Jump to content
Dogomania

CZARNA OWCA - Duszka z Kozienic - 8m-cy w Radysach - 4m-ce jako JAGA w bdt mestudio, po 11m-cach jako BOMBA u inki33 - ZOSTAJE! - ma dom

Recommended Posts

Posted

Ale Owca w żółtym dobrze by wyglądała, tak mi od wczoraj telepie się w wyobraźni Owca na żółto farbnięta. 

Taaaak...? :rolleyes:

Proszę:

owieczka-%C5%BC%C3%B3%C5%82ta.jpg?psid=1

Posted

A ja wolę Owcę naturalną

No, w naturze też wolę naturalną, ale skoro o kolorach mowa... ;)

strzyżoną??

Lepiej, jak nie goloną... ;)

• 2 weeks later...
Posted

Wszystkim Fankom i Fanom oraz Waszym futrzakom życzę wiosennie zdrówka i odrobiny świątecznego spokoju!  :)

inka33 z http://irsila.blox.pl/resource/czarnaowca.gif  ;)

Dzięki, były owcowe owocne :)

PS. Czym karmisz zajączka...? ;]

Jak to czym? Marchewką :D

Zapomniałaś dopisać:

Wyprodukowano dla

11853.jpg

Ale fajna żółta Owca :)

Lepiej, jak nie goloną... ;)

A ja myślę, że Bomba właśnie z chęcią poczęstowałaby się goloną :)

Posted

Bomba jeszcze nie wie, co straszliwego dla niej szykujemy... :ph34r:

Otóż w najbliższy wtorek Bomba jedzie do Otwocka do TŻta i będzie z nim prawie 2 tygodnie - beze mnie...! :wacko:

W tym czasie ja będę awaryjnie tymczasować Kulkę (od auraa), która potem pojedzie się dalej tymczasować do Mazowszanki. :)

---------------------------------

A przy okazji... ;)

ZAPRASZAM SERDECZNIE !

na kolejny bazarek na Kajtuna - tym razem:

PACHNIDEŁKA i BIŻUTKI

Czynny do 07.05.2015 do godz 21:00

:)

. PACHNIDE%C5%81KA%20I%20BI%C5%BBUTKI.gif? .

:cool1:

Posted

Bomba jeszcze nie wie, co straszliwego dla niej szykujemy... :ph34r:

Otóż w najbliższy wtorek Bomba jedzie do Otwocka do TŻta i będzie z nim prawie 2 tygodnie - beze mnie...! :wacko:

W tym czasie ja będę awaryjnie tymczasować Kulkę (od auraa), która potem pojedzie się dalej tymczasować do Mazowszanki. :)

Bomba da radę, Tż też ;)

Ogromnie się cieszę, że z Mazowszanką przytuliłyście Kulkę! :)

Posted

Bieeedna Bomba, taki stres ;)

Biegne do Kulki, a jak dam rade, to wpadne tez podrzucic bazarek ;)

No, zobaczymy, jak to bedzie...

Na bazarek zapraszam. :)

Bomba da radę, Tż też ;)

Ogromnie się cieszę, że z Mazowszanką przytuliłyście Kulkę! :)

Się okaże. ;)

Ktoś się w końcu musiał zlitować...

Kulka, Bomba...czas teraz na coś kwadratowego czy podłużnego...

Ale Kulka (chyba) wcale nie jest taka okrągła, jak by imię sugerowało. :D

Posted

Szczęśliwej podróży Bombiasta :)

Podróż była znośna pomimo tłoku straszliwego - a myślałam, że przed szczytem jedziem... :wacko:

Miałam już "meldunek", że Bomba przychodzi do TZta na wołanie i też sama zaczepia o drapsianka - jak normalnie w domu, ale poza tymi momentami, to "siedzi na posterunku" pod drzwiami wyjściowymi, i pacza, i czeka... :(

Na wieczorny spacer poszła stosunkowo chętnie, jak na nią beze mnie, ale... głównie, żeby mnie szukać... :(

Dadzą sobie radę, ale mi smutno...

Posted

Bomba była dziś "okrutnie" testowana na grzeczność! :wacko:

Na czas swojej nieobecności TŻ zostawił na stole... cieniutka dupkę od chleba tostowego.

Tostowy test

zdany na 6!

:D

W mieszkaniu zachowuje się już zwyczajnie, nie pilnuje drzwi, normalnie "zadaje się" z TŻem, zaczepia o brzuchodrapki itp. itd.

Natomiast spacery wygladają różnie - czasem robi rundkę fizjologiczną i jak najszybciej prowadzi do domu, a czasem daje się namówić na dłuższe spacerowanie, zwyczajnie węszy, pasie się na trawce i nawet biegała za piłką (bez spuszczania ze smyczy, bo nie pozwoliłam, ponieważ Bomba się nie słucha TŻta za bardzo).

Posted

Jeszcze chwila i nie będzie chciała wracać!!! ;)

Chyba jednak będzie chciała, bo może nie jest bardzo towarzyska (raczej bardzo nie jest), ale jednak ze znajomymi psiakami lubi sie czasem przywitać, a takich znajomości w Otwocku nie ma. Bo ja, to jak ja, TŻ też może dawać michę, głaskać, drapsiać, rzucać piłkę itp. ;]

Tak czy siak, Bomba się rozkręca spacerowo - szczególnie odkąd TŻ pojął jest bierno-protestowe tłumaczenia, że lepiej sie chodzi znanymi trasami zamiast jakimiś wydumanymi po nowemu. ;]

no wiecie co ???maltretowac psa i to jeszcze żeby było czym....ale dupką od chleba???

o losie..... :):) :):) :):) :):) :)

Do chleba na trawnikach się "modli", długo podejmując decyzję, czy sprobować zjeść, chociaż nie wolno, czy zrezygnować i dostać smaczka za właściwą decyzję. :] Więc dupka od tosta jest bardziej kusząca niż to by się mogło wydawać. ;]

i to tostowego!!!

Bomba, Ty masz wielkie serce do tych Twoich ludzi :)

Prawda...? :]