Mazowszanka13 Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Mazowszanko, czy zostawiasz Bombie "słynny" żółty kocyk, posłanko i miskę, czy w jakiś sposób mam Ci je oddać? Smycz flexi oddam przy okazji, bo i tak nie korzystamy ("hrabiankę" za mocno ciągnie). No i jeszcze psi szampon. Oczywiście, że zostawię :) Niech jej służą. Szampon też zostaw, a flexi (jeśli nie używasz) odbiorę przy okazji. Czy ta świetna wiadomość oznacza, że koniec z BDT Bródno ? Quote
inka33 Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 Inka, było dla Bomby i dla Bomby niech zostanie - niech jej idzie na zdrowie! Dziękujemy! :wub: Inka, Ty chyba żartujesz z tą obrożą i szczotką? Chyba zacznę się obrażać albo co żebyś nie pytała o takie i inne rzeczy (już Ty wiesz jakie). Dobra, dobra, swoje wiem. Najwyżej ustalę przelicznik "higieniczny". ;) A tak na serio - po prostu staram się być w porządku i tyle. Dziękuję więc! :wub: Szczotka się przyda, a obróżka zostanie na "w razie czego". Mazowszanko, czy zostawiasz Bombie "słynny" żółty kocyk, posłanko i miskę, czy w jakiś sposób mam Ci je oddać? Smycz flexi oddam przy okazji, bo i tak nie korzystamy ("hrabiankę" za mocno ciągnie). No i jeszcze psi szampon. Oczywiście, że zostawię :) Niech jej służą. Szampon też zostaw, a flexi (jeśli nie używasz) odbiorę przy okazji. Czy ta świetna wiadomość oznacza, że koniec z BDT Bródno ? Dziękujemy! :wub: A szampon nie przyda Ci się bardziej dla "wiejskich brudasów"...? ;) Bomba i tak ma jeszcze 2 szamponiki kupione na bazarku kejciu. To jeszcze nie zauważyłaś, że koniec? :unsure: Najwyżej 1 dzień bardzo awaryjnie, np. międzytransportowo wchodzi w grę. Trudno... :( Quote
Poprawna Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Odzywaj się, odzywaj - źle nie mówisz, tylko mnie "droczki-thrillery" coś nie wyszły tym razem... :( Bomba zostaje u nas i tyle! :wub: Oczywiście, o ile przejdziemy pomyślnie wizytę p/a... :ph34r: No i ja dotarłam z gratulacjami :) :) :) Quote
Ziutka Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Inka, no co za pytanie! Zostaw smycz i szelki (jak nie korzysta, to oddaj innemu psiakowi, albo zostaw na bazar dla Kajta ;) ) Quote
Gusiaczek Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Dobra, dobra, swoje wiem. Najwyżej ustalę przelicznik "higieniczny". ;) A tak na serio - po prostu staram się być w porządku i tyle. Bardzo Cię rozumiem - zwijałam się, jak piskorz, by wszystko było OK - jasne i rozliczone (nadal mam i mieć będę wszystkie paragony i faktury za leczenie Ovki) Powodzenia, Dziewczyny, w byciu i życiu razem :) Quote
Maciek777 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Tak samo jak w dt - terroryzuje i trawy szuka. ;] Trafił Ci się pies policyjny :P 1 Quote
malagos Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Trafił Ci się pies policyjny :P He, he, komisarz Alex :) Quote
Nutusia Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Klona komisarza Alexa Marysia O. właśnie zgarnęła z drogi. W miejscu, do którego go zawiozła pies może zostać tylko do 21ej dziś!!!! Ktoś? Coś?... Quote
inka33 Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 No i ja dotarłam z gratulacjami :) :) :) :] Inka, no co za pytanie! Zostaw smycz i szelki (jak nie korzysta, to oddaj innemu psiakowi, albo zostaw na bazar dla Kajta ;) ) OK, dzięki! :wub: Bardzo Cię rozumiem - zwijałam się, jak piskorz, by wszystko było OK - jasne i rozliczone (nadal mam i mieć będę wszystkie paragony i faktury za leczenie Ovki) Powodzenia, Dziewczyny, w byciu i życiu razem :) I tym mi przypomniałaś, że powinam się wreszcie wziąć za poskanowanie r-ków Owcowych, a tak mi się nie chce... :wacko: Dzięki! :] Trafił Ci się pies policyjny :P W dodatku obronny i stróżujący też! ;] He, he, komisarz Alex :) Komisarz Bomba! ;] Klona komisarza Alexa Marysia O. właśnie zgarnęła z drogi. W miejscu, do którego go zawiozła pies może zostać tylko do 21ej dziś!!!! Ktoś? Coś?... Niestety ja nic... :[ Dobrze chociaż, że coś awaryjnego do soboty się znalazło. Quote
Gusiaczek Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 I tym mi przypomniałaś, że powinam się wreszcie wziąć za poskanowanie r-ków Owcowych, a tak mi się nie chce... :wacko: Rób jak chcesz, ale dla mnie to bzdurna dodatkova robota .... najważniejsze, że Bomba ma bombowy dom, a jak ktokolwiek zwątpi w Twoja uczciwość daj znać ;) wiesz, ja byłam nóvka na dogo, otrzymałam ogromną pomoc nie mając pojęcia jak dogo działa i na jakich zasadach zbierałam faktury, paragony, bo czułam (i nadal się czuję) zobowiązana może dlatego tak mnie bazarkowanie wkręciło ? ;) Quote
inka33 Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Rób jak chcesz, ale dla mnie to bzdurna dodatkova robota .... najważniejsze, że Bomba ma bombowy dom, a jak ktokolwiek zwątpi w Twoja uczciwość daj znać ;) wiesz, ja byłam nóvka na dogo, otrzymałam ogromną pomoc nie mając pojęcia jak dogo działa i na jakich zasadach zbierałam faktury, paragony, bo czułam (i nadal się czuję) zobowiązana może dlatego tak mnie bazarkowanie wkręciło ? ;) No to teraz ja nie wiem, co odpowiedzieć... :/ W zamian, powiem Wam o czymś, o czym zupełnie zapomniałam w natłoku ostatnich wrażeń. ;) Otóż w okresie międzyświątecznym miałam jeszcze jeden telefon na nr Bombowy, ale... nie o Bombę... :wacko: Zadzwoniła jakaś kobitka i mówi, że ona w sprawie psa, ale nie o Owcę chodzi, tylko o Lejdi... No więc mówię, zmieniona w ogromny znak zapytania: "To znaczy...?" Na co ona, czy ja przypadkiem nie wiem, czy Lejdi jeszcze jest do adopcji, bo się nie może dodzwonić. Już nie pamiętam przy użyciu jakich słów i jednocześnie jak skomplikowanego mojego toku myślowego, ale pojęłam w końcu, że chodzi o suczkę, której ogłoszenie jest w tym biedronkowym pisemku obok ogłoszenia Owcy... No, bo skoro jest na tej samej stronie, co Owca, to może ja wiem, czy ona jest nadal do adopcji...? Nie mam już pojęcia, jakim cudem udało mi się kobicie wytłumaczyć, że niby skąd, u diabła, mam to wiedzieć... :blink: :blink: :blink: Quote
Maciek777 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 W zamian, powiem Wam o czymś, o czym zupełnie zapomniałam w natłoku ostatnich wrażeń. ;) Otóż w okresie międzyświątecznym miałam jeszcze jeden telefon na nr Bombowy, ale... nie o Bombę... :wacko: Zadzwoniła jakaś kobitka i mówi, że ona w sprawie psa, ale nie o Owcę chodzi, tylko o Lejdi... No więc mówię, zmieniona w ogromny znak zapytania: "To znaczy...?" Na co ona, czy ja przypadkiem nie wiem, czy Lejdi jeszcze jest do adopcji, bo się nie może dodzwonić. Już nie pamiętam przy użyciu jakich słów i jednocześnie jak skomplikowanego mojego toku myślowego, ale pojęłam w końcu, że chodzi o suczkę, której ogłoszenie jest w tym biedronkowym pisemku obok ogłoszenia Owcy... No, bo skoro jest na tej samej stronie, co Owca, to może ja wiem, czy ona jest nadal do adopcji...? Nie mam już pojęcia, jakim cudem udało mi się kobicie wytłumaczyć, że niby skąd, u diabła, mam to wiedzieć... :blink: :blink: :blink: :lol: :lol: :lol: Dobre! Skąd Ty bierzesz tych ludzi? Jak do mnie dzwonią (i się nie nadają) to raczej klasyki bez takich pomysłów ;) Dobrze, że nie dzwonią inni z zapytaniem o inne psy ogłaszane w tych samych internetach co Bomba :) Quote
malagos Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Rzeczywiście, pytania czasem zabijają nam klina, jak mnie niedawno mejlowo pan pytał o ... Nukę. Ogólnikowo odpisałam, ze wszystkie wcześniej ogłaszane psy mają dom, tylko Aria czeka i poleciałam do archiwum w kompie, co to za Nuka. Jest, oczywiscie, była u nas przez tydzień 5 lat temu, z Jastrzębia Zdr., jamniczka szorstkowłosa, poszła do syna naszej znajomej pod innym imieniem. Quote
Gusiaczek Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Inka, wysyłasz jakieś szczególne fluidy ? ;) Quote
inka33 Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 :lol: :lol: :lol: Dobre! Skąd Ty bierzesz tych ludzi? Jak do mnie dzwonią (i się nie nadają) to raczej klasyki bez takich pomysłów ;) Dobrze, że nie dzwonią inni z zapytaniem o inne psy ogłaszane w tych samych internetach co Bomba :) Ja ich nie "biorę" - sami lezą! :wacko: Rzeczywiście, pytania czasem zabijają nam klina, jak mnie niedawno mejlowo pan pytał o ... Nukę. Ogólnikowo odpisałam, ze wszystkie wcześniej ogłaszane psy mają dom, tylko Aria czeka i poleciałam do archiwum w kompie, co to za Nuka. Jest, oczywiscie, była u nas przez tydzień 5 lat temu, z Jastrzębia Zdr., jamniczka szorstkowłosa, poszła do syna naszej znajomej pod innym imieniem. Podobno, jak cos się pojawi w internecie, to juz nigdy nie znika... ;) No, chyba, że akurat tego szukasz. :wacko: Inka, wysyłasz jakieś szczególne fluidy ? ;) To chyba podświadomie... ;) Quote
konfirm31 Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 JAGA - przytulaśna Czarna Owca wyciągnięta z Radys w BDT inka33 - znalazła SUPER DOM Quote
inka33 Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 JAGA - przytulaśna Czarna Owca wyciągnięta z Radys w BDT inka33 - znalazła SUPER DOM Napisałaś to w czasie, gdy edytowałam pierwszy post. :D Quote
konfirm31 Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Ja miałam mniej do napisania - przekopiowałam i troszkę zmieniłam :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Było do przewidzenia.... :) Bardzo się cieszę, to wspaniała decyzja!!!! :) Bomba wygrała los na loterii :) Quote
inka33 Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Ja miałam mniej do napisania - przekopiowałam i troszkę zmieniłam :) Bo ja jestem ta od komplikowania, a Ty od prostowania spraw. ;) Było do przewidzenia.... :) Bardzo się cieszę, to wspaniała decyzja!!!! :) Bomba wygrała los na loterii :) Wrr. :) Z tym losem, to nie wiem... :wacko: Bo skąd wiesz, że np. nie karmimy Bomby np. ...obierkami od marchewki...? ;) Quote
Mazowszanka13 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Tytuł wątku bardzo pozytywny :) Warto czekać nawet dwa lata na dobry dom. 2 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Obierki od marchewek akurat na dobre jej wyjdą... :P Moja Fiona dziś np. ukradła kilka ziarenek granata i zjadła ze smakiem zanim zdążyłam w jakikolwiek sposób zareagować... ;) Ale jak zaczniesz karmić Bombę czekoladą to wiesz... Ona ma tu masę ciotek po swojej stronie, więc miej się na baczności ;) 1 Quote
malagos Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Inko, a jak wołasz ja na spacerach, też "Bomba"? 1 Quote
TZmestudio Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Inka, tak naprawdę to się cieszę z domu bomby. To na wypadek jakby ktoś mi coś zarzucał w przyszłości. Ale to znaczy, że wypadł z obiegu kolejny DT, czy też jeszcze się będziesz udzielać w tem temacie i coś tam jeszcze przetrzymasz pomiędzy ratowaniem a domem stałym? Tak mi przyszło do głowy.... Quote
Recommended Posts