kinga Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='ani@']piękny ten Igor !!!! kochana. przecież mówię, ze koszalińskie wszystkie piękne są :-P Quote
ulvhedinn Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 3 x napisał(a):no, jedna chętna ;) ale zdjęcia wstawię dopiero wieczorkiem w pracy ich nie mam z tego co pamiętam z opisu którym się tez oczywiście podzielę Igor dązy do doskonałego :) kształtu, czyli kuli :evil_lol: I z tego co widać, to całkiem skutecznie dąży..... ;) Quote
ani@ Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='kinga']kochana. przecież mówię, ze koszalińskie wszystkie piękne są :-P tylko ja czuję baaaaardzo duży respekt przed kaukazami :roll: i chcę szybko dodać, że nie mam ogrodzenia więc nie nadaję się na tymczas dla kaukaza :p Quote
3 x Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ulvhedinn napisał(a):I z tego co widać, to całkiem skutecznie dąży..... ;) dokładnie albo go do zdjęcia natapirowali ;) Quote
kinga Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 I to nowe imię :evil_lol:. Ale słusznie - jak coś wygląda jak Toto na powyższych zdjeciach - to nie może nazywać się Igor. Twardo i prozaicznie :shake:. Musi, MUSI być GUŚ! :p Quote
3 x Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 kinga napisał(a):I to nowe imię :evil_lol:. Ale słusznie - jak coś wygląda jak Toto na powyższych zdjeciach - to nie może nazywać się Igor. Twardo i prozaicznie :shake:. Musi, MUSI być GUŚ! :p Guś, który wraca bo w domu czeka micha ;) Quote
Camara Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 no właśnie Kinga... kiedy Igor był Igorem to zapewniał Biafrze niezapomniane wrażenia a mnie siwe włosy na skroniach przy zadanym (przez Biafrę) temacie "to teraz mi powiedz, jak znieść kaukaza ze strychu po drabinie" :angryy: to... może lepiej, że on teraz GUŚ :evil_lol: Quote
ani@ Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Camara a ja myślałam że mialam problem z zepchnięciem Pulpeciary po schodach w Urzędzie Gminy:oops::roll: Drabina to dopiero wyzwanie :cool3: Quote
kinga Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Camara']no właśnie Kinga... kiedy Igor był Igorem to zapewniał Biafrze niezapomniane wrażenia a mnie siwe włosy na skroniach przy zadanym (przez Biafrę) temacie "to teraz mi powiedz, jak znieść kaukaza ze strychu po drabinie" :angryy: to... może lepiej, że on teraz GUŚ :evil_lol:[/QUOTE] WSZYSTKIE wielkie psy, potencjalnie problematyczne, będziemy odtąd nazywać GUSIE :loveu::loveu: ...jaka to wygodna metoda wychowawcza. Zamiast głupiej tresury, behawioru, klikerów i innych czasochłonnych rzeczy. ;) Quote
lamia2 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Zobaczyłam, że wątek Igora znów aktywny i pomyślałam .... stało się .....:-( no i stało się ..... Igor przemienił się w Gusia :evil_lol: cudowne wieści .... nieludzko się cieszę, że Guś na posterunku i do tego ma się świetnie .... on chyba faktycznie niezniszczalny jest :eviltong: Quote
uzona Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ależ piękny ten Igor-Guś :)..................tylko, tylko zdrowiej byłoby go trochę mniej karm:cool3:ić Quote
Camara Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 lamia :crazyeye::crazyeye::crazyeye: sto lat cię nie widziałam :cool3: Quote
lamia2 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Camara napisał(a):lamia :crazyeye::crazyeye::crazyeye: sto lat cię nie widziałam :cool3: Fakt :hmmmm: ale dla przyjaciół wciąż żyję :calus: Quote
KWL Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Igor się wydał, Lamia się odezwała :-) Wszystko jest możliwe...:-) Quote
kinga Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Pytanie, czy lamia też zaczęła przypominać kulę? ...lamia?........ Quote
lamia2 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 kinga napisał(a):Pytanie, czy lamia też zaczęła przypominać kulę? ...lamia?........ Oj, tam zaraz kulę .... szósty podbródek mi wylazł, boczki się zaokrągliły .... ale żeby tam zaraz kulę :mad: KWL ale Ciebie też dawno nie widziałam/nie słyszałam :evil_lol: Quote
3 x Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 kto chce wspomóc zwierzaki pod opieką FZNJR? może ktoś chce kubraczki dla jajek ? na wielkanoc? ładne są, idealnie pasują na każde jejo ;) wielkanocne kubraki na jajka i motylki - klik jeśli sie komuś nie podobają to niech wejdzie i mimo wszystko napiszę ze fajne ;) a i jeszcze trwa siepomaga na siano: daj im siana - klik Quote
3 x Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 znacie kogoś kto może pomóc nieodpłatnie w transporcie karmy z Katowic do Krakowa ? Nadzieja Dobermana chce wesprzeć fundacyjnego dobka Dolara karmą, zostaje tylko kwestia transportu swoją drogą Dolar zbiera kasę na wycięcie jajek i remont zębów także zapraszam na jego wątek Dolar - klik:) Quote
3 x Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 może fani Igora zajrzą chociaż na bazarek dla nowych kaukazów u Biafry ? i przy okazji na inne, które zebrałam w kupie zaglądajcie, podnoście, reklamujcie, rozsyłajcie a najlepiej kupujcie ;) BAZARKI: 1. Autostop dla kaukazów - klik 2. Chałwy ze wschodu - klik 3. 161 fantów - kubeczki, ubrania i inne gadżety - klik 4. Ryba suszona i olej rybi - klik ALLEGRO: 1. Dla psiaków - Muszkieterzy w opałach - klik 2. Dla kociaków - Miałem ja miseczkę mleczka - klik 3. Dla konia - Skatowana Nuria chce dalej żyć - klik 4. Drastyczne - Skatowana suka w Osieczanach - klik Quote
kizimizi Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 ciotki napisze tu gdyz na forum molosow nie jestem zalogowana. Mamy w schronie 8letnia kaukazke. Przyjechala do schronu juz jakis czas temu wraz z partnerem (kaukazem) na totalnym uspieniu gdyz psy nie daly sie wsadzic do auta. Ich wlasciciele sie rozchodzili i dla psow juz miejsca zabraklo. Psy jak to kaukazy z poczatku bardzo nieufne i niezbyt przyjemne. Nie pamietam dobrze co stalo sie z samcem (chyba wyadoptowany) ale suka Dasza zostala w schronie. Ona jest bardzo przyjazna -mnie widziala po raz pierwszy i dawala sie drapac i miziac no ale......... to kaukaz. Suka ma 8 lat, pracownikow schronu juz kocha jednak nikt nie chce jej wyadoptowac bo po prostu boja sie juz takiego starszego psa. Jest olbrzymia i piekna! Czy mozecie mi jakos pomoc? Quote
Camara Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 ... a Guś na przekór wszystkim i wszystkiemu nadal żyje, czuje się świetnie i wygląda jak wielka kosmata góra :p Quote
nanul Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Cudnie! Bardzo się cieszę - dawniej regularnie czytałam ten wątek i kibicowałam włochaczowi. :) Quote
tanitka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 ZUCH, a tyle lat temu miał już nie żyć ;) Quote
kinga Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 ten to ma zacięcie :) pamietasz, tanitka, jak się lansowałaś z Igorem na ulicach Warszawy ? (innego wyjścia nie miałaś, ja to z kolei pamiętam :oops:) a ja na jego przykładzie nauczylam się kadrować fragmenty zdjeć, zeby dr Garncarzowi wysłać to, co trzeba, (czyli same oczy) - a nie całego wielkiego kaukaza z koszalińskim schroniskiem w tle. Quote
Recommended Posts