Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Norkowa']Witam się i zapisuję:) Poproszę o PW jaka karma mniej więcej potrzebna bo ogłoszę na fb być może ktoś stamtąd zechce coś podesłać;)[/QUOTE]

Jak tylko sie dowiem, od razu pw wyślę-wiem tylko,że to ma byc karma dla ONków, albo dla ras dużych...

Posted

Przeklejam z wątku Nemi na FB:
[FONT=arial]Dobry wieczór. Z ostatniej chwili . Nemi miała dziś ovariohysterectomię (sterylizację) . Decyzja zapadła w ostatniej chwili ze względu na stan zdrowotny. Nie mogliśmy dłużej czekać. Nemi czuje się już bardzo dobrze, zagrożenie minęło i już za kilka dni ponownie ruszamy z rehabilitacją. Wiemy, że czasy ciężkie ale wciąż poszukujemy domku tymczasowego lub stałego dla Księżniczki Nemi. Może ktoś jest w stanie podarować Jej swoje serce lub chociaż pomóc udostępniając wydarzenie. Bardzo dziękujemy ♥[/FONT]

Posted

[quote name='Hope2']a ja przed chwilą przeczytałam smska od Lucynki "Aniu wstaw info o Nemi na dogo"-a już jest :)
kofffam Cię szyszuniu:loveu:[/QUOTE]

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Posted

[quote name='szyszunia557']:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:[/QUOTE]
się nie ma co czerwienić-dobrze,że czuwasz, bo ja nie zawsze wszystko od razu widzę...a i smska od Lucynki odczytałam ileś tam godzin po dostarczeniu (nie zabieram telefonu na spacer z Tolusiem, bo zgubię-telefon, nie Tolesława oczywiście)

Posted

[quote name='szyszunia557']Już jest, ale kodu nie ma :shake: Gdzie mam patrzeć ? Na Ćwirek od razu kod się wyświetlił.

nie wiem, bo jeszcze nie ogłaszałam, ale info powinno być w komunikacie z Tablicy

jest podany numer 91455 i kombinacja liter i cyfr, np pu.rryros

ja to wysyłam stając się lżejsza o 17zeta a sznupa ma wyróżnienie :)

Posted

[quote name='DONnka']Wspaniale widzieć Nemi taką usmiechniętą i co najważniejsze - na 4 łapach :happy1:
Mam dobrą wiadomość - udało mi się skontaktować z prezesem SMONu i potwierdzić odbiór fakturki, która omyłkowo powędrowała do Gdańska zamiast do Bytomia :razz:
Dziś wykonałam więc przelew na kwotę 200 zł tytułem opłaty za leczenie Nemi :)
Proszę o potwierdzenie na wątku SKARPETY OWCZARKOWEJ jak pieniążki trafią do celu

Pieniążki juz na koncie weta, czyli fakturka opłacona :) Bardzo dziękuję Skarpecie Owczarkowej za pomoc dla Nemi :Rose:

Posted

[quote name='Raczyna']nie wiem, bo jeszcze nie ogłaszałam, ale info powinno być w komunikacie z Tablicy

Kurcze, nie widziałam nigdzie. W wolnej chwili poszukam i dam znać ;)

Posted

[quote name='Raczyna']nie wiem, bo jeszcze nie ogłaszałam, ale info powinno być w komunikacie z Tablicy

Jest :multi:

Podany kod jest jednorazowy i ważny przez 7 dni.
Prosimy o wysłanie wiadomości SMS na numer:
91455
W treści wiadomości wpisując:
pu.rsef5p

Szczegóły transakcji:
[TABLE="class: formTable incPadding"]
[TR]
[TD="class: formTableLabel"]Opis:[/TD]
[TD]Tablica.pl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: formTableLabel"]Koszt:[/TD]
[TD]17,22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: formTableLabel"]Dla sklepu:[/TD]
[TD]tablica.pl SMS[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]Koszt SMS to 17,22 i zawiera 23% VAT (T-MOBILE,ORANGE,HEYAH,SAMI SWOI,PLAY,PLUS).
Koszt SMS zostanie doliczony do Twojego rachunku przez operatora. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]