Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi:
Dziewczyny - super akcja!
Bardzo, bardzo dziękuję:Rose:
Jestem w pracy, a od rana myślami gdzie indziej:evil_lol:
Na pewno do supergogi jadą 2 maluszki i mamusia.
Mamusia już bezpieczna - dzięki ewu za kontakt z panią, która dokarmiała mamuśkę.
Piszę na przerwie, mam chwilkę, będe w domu za godzinkę.
Na razie czekam na tel. od pati, bo nie wiadomo czy w sobotę da radę zrobic tak daleką trasę.

Posted

gluchypies napisał(a):
A mamusia jedzie? Bo tu się wszystko zmienia, jak w kalejdoskopie ;)

Tak mamusia też jedzie:):):):)
Już siedzi pod biurkiem u Pani karmicielki:)
Jestem w kontakcie:)

Posted

W takim razie potrzebny jest jeszcze transport do Piotrkowa Trybunalskiego. Stąd rodzinkę przejęłaby yucca i dowiozła do Środy k. Poznania. W Środzie czekałaby już Sharka. Mam nadzieję, że nic nie pomieszałam.

Posted

Havanka napisał(a):
W takim razie potrzebny jest jeszcze transport do Piotrkowa Trybunalskiego. Stąd rodzinkę przejęłaby yucca i dowiozła do Środy k. Poznania. W Środzie czekałaby już Sharka. Mam nadzieję, że nic nie pomieszałam.

Czy Tola to wie?

Posted

A ja poprosze o kontakt Jo37 z którą właśnie rozmawiałam i miałam przekazać numer telefonu do Izy, do której na początek wyląduje ferajna. Ale Jo - ma zastrzezony numer telefonu i raczej tego numeru Jej nie przekażę sms-em.

Posted

Sorry za offa,ale nie mogę się powstrzymać

Przeklejam z FB - to jest z lubelskiego - może ktoś pomóc ?

[h=5]An DmowskaPOMOCY POMOCY
[/h]Ktoś chce oddać sunię - tekst z ogłoszenia a warunki, w jakich siedzi psina - bez komentarza. Trzeba pilnie znaleźć jej dom! Czy jakaś organizacja może wymóc na właścicielu poprawę warunków do czasu znalezienia domu? Miejscowość Łęczna pod Lublinem.

http://tablica.pl/oferta/oddam-psa-w-dobre-rece-ID3Ui75.html

Oddam psa w dobre ręce
tablica.pl
Za darmo: Oddam Psa jest to suczka o imieniu Zuza :) . Jest grzecznym i przyjacielskim pieskiem. Kocha zabawę z dziećmi i lubi dużo biegać. Jest wesołym psem i szybko przywiązuje się do ludzi.

Lubię to! · · Udostępnij · około minuty temu ·

Posted

Sytuacja faktycznie zmienia się jak w kalejdoskopie.
Nie ma możliwości organizowania transportu z tyloma przesiadkami plus odbiorem z dwóch
różnych miejsc. Wybrana została najkorzystniejsza i jednocześnie najbezpieczniejsza
dla psiaków opcja ( mama będzie mocno przestraszona i prawdopodobnie nigdy nie jechała samochodem ) Psia rodzinka wyjeżdża jutro z samego rana do BDT. Prosimy o
trzymanie kciuków za bezpieczną podróż.

Posted

Jo37 napisał(a):
Sytuacja faktycznie zmienia się jak w kalejdoskopie.
Nie ma możliwości organizowania transportu z tyloma przesiadkami plus odbiorem z dwóch
różnych miejsc. Wybrana została najkorzystniejsza i jednocześnie najbezpieczniejsza
dla psiaków opcja ( mama będzie mocno przestraszona i prawdopodobnie nigdy nie jechała samochodem ) Psia rodzinka wyjeżdża jutro z samego rana do BDT. Prosimy o
trzymanie kciuków za bezpieczną podróż.
:thumbs::thumbs::buzi:załatwione