Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Strasznie sympatyczny cockerek. Mam nadzieje, że bez spanielkowatego charakterku (ostatnie sie jakoś takie zdarzały). My mieliśmy szczęście i kilka naszych ostatnich było całkiem miłych psiulów - znalazły fajne domki. Oby i jemu się udało.

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Śliczny szczeniak - będzie po niego kolejka. U nas by sie pewnie bili.

Malwinka robi postępy. Widzieliśmy ją - gdy razem z opiekunami przyszła na Dog Chow - pełno ludzi i psiaków, a ona na smyczy trochę nieśmiała ale wpatrzona w opiekunki jak w obraz. Będzie cierpiała, gdy będzie opuszczała ten dom. Długo tam mieszka. Oby jak najszybciej ktos ja pokochał.

Posted

supergoga napisał(a):
Śliczny szczeniak - będzie po niego kolejka. U nas by sie pewnie bili.

Malwinka robi postępy. Widzieliśmy ją - gdy razem z opiekunami przyszła na Dog Chow - pełno ludzi i psiaków, a ona na smyczy trochę nieśmiała ale wpatrzona w opiekunki jak w obraz. Będzie cierpiała, gdy będzie opuszczała ten dom. Długo tam mieszka. Oby jak najszybciej ktos ja pokochał.

A u nas takie szczeniaki znajduje się na ulicy:shake:
Oby tylko Malwinka nie próbowała uciekać z DS do swojej ukochanej opiekunki, takie suczki bardzo ciężko znoszą rozstania; w czwartek z Ds w Lublinie uciekła Aza - suczka z podobna historią:(

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Z radością informuję, że Malwinka w zasadzie ma już dom. Dom tymczasowy i Pani Zosia nie chce oddać suni a i ona zaufała im i pokochała, co sama widziałam. Jesteśmy w trakcie sporządzania umowy adopcyjnej, ale sunia juz bezpieczna i szczęśliwa. Tracimy tymczas, ale Malwa zyskała najlepszy dom pod słońcem.

Posted

:multi::multi::multi:
Goga wspominała mi o tym w trakcie naszej rozmowy, ale czekałam na zalatwienie formalności;)
:multi:Bardzo się cieszę.

Bardzo dziękuje wszystkim za pomoc przy ratowaniu Malwinki i jej dzieci - bez Was nie byłoby tych wszystkich radosnych chwil i tej obecnej wspaniałej wiadomości:loveu:
Dziękuję DT za opiekę no i za decyzję, a Tobie goga za kolejną pomoc przy ratowaniu zamojszczaków:Rose: