Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najbliższy termin do dr Marcińskiego wyżebrałam na wtorek na 14.20, ul. Umińskiego 16.
Co prawda to w godzinach mojej pracy, ale coś czuję, że się rozchoruję na ten dzień.

Posted

podnoszę wątek bo mamy nóz na gardle :shake:

kochani, szukamy:

osób dyspozycyjnych w Warszawie :oops:

tymczasu - to jest wyjatkowy pies jeśli chodzi o stosunek do ludzi, bo wpatrzony w człowieka jak w święty obraz

...ze o domu docelowym i kasie to juz nie wspomnę :oops:

Posted

[quote name='lamia2']Najbliższy termin do dr Marcińskiego wyżebrałam na wtorek na 14.20, ul. Umińskiego 16.
Co prawda to w godzinach mojej pracy, ale coś czuję, że się rozchoruję na ten dzień.

Beata - chylę czoła
za całokształt

, zupełnie serio - aż mi głupio wystukać do Ciebie numer tel.,
bo inne były ustalenia w zakresie Twojej pomocy Igorowi, a co innego wychodzi nam teraz - i ta pomoc nieoczekiwanie puchnie i puchnie

jeśli mogę jakoś się usprawiedliwić, to tylko tym, ze z dziewczynami wisimy cały czas wzajemnie na telefonach, usiłujac jak najszybciej zdjać z Ciebie ten jakże słodki i włochaty cieżar...:-(

Posted

[quote name='kinga']Beata - chylę czoła
za całokształt

, zupełnie serio - aż mi głupio wystukać do Ciebie numer tel.,
bo inne były ustalenia w zakresie Twojej pomocy Igorowi, a co innego wychodzi nam teraz - i ta pomoc nieoczekiwanie puchnie i puchnie

jeśli mogę jakoś się usprawiedliwić, to tylko tym, ze z dziewczynami wisimy cały czas wzajemnie na telefonach, usiłujac jak najszybciej zdjać z Ciebie ten jakże słodki i włochaty cieżar...:-(

No co TY, pomóżcie mi tylko z ogłoszeniami na moje 2 miśki i amstaffkę, bo kurczę nie mam już czasu na swoje. A muszę podjechać do Igora bo pracownik dzwonił, że zwymiotował śniadanie, nie wiem czy nie będę ściągać naszego weta do schronu.

Posted

Lamia, próbowałyście dawać ogłoszenia w dodatku wyborczej - chyba w sobotę. Jak morisowa dała ogłoszenie w sprawie naszego astka, to 10 osób się zgłosiło. Aż były kolejki po psa:)

Adopcja trwała 1 tydzień.

Wszystkie namiary ma Iwona (Iwona & Wiki).

Posted

[quote name='karina1002']Lamia, próbowałyście dawać ogłoszenia w dodatku wyborczej - chyba w sobotę. Jak morisowa dała ogłoszenie w sprawie naszego astka, to 10 osób się zgłosiło. Aż były kolejki po psa:)

Adopcja trwała 1 tydzień.

Wszystkie namiary ma Iwona (Iwona & Wiki).

Dzięki napisałam do niej :)

Te jego wymioty to może po wczorajszej podróży?
No jak nie urok to... (Tak moja babcia mówiła)

Nie wiem, pojadę to zobaczę jak się zachowuje, czy ma wzdęty brzuch itd.

Posted

KWL napisał(a):
Biedny misiak :-(
Jestem i bedziemy się starali pomóc puchatkowi slicznemu.

KWL, widzę, że i Ciebie dziewczyny skaukazowały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kinga, ja mam umówiona wizytę z Zulą u dr Marcińskiego w poniedziałek (4.06) na 17 na Gagarina 5. To mialo byc usg brzucha, ale z roznych powodow robimy je w poniedzialek pozniej i gdzie indziej. Więc termin jest nieodwołany jeszcze i mozna go chyba scedowac na Igora, jesli odpowiadałby Wam bardziej, (bo im chyba wszystko jedno jakie usg będą robic i zresztą o to można sie dopytać)

Kaśka

Posted

a może kochane jednak dać go na SGGW do szpitala. Tam go zawieźć, zrobić na miejscu badania, albo po tym USG tam zawieźć . Jeśli operacja, to na kilka, kilkanaście- dni tam zostanie w szpitalu, jeśli nie , to ....

zrobimy zrzutę, postaram się załatwić żeby ceny były jak najniższe.

POmyślcie.............

We wtorek mogę być na ul. Umińskiego i mogę odwieźć z powrotem Igora albo do Siestrzeni, albo na SGGW.

Posted

tanitka napisał(a):
a może kochane jednak dać go na SGGW do szpitala. Tam go zawieźć, zrobić na miejscu badania, albo po tym USG tam zawieźć . Jeśli operacja, to na kilka, kilkanaście- dni tam zostanie w szpitalu, jeśli nie , to ....

zrobimy zrzutę, postaram się załatwić żeby ceny były jak najniższe.

POmyślcie.............

We wtorek mogę być na ul. Umińskiego i mogę odwieźć z powrotem Igora albo do Siestrzeni, albo na SGGW.

Tutaj sprawę koordynuje troche Kinga z lamią i Camarą co do jego leczenia. Więc chyba one są decydujące. Ale fakt że nie ma dla Igora wogóle pieniędzy... Zobaczymy jak to sie potoczy.

Posted

nawet w najorszych snach nie spodziewalam sie takiego przebiegu zdarzen:placz: :placz: :placz:
szybko jakis bazarek trzeba
i czy ma juz numer na AFN?
ja moge przygotowac jakies kartki jak ktos podesle fotki Igora
niestety w transport nie dam rady sie teraz zaangazowac:-(
Marcin tez jest wyjety:-(
mam nadzieje ze uda nam sie pomoc w jakis inny sposb.

Posted

Uwaga - zmiana terminu badania Igora!!!

Igor ma USG w poniedziałek 4 czerwca na godz. 17 u dr Marcińskiego na Gagarina
a o 17:20 RTG - także na Gagarina.

Posted

Myślę, że sugestia Tanitki jest warta rozpatrzenia.
A moze warto byłoby się skontaktowac z fundacją Emir?
Oni dużo psów na SGGW dają, same trudne przypadki, pewnie mają też zniżki.

Niestety "moja ostatnia warszawska deska" od jutra nie pomoże bo wyjeżdżamy... kurde frak, akurat teraz! :placz:

Bardzo się będę denerwować - wyjeżdżam na tydzień, netu mieć nie będę - nie będę mogla śledzic losów "mojego" pierwszego kaukaza co się go nie bałam... :-(

Posted

Na AFN skarpeta jest zakładana z pierwszą wpłatą. Igor Kaukaz powinno byc dobrze, jeśli nie ma sprzeciwów możemy kwestę zacząć.

Posted

nie ma sprzeciwów ;)
a nawet jest wielka, wielka aprobata :multi:

ponieważ byłam poza netem, tanitka zadzwoniła do mnie z wyjaśnieniem,
" co autor [czyli tanitka] miał na myśli " z SGGW

po południu odbędziemy naradę w Sztabie Głównym ( bo częśc Sztabu Głównego przedziera się w chwili obecnej przez korki z pracy do domu)
i wybadamy grunt z SGGW

i dzięki kochani za pomoc i pomysły ;)

Posted

Numer konta:
78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

NIP 7412025929
KRS 0000264523

nr konta dla przelewów z zagranicy