Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wieeem,ze tak jest-swego czasu wstawiłam sobie banerek (nie pamiętam już,czy Lusi, czy Zochy)-na poczatku jedna Ciocia mówiła mi,ze nie ma-myślałam,że się ze mnie nabija-no w końcu ja ten baner widziałam...
Po kilku dniach zwątpiłam, w końcu uznałam,że chyba zwariowałam i na oczy mi padło...
Do tej pory nie mam bladego pojęcia jak ja to robię...ale zamiast dumac jutro zrobię poprawki i wstawię te fotki na nowo-jak to nie pomoże....poprosze szyszunie o pomoc

Posted

gdybym chciała Cię zacytować, to widać że tam coś miało być, ale się popsuło

też tak miałam na początku, że widziałam a inni nie, może po prostu nie ten link- wtedy tego nie rozkminiłam

Posted

Będzie dobrze :) na początku źle wszystko wyglądało-teraz powoli Nemi wraca do formy i czeka na domek...taki, który zrozumie jej ograniczenia-ale nie zrobi z niej maskotki kanapowej... ruch ważna sprawa, spacerować trzeba :)

Posted

[quote name='szyszunia557']I oto długo wyczekiwane zdjęcia :cool3:

Bioderka ma dziewczynka opuszczone z powodu złamania kręgosłupa. Ogonek też jest złamany, więc zawsze będzie "podkulony" . Mordzia za to zawsze uśmiechnięta :loveu:

Posted

Dzisiaj napisze do Lucynki...może uda się jeszcze jakąs fotkę wydębić? ;)

Póki co mała z dnia na dzień czuje się co raz lepiej...tylko gdzie ten jej wymarzony domek????

Posted

[quote name='Mattilu']Sliczna i dzielna :) Czy jest oglaszana? Bo moge pakiet wykupic na bazarku[/QUOTE]
[B]Mattilu[/B]​-Nemi ma ogłoszenia...ale może można ogłosić ją na inne województwo?

Posted (edited)

Na pewno mozna!

Wykupilam pakiet ogloszen dla Nemi na bazarku u Ziutki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250389-II-edycja-OGŁOSZENIOWY-dla-mestudio-20-ogł-3-zł-do-20-02-godz-22-00?p=21874500#post21874500[/url]

Edited by Mattilu