Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

3 x napisał(a):
no, jedna chętna ;)

ale zdjęcia wstawię dopiero wieczorkiem
w pracy ich nie mam

z tego co pamiętam z opisu którym się tez oczywiście podzielę
Igor dązy do doskonałego :)

kształtu, czyli kuli :evil_lol:

I z tego co widać, to całkiem skutecznie dąży..... ;)

Posted

[quote name='kinga']kochana.
przecież mówię, ze koszalińskie wszystkie piękne są :-P

tylko ja czuję baaaaardzo duży respekt przed kaukazami :roll:

i chcę szybko dodać, że nie mam ogrodzenia więc nie nadaję się na tymczas dla kaukaza :p

Posted

I to nowe imię :evil_lol:.

Ale słusznie - jak coś wygląda jak Toto na powyższych zdjeciach - to nie może nazywać się Igor. Twardo i prozaicznie :shake:.

Musi, MUSI być GUŚ! :p

Posted

kinga napisał(a):
I to nowe imię :evil_lol:.

Ale słusznie - jak coś wygląda jak Toto na powyższych zdjeciach - to nie może nazywać się Igor. Twardo i prozaicznie :shake:.

Musi, MUSI być GUŚ! :p

Guś, który wraca bo w domu czeka micha ;)

Posted

no właśnie Kinga...
kiedy Igor był Igorem to zapewniał Biafrze niezapomniane wrażenia
a mnie siwe włosy na skroniach przy zadanym (przez Biafrę) temacie "to teraz mi powiedz, jak znieść kaukaza ze strychu po drabinie" :angryy:

to... może lepiej, że on teraz GUŚ :evil_lol:

Posted

Camara a ja myślałam że mialam problem z zepchnięciem Pulpeciary po schodach w Urzędzie Gminy:oops::roll:
Drabina to dopiero wyzwanie :cool3:

Posted

[quote name='Camara']no właśnie Kinga...
kiedy Igor był Igorem to zapewniał Biafrze niezapomniane wrażenia
a mnie siwe włosy na skroniach przy zadanym (przez Biafrę) temacie "to teraz mi powiedz, jak znieść kaukaza ze strychu po drabinie" :angryy:

to... może lepiej, że on teraz GUŚ :evil_lol:[/QUOTE]

WSZYSTKIE wielkie psy, potencjalnie problematyczne, będziemy odtąd nazywać GUSIE :loveu::loveu:

...jaka to wygodna metoda wychowawcza. Zamiast głupiej tresury, behawioru, klikerów i innych czasochłonnych rzeczy. ;)

Posted

Zobaczyłam, że wątek Igora znów aktywny i pomyślałam .... stało się .....:-(

no i stało się ..... Igor przemienił się w Gusia :evil_lol:

cudowne wieści .... nieludzko się cieszę, że Guś na posterunku i do tego ma się świetnie .... on chyba faktycznie niezniszczalny jest :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

kinga napisał(a):
Pytanie, czy lamia też zaczęła przypominać kulę?

...lamia?........

Oj, tam zaraz kulę .... szósty podbródek mi wylazł, boczki się zaokrągliły .... ale żeby tam zaraz kulę :mad:

KWL ale Ciebie też dawno nie widziałam/nie słyszałam :evil_lol:

• 5 months later...
  • 2 months later...
Posted

znacie kogoś kto może pomóc nieodpłatnie w transporcie karmy z Katowic do Krakowa ?
Nadzieja Dobermana chce wesprzeć fundacyjnego dobka Dolara karmą, zostaje tylko kwestia transportu

swoją drogą Dolar zbiera kasę na wycięcie jajek i remont zębów także zapraszam na jego wątek Dolar - klik:)

• 1 month later...
Posted
  • 9 months later...
Posted

ciotki napisze tu gdyz na forum molosow nie jestem zalogowana.
Mamy w schronie 8letnia kaukazke. Przyjechala do schronu juz jakis czas temu wraz z partnerem (kaukazem) na totalnym uspieniu gdyz psy nie daly sie wsadzic do auta. Ich wlasciciele sie rozchodzili i dla psow juz miejsca zabraklo.
Psy jak to kaukazy z poczatku bardzo nieufne i niezbyt przyjemne. Nie pamietam dobrze co stalo sie z samcem (chyba wyadoptowany) ale suka Dasza zostala w schronie. Ona jest bardzo przyjazna -mnie widziala po raz pierwszy i dawala sie drapac i miziac no ale......... to kaukaz.
Suka ma 8 lat, pracownikow schronu juz kocha jednak nikt nie chce jej wyadoptowac bo po prostu boja sie juz takiego starszego psa.
Jest olbrzymia i piekna!
Czy mozecie mi jakos pomoc?

• 9 months later...
Posted

ten to ma zacięcie :)

pamietasz, tanitka, jak się lansowałaś z Igorem na ulicach Warszawy ? (innego wyjścia nie miałaś, ja to z kolei pamiętam :oops:)

a ja na jego przykładzie nauczylam się kadrować fragmenty zdjeć, zeby dr Garncarzowi wysłać to, co trzeba, (czyli same oczy) - a nie całego wielkiego kaukaza z koszalińskim schroniskiem w tle.