Hope2 Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 A ja słyszałam,ze Ziutka to czarodziejka ogłoszeniowa...więc kciukaski zaciskamy za domek Nemi... niech pokazuje pycholka cudnego-bo nie wierzę,że jak ktoś ją raz zobaczy, to nie pokocha od razu :) Quote
Mattilu Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Ogloszenia zrobione. Aktywowalam wszystkie. Ziutka podala w niektorych oprocz telefonow z ogloszenia takze moj mejl. Gdyby przypadkiem ktos do mnie napisal z zapytaniem o Nemi to do kogo przekierowywac mejla? Poprosze o wskazowki na priv. :) Quote
agat21 Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 To teraz wielkie kciuki za dobre telefony :) Quote
Hope2 Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='Mattilu']Ogloszenia zrobione. Aktywowalam wszystkie. Ziutka podala w niektorych oprocz telefonow z ogloszenia takze moj mejl. Gdyby przypadkiem ktos do mnie napisal z zapytaniem o Nemi to do kogo przekierowywac mejla? Poprosze o wskazowki na priv. :)[/QUOTE] już wysyłam :) Quote
Hope2 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 kurczę...w tym tygodniu powinnam dostać wypływy z skarpety Nemi...i trochę się boję,że będzie nie ciekawie :( ona ciągle posikuje-więc podkłady schodzą, karma, leki... ech...martwić się będę jak już będę wiedziała na czym stoimy.... Quote
mama_Alfika Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Dziś przelałam dla Nemi 60 zł z tego bazarku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250753-Rozliczam-Na-operacj%C4%99-suni-z-Kluczborka-do-soboty-08-lutego-godzina-21[/URL] Mam prośbę o potwierdzenie jak kaska dojdzie :) Quote
Hope2 Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 [quote name='mama_Alfika']Dziś przelałam dla Nemi 60 zł z tego bazarku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250753-Rozliczam-Na-operację-suni-z-Kluczborka-do-soboty-08-lutego-godzina-21[/URL] Mam prośbę o potwierdzenie jak kaska dojdzie :)[/QUOTE] Pięknie dziękuję-zaraz napiszę do dziewczyn,żeby miały oczka otwarte :) Quote
Hope2 Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 [quote name='Tianku']odwiedzam Dziewczynkę :kiss_2:[/QUOTE] Dzień dobry :) Nadal czekam na faktury...muszę się chyba przypomnieć ;) Quote
mama_Alfika Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 mama_Alfika napisał(a):Dziś przelałam dla Nemi 60 zł z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/250753-Rozliczam-Na-operację-suni-z-Kluczborka-do-soboty-08-lutego-godzina-21 Mam prośbę o potwierdzenie jak kaska dojdzie :) Ponawiam prośbę o potwierdzenie wpłaty z bazarku. Quote
Hope2 Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Nemi ma kolejna wpłatę na koncie: Iwona M-60 zł -dziękujemy :loveu: Mam tez fakturę-ale jest bardzo nie czytelna (widze,że coś pisze, ale nie wiem co :( ), poprosiłam o przepisanie-nie, nie faktury, tylko tego co jest na fakturze-wtedy wstawię skan+opis faktury Quote
Hope2 Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 mama_Alfika napisał(a):Ponawiam prośbę o potwierdzenie wpłaty z bazarku. czyżby zaksięgowana wpłata była od Ciebie? Księgowa nie miała doczynienia z wpłatami z dogo...nie podaje nicków.... Quote
mama_Alfika Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Hope2 napisał(a):Nemi ma kolejna wpłatę na koncie: Iwona M-60 zł -dziękujemy :loveu: Mam tez fakturę-ale jest bardzo nie czytelna (widze,że coś pisze, ale nie wiem co :( ), poprosiłam o przepisanie-nie, nie faktury, tylko tego co jest na fakturze-wtedy wstawię skan+opis faktury Tak, to wpłata z bazarku dla Nemi :) Quote
Hope2 Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Raczyna napisał(a):co u małej, jakieś postępy? musze dopytac, bo nie jestem pewna...ale zakładam,że jest dobrze-bo wiadomo-złe wieści szybciej sie rozchodza niż dobre-a cisza jest...więc pewnie jest wszystko w jak najlepszym porządku ;) Quote
szyszunia557 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Wypytamy dzisiaj Prezesa troszkę, pod warunkiem, że dopcham się do niego przez szpaler innych kobiet na spotkaniu :cool3: Quote
szyszunia557 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Kochani ! Pilna sprawa ! Poszukujemy osoby na wizytę PA w Kędzierzynie-Koźlu ! Szykuje się super domek dla jednej z naszych suczek :loveu: Jest ktoś z okolicy ? Ktoś podpowie, jak poszukać kogoś na dogo z K-Koźla ? Quote
Hope2 Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 szyszunia557 napisał(a):Kochani ! Pilna sprawa ! Poszukujemy osoby na wizytę PA w Kędzierzynie-Koźlu ! Szykuje się super domek dla jednej z naszych suczek :loveu: Jest ktoś z okolicy ? Ktoś podpowie, jak poszukać kogoś na dogo z K-Koźla ? Lece na fb zerknąć do kogo uśmiechnęło sie szczęście ;) nie z KK ale z Opola i troszke za chyba jest yoshi i dexterka? Quote
Raczyna Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 szyszunia557 napisał(a):Kochani ! Pilna sprawa ! Poszukujemy osoby na wizytę PA w Kędzierzynie-Koźlu ! Szykuje się super domek dla jednej z naszych suczek :loveu: Jest ktoś z okolicy ? Ktoś podpowie, jak poszukać kogoś na dogo z K-Koźla ? do Kędzierzyna to można by poprosić cioteczki z Gliwic, nie super blisko, ale zapytać można ewentualnie jeszcze Rybnik, Racibórz, Strzelce Opolskie... albo sprawdzać okolicznymi wsiami, może akurat:roll: pieron to wie Quote
szyszunia557 Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Sprawa się skomplikowała, bo nowy domek uzależniony jest od reakcji naszej suni na kota rezydenta :hmmmm: Prezes musi więc się wybrać osobiście do K-K od razu z suczką. Dziękuję za zainteresowanie :loveu: Trzymajcie kciuki, bo jadą już jutro :kciuki: Nemi przepraszam za zaśmiecanie Ci wątku :loveu: Quote
Recommended Posts