Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szyszunia557']Wiem, że już trochę czasu minęło od znalezienia Nemi, ale zaczęłam wypytywać wśród znajomych z Bogacicy. Może jednak ktoś jej szuka :-(

Wiesz...dla mnie to trochę dziwne-Nemi jest cudna, grzeczna-widać,że miała dobrych ludzi...i co? nie szukają jej? Może zwiała w sylwestra...albo trochę przed (niestety-strzelają już nawet tydzień wcześniej :( )
Może była u starszych osób? nie każdy przecież ma internet...

Posted

szyszunia557 napisał(a):
Ale wredna ! A my tu czekamy z niecierpliwością !
A pierworodny, kto który ? Hades :eviltong:

Nie, Sebek ;) wróci toto ze szkoły i od drzwi-"mamo, co jest na obiad?" :)
A Hadesik pierdołą kochana jest :D

Posted

Mam wolny pakiet ogłoszeń do wykorzystania. Napiszcie jakiś tekst, z namiarami na osobę do kontaktu, to wkleimy na wątek. Zdjęcia ma fajne. Ma śliczną, miłą mordkę, może kogoś zauroczy, a może właściciel się znajdzie?

Posted

Wspaniale widzieć Nemi taką usmiechniętą i co najważniejsze - na 4 łapach :happy1:
Mam dobrą wiadomość - udało mi się skontaktować z prezesem SMONu i potwierdzić odbiór fakturki, która omyłkowo powędrowała do Gdańska zamiast do Bytomia :razz:
Dziś wykonałam więc przelew na kwotę 200 zł tytułem opłaty za leczenie Nemi :)
Proszę o potwierdzenie na wątku SKARPETY OWCZARKOWEJ jak pieniążki trafią do celu

Posted

betka napisał(a):
Mam wolny pakiet ogłoszeń do wykorzystania. Napiszcie jakiś tekst, z namiarami na osobę do kontaktu, to wkleimy na wątek. Zdjęcia ma fajne. Ma śliczną, miłą mordkę, może kogoś zauroczy, a może właściciel się znajdzie?

Może napiszę jakiś tekst, spróbuję :oops: Super sprawa z tymi ogłoszeniami ! Dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='DONnka']Wspaniale widzieć Nemi taką usmiechniętą i co najważniejsze - na 4 łapach :happy1:
Mam dobrą wiadomość - udało mi się skontaktować z prezesem SMONu i potwierdzić odbiór fakturki, która omyłkowo powędrowała do Gdańska zamiast do Bytomia :razz:
Dziś wykonałam więc przelew na kwotę 200 zł tytułem opłaty za leczenie Nemi :)
Proszę o potwierdzenie na wątku SKARPETY OWCZARKOWEJ jak pieniążki trafią do celu

Super :multi: Bardzo dziękujemy :multi: Jak tylko będzie potwierdzenie wpłaty Hope2 na pewno potwierdzi na Owczarkowej Skarpecie. Jeszcze raz serdeczne dzięki :loveu: