mestudio Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Ale Owca w żółtym dobrze by wyglądała, tak mi od wczoraj telepie się w wyobraźni Owca na żółto farbnięta. Quote
inka33 Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 Ale Owca w żółtym dobrze by wyglądała, tak mi od wczoraj telepie się w wyobraźni Owca na żółto farbnięta. Taaaak...? :rolleyes: Proszę: Quote
mestudio Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Piękna Owca w żółtej skórze. Nie wiem skąd taka moja chora wyobraźnia :). No i mamy nowy model baranka wielkanocnego. Quote
inka33 Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 A ja wolę Owcę naturalną No, w naturze też wolę naturalną, ale skoro o kolorach mowa... ;) strzyżoną?? Lepiej, jak nie goloną... ;) Quote
Mattilu Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Owca, nie daj sie! Ani farbowac, ani strzyc, ani golic! Mizianki :) Quote
Maciek777 Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Wszystkim Fankom i Fanom oraz Waszym futrzakom życzę wiosennie zdrówka i odrobiny świątecznego spokoju! :) inka33 z http://irsila.blox.pl/resource/czarnaowca.gif ;) Dzięki, były owcowe owocne :) PS. Czym karmisz zajączka...? ;] Jak to czym? Marchewką :D Taaaak...? :rolleyes: Proszę: https://py26sw-ch3302.files.1drv.com/y2pnFUzKoQFT1zBvjNWwQa5h5nIGJpVghLSfvrZY4Ryew9NFI_20B4iIa2MUwpN0GNsF8nNVWyKTyDd-6pe4dWSO1oIPht7X8Sbioeco8zLDVkI19OtjP6WH2G8PvDmHPaHYMhEeS3Wt6bHbJUpt5KhPA/owieczka-%C5%BC%C3%B3%C5%82ta.jpg?psid=1 Zapomniałaś dopisać: Wyprodukowano dla Ale fajna żółta Owca :) Lepiej, jak nie goloną... ;) A ja myślę, że Bomba właśnie z chęcią poczęstowałaby się goloną :) Quote
inka33 Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Bomba jeszcze nie wie, co straszliwego dla niej szykujemy... :ph34r: Otóż w najbliższy wtorek Bomba jedzie do Otwocka do TŻta i będzie z nim prawie 2 tygodnie - beze mnie...! :wacko: W tym czasie ja będę awaryjnie tymczasować Kulkę (od auraa), która potem pojedzie się dalej tymczasować do Mazowszanki. :) --------------------------------- A przy okazji... ;) ZAPRASZAM SERDECZNIE ! na kolejny bazarek na Kajtuna - tym razem: PACHNIDEŁKA i BIŻUTKI Czynny do 07.05.2015 do godz 21:00 :) . . :cool1: Quote
Mattilu Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Bieeedna Bomba, taki stres ;) Biegne do Kulki, a jak dam rade, to wpadne tez podrzucic bazarek ;) Quote
Gusiaczek Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Bomba jeszcze nie wie, co straszliwego dla niej szykujemy... :ph34r: Otóż w najbliższy wtorek Bomba jedzie do Otwocka do TŻta i będzie z nim prawie 2 tygodnie - beze mnie...! :wacko: W tym czasie ja będę awaryjnie tymczasować Kulkę (od auraa), która potem pojedzie się dalej tymczasować do Mazowszanki. :) Bomba da radę, Tż też ;) Ogromnie się cieszę, że z Mazowszanką przytuliłyście Kulkę! :) Quote
malagos Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Kulka, Bomba...czas teraz na coś kwadratowego czy podłużnego... 1 Quote
inka33 Posted April 27, 2015 Author Posted April 27, 2015 Bieeedna Bomba, taki stres ;) Biegne do Kulki, a jak dam rade, to wpadne tez podrzucic bazarek ;) No, zobaczymy, jak to bedzie... Na bazarek zapraszam. :) Bomba da radę, Tż też ;) Ogromnie się cieszę, że z Mazowszanką przytuliłyście Kulkę! :) Się okaże. ;) Ktoś się w końcu musiał zlitować... Kulka, Bomba...czas teraz na coś kwadratowego czy podłużnego... Ale Kulka (chyba) wcale nie jest taka okrągła, jak by imię sugerowało. :D Quote
inka33 Posted April 29, 2015 Author Posted April 29, 2015 No i Bomba jeszcze nie pojechała na urlop ode mnie, bo się sprawa Kuleczki przedłuża... Przynajmniej się dłużej nie stresujemy. ;) Quote
inka33 Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 No to Bomba dziś wyrusza na kilkudniowe "wakacje" u TŻta... :wacko: Quote
inka33 Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Szczęśliwej podróży Bombiasta :) Podróż była znośna pomimo tłoku straszliwego - a myślałam, że przed szczytem jedziem... :wacko: Miałam już "meldunek", że Bomba przychodzi do TZta na wołanie i też sama zaczepia o drapsianka - jak normalnie w domu, ale poza tymi momentami, to "siedzi na posterunku" pod drzwiami wyjściowymi, i pacza, i czeka... :( Na wieczorny spacer poszła stosunkowo chętnie, jak na nią beze mnie, ale... głównie, żeby mnie szukać... :( Dadzą sobie radę, ale mi smutno... Quote
malagos Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Oj tam, smutno - ciesz się Ineczko, ze jesteś tak mocno kochana! Quote
inka33 Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 Bomba była dziś "okrutnie" testowana na grzeczność! :wacko: Na czas swojej nieobecności TŻ zostawił na stole... cieniutka dupkę od chleba tostowego. Tostowy test zdany na 6! :D W mieszkaniu zachowuje się już zwyczajnie, nie pilnuje drzwi, normalnie "zadaje się" z TŻem, zaczepia o brzuchodrapki itp. itd. Natomiast spacery wygladają różnie - czasem robi rundkę fizjologiczną i jak najszybciej prowadzi do domu, a czasem daje się namówić na dłuższe spacerowanie, zwyczajnie węszy, pasie się na trawce i nawet biegała za piłką (bez spuszczania ze smyczy, bo nie pozwoliłam, ponieważ Bomba się nie słucha TŻta za bardzo). Quote
Kejciu Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 no wiecie co ???maltretowac psa i to jeszcze żeby było czym....ale dupką od chleba??? o losie..... :):):):):):):):):) Quote
Mattilu Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 i to tostowego!!! Bomba, Ty masz wielkie serce do tych Twoich ludzi :) Quote
inka33 Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Jeszcze chwila i nie będzie chciała wracać!!! ;) Chyba jednak będzie chciała, bo może nie jest bardzo towarzyska (raczej bardzo nie jest), ale jednak ze znajomymi psiakami lubi sie czasem przywitać, a takich znajomości w Otwocku nie ma. Bo ja, to jak ja, TŻ też może dawać michę, głaskać, drapsiać, rzucać piłkę itp. ;] Tak czy siak, Bomba się rozkręca spacerowo - szczególnie odkąd TŻ pojął jest bierno-protestowe tłumaczenia, że lepiej sie chodzi znanymi trasami zamiast jakimiś wydumanymi po nowemu. ;] no wiecie co ???maltretowac psa i to jeszcze żeby było czym....ale dupką od chleba??? o losie..... :):) :):) :):) :):) :) Do chleba na trawnikach się "modli", długo podejmując decyzję, czy sprobować zjeść, chociaż nie wolno, czy zrezygnować i dostać smaczka za właściwą decyzję. :] Więc dupka od tosta jest bardziej kusząca niż to by się mogło wydawać. ;] i to tostowego!!! Bomba, Ty masz wielkie serce do tych Twoich ludzi :) Prawda...? :] Quote
Recommended Posts