Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękny Dusio na pięknych zdjęciach. Jest dużo fajnych zdjęć do ogłoszeń.

Może te by się nadawały.

zawsze warto dać zdjęcie przy człowieku, żeby dobrze było widać wielkość psa

Posted

zawsze warto dać zdjęcie przy człowieku, żeby dobrze było widać wielkość psa

To prawda.

Dusio to przecież skrzacik, a na niektórych zdjęciach chłop że ho..ho...

Posted

To prawda.
Dusio to przecież skrzacik, a na niektórych zdjęciach chłop że ho..ho...

Eee,nie skrzacik już z Duszka....łapki ma długie,ciałka nabrał, zmężniał chłopak,no i dychę ma przekroczoną na wadze.
Przy człowieku mam zdjęcia,ale do ogłoszeń zupełnie się nie nadają,(tylko do domowego albumu)no może z jedno jak siedzi przy mężu,wieczorem wstawię,a także kilka innych "zwykłych",które w tych dniach zrobiłam.
Wybaczcie Kochani,,ale lepszych zdjęć zrobić nie dam rady.Gdybym miała lustrzankę,że szybko cyka i nogę sprawną,że szybko przykucnę,wyłapałabym lepsze ujęcia,miny,też przy człowieku,ale obecnie fotki dla Duszka,to dla mnie wyzwanie z moim aparatem.
Chyba przedwczoraj,albo może we wtorek byliśmy w parku i zaczepiłam kobietę z synkiem ,z 5 lat na oko,czy mogłabym zrobić zdjęcie dla pieska przy chłopczyku,zaznaczając,że buźki dziecka mogę nie robić,na co pani ogromnie się wzburzyła,że z kundlami moje dziecko zdjęć robić nie będzie...aż mnie zamurowało,przeprosiłam i już odechciało mi się zaczepiać ludzi...posiedzieliśmy sobie,pospacerowaliśmy z chustą na szyi.

A to zdjęcie z kotkiem?,złe bardzo?....,wielkość widać i Duszek naturalnie wygląda...jakość wiem,że marna...

307uwbc.jpg

Poker,później się odezwę,bo muszę uciekać.
Posted

Pewnie że zdjęcie z kotą jest SUPER !  Jak i wiele innych.

Martwi mnie, że nikt z ogłoszeń nie zadzwonił.

Posted

Zdjęcia super,to nie są niestety,takie jak bym chciała nie mogę uchwycić,wstawiam więc to co mi wychodzi.

minka sierotki,

rh4sx0.jpg

no dobra,rób mi te zdjęcia,

2d78nky.jpg

qznqr7.jpg

vd0s5u.jpg

podrapiesz mnie teraz?...poleżymy?

2j2tcnr.jpg

Posted

I takie "domowe"....

najpierw brzuszek drapiemy,

2ppk5ep.jpg

2127nk2.jpg

16g9wr6.jpg

2vrvqpz.jpg

tego typu jak Duszek leży i się "migdali" najłatwiej zrobić,no ale do ogłoszeń nie pójdą.

szperam dalej,co mi z "normalniejszych" wyszło

Posted

Aniu.....zdjęcia superowe! I te opalające się....i te z kanapy. Miodzio! Te z kanapy nadają się do ogłoszeń, bo widać na nich jaka to słodzizna( Duszek oczywiście, ha,ha...bo o TZ nic nie wiem w tym względzie,hi,hi....)

Posted

Aneczko, jest w czym wybierać... Dziękuję.

Będzie można stworzyć nową wersję ogłoszeń, z nowymi zdjęciami tylko trzeba by je trochę podszykować;

Seria z Panem rewelacyjna.

14241f7a6b714f0fmed.jpg

Posted

Aneczko, jest w czym wybierać... Dziękuję.

Będzie można stworzyć nową wersję ogłoszeń, z nowymi zdjęciami tylko trzeba by je trochę podszykować;

Seria z Panem rewelacyjna.

......

Skoro mówicie,że takie leżące nadadzą się do ogłoszeń,to ich mogę nacykać ,ho,ho......może faktycznie tu całą "Dusiowatość" jak to Inka określiła pokażemy i ktoś przytulaka wypatrzy.

Fajnie Basiu zrobiłaś,ja właśnie tak nie umiem i tylko gumką "serwetki"  mi wychodzą.