkac ;)

Posted

W zasadzie to nic nie kupiłam poza produktami na obiad ;) haha....zrobiłam zapiekankę i kumpela zadzwoniła więc poszłam po nią do pracy a potem do niej i opijałyśmy moją pierwszą wypłatę w nowej pracy :) Grzecznie się sprawowałyśmy, przed chwilą wróciłam do domu także ogólnie rzecz biorąc szału nie ma ;)

Posted

jonQuilla napisał(a):
A jeszcze chciałam napisać że zostałam dziś ponownie ciocią! :multi:
Moja siostra urodziła w końcu :)
Kacperek urodził się dziś o 14:25, jest zdrowy i duuuuży...ważył 4180g zaraz po porodzie.
No i tak z 23 albo 27 stycznia wyszedł 5 luty :evil_lol:
Grtaulacje!!!!!!!!