Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 8.01.2018 o 12:10, Lidan1 napisał:

. . .

elik dzięki za wyraźne i czytelne rozliczenie ;-)

Dziękuję  5a5b9e0432575_gifzawstydzony.gif.ee40cfc7cbd11257fff8273bfee0ec91.gif

Czekam na resztę danych od Psiaszansa. Chciałabym rozliczyć cały 2017 rok.

Posted

EDIT: sprawa nieaktualna, gdyż okazało się że sunia jest wysterylizowana

Witam, jestem stałą deklarowiczką (zdaje się od 2014), zgłaszam do sterylizacją tą sunię, która przebywa na dt u Moli@. Musi mieć zabieg połączony z wycięciem guzów jak najszybciej, a więc zabieg ustalony na czwartek 18 stycznia. Proszę o opłacenie sterylki jeśli można. Koszt samej sterylizacji to 350zł, zabieg w Białymstoku, w lecznicy na ul. Wesołej

Posted

Poniżej wklejam link do zestawienia wpłat dokonanych na konto Fundacji Ostatnia Szansa w 2017 r. Bardzo proszę o sprawdzenie czy wszystkie wpłaty są ujęte. W razie stwierdzenie, że któraś wpłata nie jest ujęta w wykazie, proszę o informację na PW z podaniem daty i kwoty przelewu, którego nie ma w zestawieniu.

Ponieważ nie są znane wysokości kwot  deklarowane przez niektóre osoby, bardzo proszę o podanie wysokości deklaracji, które nie są ujęte w zestawieniu.

zestawienie wpłat 2017 rok.xlsx

Posted

Piękne zestawienie.Moje się zgadza za ten rok. Ja mam jeszcze pieniądze z bazarków. Zniechęca mnie do wpłat słaby kontakt na wątku. .Wiem ,że jest  huk roboty ,ale jak na odpowiedź trzeba czekać czasem i 1,5 miesiąca, to ochota ucieka.

• Upvote 1
Posted
Dnia 19.01.2018 o 23:17, Poker napisał:

Piękne zestawienie. Moje się zgadza za ten rok. Ja mam jeszcze pieniądze z bazarków. Zniechęca mnie do wpłat słaby kontakt na wątku. .Wiem ,że jest  huk roboty ,ale jak na odpowiedź trzeba czekać czasem i 1,5 miesiąca, to ochota ucieka.

Bardzo dziękuję za miłe słowa i za informację odnośnie zgodności wpłat z zestawieniem :)

Zastanawiam się, czy mogłabym w jakiś sposób pomóc w przebiegu informacji, ale nic mi nie przychodzi do głowy.

Psiaszansa żałuje, że było tak mało wystąpień o zwrot kosztów sterylizacji.

2017 rok wypłaty .xlsx

Posted
Dnia 21.09.2016 o 11:35, Psiaszansa napisał:

Bywamy fakt bardzo sporadycznie ostatnio opłacona 50% suczka Lisia od Dora 1020  jeżeli komuś nie opłaciłam krzyczeć i pisac na [email protected]. mozna kastrować na razie środki są. Serdecznie pozdrawiam i wytrwałości z tą walką. Jestem wściekła ,że coraz więcej osób i niestety fundacji nie sterylizuje aborcyjnie suk jeżeli to wysoka ciąża i nie poddaje eutanazji ślepych miotów. Dodajmy do tego ludzką mentlnośc pt. przeciez suka raz musi urodzić  i mamy to co mamy.

Dziewczyny, trzeba pisać na maila [email protected]. ,cytuję j.w.:

Kontakt jest praktycznie na bieżąco. Ja zgłaszam jednocześnie na wątku i piszę e-mail.

Tym razem też przyszłam z prośbą o sterylizację na razie dwóch suczek. Jeżeli okaże się,że dzieci jednej z nich to dziewczynki - będzie więcej do sterylizacji. Zdjęcie mam tylko takie, zrobione w nocy kamerą na podczerwień ( jakoś tak). Psy błąkają się od lata, było ich więcej, ale kilku małych już nie ma...  Ludzie na wsi przeganiają je, gmina udaje, że nic nie wie o psach, a za chwilę suczka będzie znowu w ciąży, o ile już nie jest. Ktoś na wsi obiecał ją złapać , więc chciałabym jak najszybciej sterylizować w Zamościu  lub Janowie Lub. Jak będzie złapana, dam znać.

061.JPG

Druga suczka też jest duża, ONkowata, również w powiecie zamojskim. Prawdopodobnie  ktoś przywiązał ją w lesie ale urwała się i dzięki temu żyje.

26231178_790199194504358_68923091527429563_n.jpg.5a991992d0229c2b8a56c180b90dc2ae.jpg.e6326d6874cdcdf8abe1baa115a9c361.jpg

Link do wątku:

Posted
15 godzin temu, elik napisał:

Bardzo dziękuję za miłe słowa i za informację odnośnie zgodności wpłat z zestawieniem :)

Zastanawiam się, czy mogłabym w jakiś sposób pomóc w przebiegu informacji, ale nic mi nie przychodzi do głowy.

Wypłaty 2017 rok.xlsx

Mogłabyś i to bardzo, gdybyś dostała upoważnienie  od Psiejszansy na wydawanie zgody na sterylizację. Zdarzało się ,że zgłosiłam sunię i z powodu braku odp0wiedzi, sunia nie skorzystała z dopłaty/opłaty.

Posted
47 minut temu, Poker napisał:

Mogłabyś i to bardzo, gdybyś dostała upoważnienie  od Psiejszansy na wydawanie zgody na sterylizację. Zdarzało się ,że zgłosiłam sunię i z powodu braku odp0wiedzi, sunia nie skorzystała z dopłaty/opłaty.

To smutne, ale czy może wyrażać zgodę na odpłatność za sterylizację osoba z poza Fundacji ? Myślę, że chyba nie.

Posted

jeszcze raz cytuję Psiaszansa, tutaj jest podany adres e-mail, na który można pisać; odpowiedź jest zwykle następnego dnia:

Dnia 21.09.2016 o 11:35, Psiaszansa napisał:

Bywamy fakt bardzo sporadycznie ostatnio opłacona 50% suczka Lisia od Dora 1020  jeżeli komuś nie opłaciłam krzyczeć i pisac na [email protected]. mozna kastrować na razie środki są. Serdecznie pozdrawiam i wytrwałości z tą walką. Jestem wściekła ,że coraz więcej osób i niestety fundacji nie sterylizuje aborcyjnie suk jeżeli to wysoka ciąża i nie poddaje eutanazji ślepych miotów. Dodajmy do tego ludzką mentlnośc pt. przeciez suka raz musi urodzić  i mamy to co mamy.

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 16.01.2018 o 22:21, elik napisał:

Ponieważ nie są znane wysokości kwot  deklarowane przez niektóre osoby, bardzo proszę o podanie wysokości deklaracji, które nie są ujęte w zestawieniu.

Moja deklaracja to 5 zł.

Na razie spłacam swoje zaległości. Dzisiaj przelałam 15 zł za sierpień, wrzesień i październik 2015 r.

Posted
7 minut temu, Lidan1 napisał:

Moja deklaracja to 5 zł.

Na razie spłacam swoje zaległości. Dzisiaj przelałam 15 zł za sierpień, wrzesień i październik 2015 r.

Ok, dzięki za informację :)

Czy lidan to też Ty ?

6.09.2017 roku lidan wpłaciła 20,00 zł

Posted
42 minuty temu, elik napisał:

Ok, dzięki za informację :)

Czy lidan to też Ty ?

6.09.2017 roku lidan wpłaciła 20,00 zł

Tak, to ja. Nie udało mi się zalogować po staremu na nowej dogomanii.

Posted
10 godzin temu, Lidan1 napisał:

Tak, to ja. Nie udało mi się zalogować po staremu na nowej dogomanii.

Czyli, jak się domyślam, te 20,00 zł to też zaległości ?  Za okres IV - VII ?  Pytam, żeby właściwie zaznaczyć.

Posted
Dnia 13.01.2018 o 21:56, Psiaszansa napisał:

Zapraszamy  Fundacja Ostatnia Szansa  ul.Jana Blatona 3 lok 141 01-494 Warszawa

Alior Bank 

65 2490 0005 0000 4600 9550 7105

przelewam więc pieniązki i potwierdzam, ze będzie ode mnie stała co miesiąc 5 zł

edit: chociaż nie wiem jaki tytuł przelewu? może napisze- kiyoshi akcja sterylizacja?

• Upvote 1
Posted

Witam, jestem deklarowiczką Akcji.

Zgłaszam sunię, będącą pod opieką Sylwiji , która przez trzy kolejne lata bezdomności, dwa razy do roku rodziła szczeniaki. Teraz została wreszcie odłowiona, oczywiście, była w wysokiej ciąży. Sterylizacja została wykonana w trybie natychmiastowym, bo nie można było czekać ani chwili dłużej.

Sylwija uzupełni dane - miejsce wykonania sterylizacji aborcyjnej i koszt

Posted

Nie jest źle 4.617 zł  od nas  dołożyłam 230 zł  czyli mamy razem na koncie Akcji Sterylizacja  4.847  zł  . Działamy co by rózne biedy nie trafiały do schronisk o bardzo złej renomie typu Wojtyszki,Radysy,Chrcynne,Białogard ,Kotliska itp. i więcej te różne porzucane biedy nie rodziły.Niechcianych psów są setki :(  Gdyby coś upoważniam elik do wdawania zgody na sterylizacje mamy kontakt mailowy w razie co mój nr tel 509 201 457  uprzedzam kiedy jestem w Boguszycach ( schronisko zasięg masakra wysyłac sms ) Ewa

Posted
Dnia 20.01.2018 o 00:38, elik napisał:

. . .

Wypłaty 2017 rok.xlsx

Dnia 20.01.2018 o 16:08, Poker napisał:

Mogłabyś i to bardzo, gdybyś dostała upoważnienie  od Psiejszansy na wydawanie zgody na sterylizację.

. . .

Dnia 20.01.2018 o 16:58, elik napisał:

. . . czy może wyrażać zgodę na odpłatność za sterylizację osoba z poza Fundacji ?   Myślę, że chyba nie.

Okazało się, że może :)

7 godzin temu, Psiaszansa napisał:

. . .  Gdyby coś upoważniam elik do wdawania zgody na sterylizacje

. . .

Psiaszansa, dziękuję :)

Będę się starała pomóc, maksymalnie usprawnić i przyspieszyć obieg informacji pomiędzy zgłaszającymi suczki do sterylizacji, a Fundacją.

Skontaktuje się z Tobą w celu uzyskania pewnych informacji odnośnie dokumentów potrzebnych do uzyskania zwrotu kosztów zabiegu.

Posted
Dnia 5.02.2018 o 08:33, elik napisał:

Czyli, jak się domyślam, te 20,00 zł to też zaległości ?  Za okres IV - VII ?  Pytam, żeby właściwie zaznaczyć.

Dokładnie tak. I długo będę jeszcze te zaległości spłacać :(

Posted

Za zgodą Elik, zgłaszam kolejne dwie bezdomniaczki do Akcji Sterylizacja

1. Mufkę z Radys

2. Dosię ze schroniska

Cioteczki prowadzące wątki sunieczek, uzupełnią niezbędne dane - czas, miejsce i koszt sterylizacji

Posted
12 godzin temu, konfirm31 napisał:

Za zgodą Elik, zgłaszam kolejne dwie bezdomniaczki do Akcji Sterylizacja

1. Mufkę z Radys

2. Dosię ze schroniska

Cioteczki prowadzące wątki sunieczek, uzupełnią niezbędne dane - czas, miejsce i koszt sterylizacji

Zgodnie z udzielonym upoważnieniem Psiaszansa, wyrażam zgodę na sterylizacje obu suczek. Proszę pamiętać o wypełnieniu zgłoszeń.

• Like 1