kolejna kobietka Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 (edited) Wpadam w odwiedzinki do Nemi :) Znowu mnie dzisiaj atakuja reklamy na dogo ehhh :mdleje:wiem jedno, gumy orbit juz nigdy w zyciu nie kupie :evil_lol: Edited January 27, 2014 by kolejna kobietka Quote
szyszunia557 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='Raczyna']Ciotki, dajcie kod do tablicy, wyróżnię ją.[/QUOTE] Już jest, ale kodu nie ma :shake: Gdzie mam patrzeć ? Na Ćwirek od razu kod się wyświetlił. Quote
Norkowa Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Witam się i zapisuję:) Poproszę o PW jaka karma mniej więcej potrzebna bo ogłoszę na fb być może ktoś stamtąd zechce coś podesłać;) Quote
Hope2 Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='Norkowa']Witam się i zapisuję:) Poproszę o PW jaka karma mniej więcej potrzebna bo ogłoszę na fb być może ktoś stamtąd zechce coś podesłać;)[/QUOTE] Jak tylko sie dowiem, od razu pw wyślę-wiem tylko,że to ma byc karma dla ONków, albo dla ras dużych... Quote
Hope2 Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='Paja']Jestem na zaproszenie :)[/QUOTE] Witam serdecznie :) Quote
szyszunia557 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Przeklejam z wątku Nemi na FB: [FONT=arial]Dobry wieczór. Z ostatniej chwili . Nemi miała dziś ovariohysterectomię (sterylizację) . Decyzja zapadła w ostatniej chwili ze względu na stan zdrowotny. Nie mogliśmy dłużej czekać. Nemi czuje się już bardzo dobrze, zagrożenie minęło i już za kilka dni ponownie ruszamy z rehabilitacją. Wiemy, że czasy ciężkie ale wciąż poszukujemy domku tymczasowego lub stałego dla Księżniczki Nemi. Może ktoś jest w stanie podarować Jej swoje serce lub chociaż pomóc udostępniając wydarzenie. Bardzo dziękujemy ♥[/FONT] Quote
Hope2 Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 a ja przed chwilą przeczytałam smska od Lucynki "Aniu wstaw info o Nemi na dogo"-a już jest :) kofffam Cię szyszuniu:loveu: Quote
szyszunia557 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Hope2']a ja przed chwilą przeczytałam smska od Lucynki "Aniu wstaw info o Nemi na dogo"-a już jest :) kofffam Cię szyszuniu:loveu:[/QUOTE] :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
szyszunia557 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Moi drodzy ! Możemy przekazać 1% dla Nemi ! [FONT=comic sans ms]Wystarczy w druku PIT wpisać : Fundacja dla zwierząt potrzebujących pomocy "Azyl Nadziei" KRS 0000297407[/FONT] Quote
Hope2 Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='szyszunia557']:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:[/QUOTE] się nie ma co czerwienić-dobrze,że czuwasz, bo ja nie zawsze wszystko od razu widzę...a i smska od Lucynki odczytałam ileś tam godzin po dostarczeniu (nie zabieram telefonu na spacer z Tolusiem, bo zgubię-telefon, nie Tolesława oczywiście) Quote
Myngey Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Zaglądam do dziewczynki i przesyłam :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
Raczyna Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='szyszunia557']Już jest, ale kodu nie ma :shake: Gdzie mam patrzeć ? Na Ćwirek od razu kod się wyświetlił. nie wiem, bo jeszcze nie ogłaszałam, ale info powinno być w komunikacie z Tablicy jest podany numer 91455 i kombinacja liter i cyfr, np pu.rryros ja to wysyłam stając się lżejsza o 17zeta a sznupa ma wyróżnienie :) Quote
Hope2 Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='DONnka']Wspaniale widzieć Nemi taką usmiechniętą i co najważniejsze - na 4 łapach :happy1: Mam dobrą wiadomość - udało mi się skontaktować z prezesem SMONu i potwierdzić odbiór fakturki, która omyłkowo powędrowała do Gdańska zamiast do Bytomia :razz: Dziś wykonałam więc przelew na kwotę 200 zł tytułem opłaty za leczenie Nemi :) Proszę o potwierdzenie na wątku SKARPETY OWCZARKOWEJ jak pieniążki trafią do celu Pieniążki juz na koncie weta, czyli fakturka opłacona :) Bardzo dziękuję Skarpecie Owczarkowej za pomoc dla Nemi :Rose: Quote
szyszunia557 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Raczyna']nie wiem, bo jeszcze nie ogłaszałam, ale info powinno być w komunikacie z Tablicy jest podany numer 91455 i kombinacja liter i cyfr, np pu.rryros ja to wysyłam stając się lżejsza o 17zeta a sznupa ma wyróżnienie :) Kurcze, nie widziałam nigdzie. W wolnej chwili poszukam i dam znać ;) Quote
szyszunia557 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='Raczyna']nie wiem, bo jeszcze nie ogłaszałam, ale info powinno być w komunikacie z Tablicy jest podany numer 91455 i kombinacja liter i cyfr, np pu.rryros ja to wysyłam stając się lżejsza o 17zeta a sznupa ma wyróżnienie :) Jest :multi: Podany kod jest jednorazowy i ważny przez 7 dni. Prosimy o wysłanie wiadomości SMS na numer: 91455 W treści wiadomości wpisując: pu.rsef5p Szczegóły transakcji: [TABLE="class: formTable incPadding"] [TR] [TD="class: formTableLabel"]Opis:[/TD] [TD]Tablica.pl[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: formTableLabel"]Koszt:[/TD] [TD]17,22[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: formTableLabel"]Dla sklepu:[/TD] [TD]tablica.pl SMS[/TD] [/TR] [TR] [TD="colspan: 2"]Koszt SMS to 17,22 i zawiera 23% VAT (T-MOBILE,ORANGE,HEYAH,SAMI SWOI,PLAY,PLUS). Koszt SMS zostanie doliczony do Twojego rachunku przez operatora. [/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Hope2 Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 Zaglądam do Nemi...i tak sobie myślę,że trzeba pojęczeć o jakąś foteczkę laski? Quote
agat21 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Poranne głaski do dzielnej sunieczki :) Fajnie, że po sterylce wszystko ok :) Quote
Recommended Posts