Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziakato']Mysza2, a z tym Panem z Zawiercia rozmawiałyście może?[/QUOTE]
Oczywiście dzwoniłam, pan powiedział że oddzwoni po południu jeśli bedzie zainteresowany i nie oddzwonił.
Proponowałam mu przesłanie na maila zdjęć Lakiego, ale maila nie chciał podać.

Posted

[quote name='Mysza2']Oczywiście dzwoniłam, pan powiedział że oddzwoni po południu jeśli bedzie zainteresowany i nie oddzwonił.
Proponowałam mu przesłanie na maila zdjęć Lakiego, ale maila nie chciał podać.[/QUOTE]Oj, to przepraszam....To nie był "mój" kontakt, dostałam go od kogoś z dogo....Przynajmniej wiemy, że szkoda czasu....jeszcze raz sorry!

Posted

Podziwiam Was dziewczynki,wielki szacun za to co robicie !! Ta radość tych psiaków na widok człowieka,merdające ogonki na widok szeleszczącej torby z żarełkiem..:)
Cieszy fakt,że Aisza tak od razu lgnie do człowieka,myślę mimo iż nie jest młoda wnet znajdzie dom.

Posted

Jestem na zaproszenie Gabrysi. Finansowo pomóc nie mogę :sad:, banerki już są, więc jedynie pozostaje mi zaglądać do dziewczyny.

[quote name='Gabi79']
Ewunia wyczarowała bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251764-Pomozmy-Aiszuni-z-guzami-z-maluszkami-z-horroru-od-16-03-25-03-godz-22-00?p=21972460#post21972460[/URL]

[/QUOTE]

lecę na bazarek...

Posted

Jestem na zaproszenie- biedna Aiszunia, dobrze, że na Was trafiła. Dam stałą 15 zł, ale od kwietnia- w marcu niestety już nie dam rady.

Posted

[quote name='madziakato']Oj, to przepraszam....To nie był "mój" kontakt, dostałam go od kogoś z dogo....Przynajmniej wiemy, że szkoda czasu....jeszcze raz sorry![/QUOTE]

Madziu nie przepraszaj, nie masz za co :) Widocznie panu Lakuś się nie spodobał na zdjęciach...

[quote name='Jasza']Mysza, gdybyś mogla/chciała/znalazła czas - żeby zrobić bazarek - mam kilka fajnych rzeczy, mogę podrzucić :oops:[/QUOTE]

Na pewno skorzystamy ;) dzięki wielkie :):):)

[quote name='polubek']zapisuję na razie wątek, w wolnej chwili przeczytam, mam teraz w domu 3 tyg malucha[/QUOTE]

Psiaczka? ;)

[quote name='Ada-Vebby']Podziwiam Was dziewczynki,wielki szacun za to co robicie !! Ta radość tych psiaków na widok człowieka,merdające ogonki na widok szeleszczącej torby z żarełkiem..:)
Cieszy fakt,że Aisza tak od razu lgnie do człowieka,myślę mimo iż nie jest młoda wnet znajdzie dom.[/QUOTE]

Obyś miała rację kochana ;)

[quote name='kolejna kobietka']Jestem na zaproszenie Gabrysi. Finansowo pomóc nie mogę :sad:, banerki już są, więc jedynie pozostaje mi zaglądać do dziewczyny.

lecę na bazarek...[/QUOTE]

Tylko zostań z nami ;)

[quote name='Maciek777'][B]Agusia [/B]- Twoje skrzynka prosi o trochę luzu;)[/QUOTE]

Zaraz opróżnię, wysyłałam zaproszenia i dlatego jest pełna ;)

[quote name='Yoana']Jestem na zaproszenie- biedna Aiszunia, dobrze, że na Was trafiła. Dam stałą 15 zł, ale od kwietnia- w marcu niestety już nie dam rady.[/QUOTE]

Ewuniu pięknie, ale to pięknie dziękujemy:buzi::buzi::buzi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Ewcia gonzales ślicznie dziekęjemy za bazarek :loveu::loveu::loveu:

Ja też jeszcze raz ślicznie wszystkim dziękuję, że jesteście :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Bardzo mi przykro,ale tej chwili finansowo nie mogę pomóc :shake: Lakuś na FB rozesłany gdzie tylko się dało ;) [URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=645500878849026&set=a.386567561409027.84335.100001673596130&type=1&theater[/URL] Jak tylko Aisza będzie gotowa do adopcji z przyjemnością pomogę w ogłoszeniach

Posted

Zapraszam na bazarek m.in. dla Aiszy : [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251479-Dla-czterech-psiak%C3%B3w-w-potrzebie-bi%C5%BCuteria-ciuchy-kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-Do-28-03-do-20-59?p=21937393#post21937393[/url] :)

Posted

[quote name='paula_t']Zapraszam na bazarek m.in. dla Aiszy : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251479-Dla-czterech-psiaków-w-potrzebie-biżuteria-ciuchy-kosmetyki-książki-Do-28-03-do-20-59?p=21937393#post21937393[/URL] :)[/QUOTE]

Paula dziękujemy za bazarek!!!

Dziękuję serdecznie wszystkim za deklaracje, wszelką pomoc i obecność na wątku.

Padam na twarz, wyszłam z domu rano, a wróciłam przed chwilą. Jak zjem i chwilę odpocznę ogarnę wpłaty i powysyłam nr konta

Posted

Jestem na podwójne zaproszenie :) Przepraszam, że dopiero teraz, ale coś ostatnio rzadziej bywam na dogo.

Dziewczyny :loveu: chylę czoła. Odwaliłyście kawał dobrej roboty :)

Rozumiem, że trzeba zebrać na hotelik - postaram się po 20 zł miesięcznie podsyłać.

Posted

Dziękuję za dane do przelewu, pieniążki już poleciały ;)
Obiecuję też znaleźć jakieś fanty na bazarek.
Aisza musi trafić do dt, to była najlepsza decyzja jaką mogłyście podjąć Dziewczyny :loveu:.
A tak apropos, co tam dzisiaj u Aiszuni, jak samopoczucie?

Posted

[quote name='Asia Lisowska']Dziękuję za dane do przelewu, pieniążki już poleciały ;)
Obiecuję też znaleźć jakieś fanty na bazarek.
Aisza musi trafić do dt, to była najlepsza decyzja jaką mogłyście podjąć Dziewczyny :loveu:.
A tak apropos, co tam dzisiaj u Aiszuni, jak samopoczucie?[/QUOTE]
Dzięki Asiu, pieniążki już na koncie.
Jak Myszka albo Aga będą miały siłę i czas wejść dzisiaj na dogo na pewno będą informacje o Aiszuni i Lakim

Posted

Przelew dla Aiszy już w drodze...:smile:

Bogusiu bardzo pięknie dziekujemy :loveu::loveu:

Bardzo mi przykro,ale tej chwili finansowo nie mogę pomóc :shake: Lakuś na FB rozesłany gdzie tylko się dało ;) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=645500878849026&set=a.386567561409027.84335.100001673596130&type=1&theater Jak tylko Aisza będzie gotowa do adopcji z przyjemnością pomogę w ogłoszeniach

Halszko, zawsze nam pomagasz z ogłoszeniami, bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu:

Witam, jestem na zawołanie cioteczki Ada-Vebby ;).

Gratuluję Wam Dziewczyny determinacji i udanej akcji :)
Deklaruję na sunię stałą wpłatę co miesiąc 20zł.
Powodzenia Maleńka :)

Asiu bardzo Ci dziękujemy :loveu::loveu:

Paula nie wiem jak dziekować :loveu::loveu:

Przelałam jednorazowo 20 zł dla suni - tyle mogę zrobić...

Bardzo bardzo dziekujemy :loveu::loveu:

Jestem na podwójne zaproszenie :) Przepraszam, że dopiero teraz, ale coś ostatnio rzadziej bywam na dogo.

Dziewczyny :loveu: chylę czoła. Odwaliłyście kawał dobrej roboty :)

Rozumiem, że trzeba zebrać na hotelik - postaram się po 20 zł miesięcznie podsyłać.

Danusiu :loveu::loveu:, tyle masz swoich bid, bardzo dziękujemy

Kochane, naprawdę nie wiem jak mamy dziękować za pomoc, nie wiem co byśmy bez Was wszystkich zrobiły :loveu::loveu::loveu: