Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bgra']taka słodka maleńka kruszynka,mam słabość do staruszeczek:loveu:
bardzo się cieszę,że trafi w dobre ręce:lol:
jakieś fanty na bazarek pewnie znajdę,na razie tyle mogę zadeklarować[/QUOTE]

Dziękuję!:lol: I mam nadzieję, że jamnisia również tak pozytywnie oceni moje ręce. Choć na pewno nie od razu...

Posted

[quote name='Isadora7']od Fundacji SOS dla Jamników 100 zł do transportu[/QUOTE]
Z całego serca dziekuję:Rose:
[quote name='b-b']Czy ktoś robił jamnisi bazarek kilometrowy na transport do DS?
Jeśli nie to może ktoś zrobi?[/QUOTE]
Sunia nie jedzie do ds tylko dt. nie ma żadnego bazarku na sunię obecnie.
[quote name='agat21']Grosik na podróż jaminisi przelany :)
Czekamy na samochód naprawiony :)[/QUOTE]
Bardzo dziekuję, już doszło 40zł:calus:
[quote name='Anula']Proszę o dane do przelewu.Pomgę malutką kwotą 20,00zł na transport jamnisia.Niech jak najszybciej dotrze do Figuni-zaciskam kciuki.[/QUOTE]
Wysłane ;)

Posted

[quote name='ana666']

Sunia nie jedzie do ds tylko dt. nie ma żadnego bazarku na sunię obecnie.

[/QUOTE]
Się mi nie ta litera wdusiła:mad:

Posted

jutro wpisze w pierwszym poście,
na razie wpłynęło 40zł od Agat21
z deklaracji wynika ze będzie jeszcze 20zł od Anuli i 100zł od fundacji SOS Jamnikom oraz jakaś kwota od HELENA5.
a potrzeba 400zł na transport i wyadoptowanie psa, czyli brakuje jakieś 240zł do niedzieli.

Posted

Przelew poszedł,powinien być jutro.Przepraszam ale tylko taką kwotą mogłam pomóc,też mam na tymczasiku sunię starszą,która pochłania pieniążki,nie wspomnę o moim rezydencie.Trzymam kciuki za jamnisia.

Posted

[quote name='Olena84']To proszę numer konta, ale czy cos do niedzieli dojdzie to nie wiem[/QUOTE]
Bardzo dziekuję:calus: nawet jakby nie doszlo to ureguluje z Panem pozniej.
[quote name='Anula']Przelew poszedł,powinien być jutro.Przepraszam ale tylko taką kwotą mogłam pomóc,też mam na tymczasiku sunię starszą,która pochłania pieniążki,nie wspomnę o moim rezydencie.Trzymam kciuki za jamnisia.[/QUOTE]
Nie przepraszaj, to jest bardzo duzo, zlotówka do złotówki i tak brakująca kwota maleje. Jeszcze raz dziękuję:calus:

Posted

[quote name='anica']Sunia, już wie że jedzie do domku, nawet do auta komuś wskoczyła!... a że to nie to auto:eviltong:[/QUOTE]

Mądralińska jest, tylko troszkę za bardzo się pospieszyła...co jest zresztą całkowicie zrozumiałe...
Miejmy nadzieję, że samochód jej nie straszny i podróż zniesie dobrze.

Posted

[quote name='yunona']Trzymam kciuki za bezpieczną podróż do Figuni :)[/QUOTE]

Kciuki Jamniczych Aniołów jak najbardziej pożądane :lol: Dziękujemy!!!:multi:

Posted

Wynalazlam malenka cudna krusztyneczke :calus::buzi:
zaglądam do cudnej malinki z ogronnymi pozdrowionkami i kciukami :iloveyou: :iloveyou:
Ciociuniu Figuniu ale cudne kochana :iloveyou: :iloveyou:

Posted

:Rose:barbarela - witamy na wątku jamnisi i pięknie dziękujemy za wsparcie wcale niemałą kwotą...:multi:

Witam również z radością Ciocię Ewę :multi:
Dziękujemy za kciuki i pozdrowienia :lol: Od nas również...:buzi: