Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Milka2007']Dziekuje wszystkim, którzy wyrazili chec aby pomoc mi w wystawieniu bazarku. Winna jestem wyjaśnienia, a nie chciałabym robic tego na forum, napisze na pw do ewu
Czekam na wieści:)

Posted

[quote name='cancer43']Ciotki,która umie zrobić bazarek imienny ? Na FB pewnie też by sie na takim coś uzbierało
Koniecznie , plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)

Posted

a może powstawiać na FB zdjęcia szczylków pojedyńczo i ludziska niech pod zdjęciem licytują - imię i kwota, za np 3 dni godz. 20 - end :)

Posted

Dzisiejszy dzień również nie przyniósł domu dla żadnego malucha:(
W takim razie umówiłam już z pati transport na sobotę - wyjeżdżamy około 7 rano - jutro skontaktuję się z DT w Kielcach (jedzie tam czarna dziewczynka) i wszystko omówimy.
Dwa pozostałe szczeniaki jadą do PDT w okolicach Opoczna.
Maluchy maja się dobrze, apetyt im dopisuje, rozrabiają.

Bardzo dziękuję za wpłaty, deklaracje - może jakoś damy radę.

Na pomoc wciąż czeka mamusia psiaków - jest szansa zabrania suni do hoteliku tylko nadal brak kasy.
Może jak maluchy znajdą szybko domy można byłoby chociaż cześć pieniędzy przerzucić na dzielną mateczkę.

Posted

mdk8 napisał(a):
przybywam na zaproszenie . Mam pytanie co z mamuśką bo nie mogę doczytać?

Ma miejsce w hoteliku -200 zł miesięcznie ale nie ma deklaracji:(
Siedzi pod barakowozem...:(

Posted

Tola napisał(a):
Dzisiejszy dzień również nie przyniósł domu dla żadnego malucha:(
W takim razie umówiłam już z pati transport na sobotę - wyjeżdżamy około 7 rano - jutro skontaktuję się z DT w Kielcach (jedzie tam czarna dziewczynka) i wszystko omówimy.
Dwa pozostałe szczeniaki jadą do PDT w okolicach Opoczna.
Maluchy maja się dobrze, apetyt im dopisuje, rozrabiają.

Bardzo dziękuję za wpłaty, deklaracje - może jakoś damy radę.

Na pomoc wciąż czeka mamusia psiaków - jest szansa zabrania suni do hoteliku tylko nadal brak kasy.
Może jak maluchy znajdą szybko domy można byłoby chociaż cześć pieniędzy przerzucić na dzielną mateczkę.

Gdyby było bliżej zabrałabym maluszki na bezpłatny DT - ale nie mam jak po nie jechać.
Mam tez pytanie, jaka jest mamusia w zachowaniu do ludzi, zwierząt itp.

Posted

supergoga napisał(a):
Gdyby było bliżej zabrałabym maluszki na bezpłatny DT - ale nie mam jak po nie jechać.

Mamusia do ludzi jest bardzo przyjazna, do innych psów nie wiem, bo sunia zyje sama pod tym barakowozem, od czasu do czasu wypuszcza się troche dalej, chociaz lepiej, żeby tego nie robiła, bo ulica blisko.
Zyje własciwie tam, gdzie została porzucona w sierpniu jako ciężarna suczka.

mdk8 napisał(a):
to zostanie teraz sama:-( jak ona to zniesie?

Sunia juz jest sama, bo maluchy zabrane:(
Dlatego tak barrdzo potrzebna pomoc.

Posted

supergoga napisał(a):

Mamy płatny transport - zamiast do PDT może jechać do Poznania;)

Posted

domek niestety u nas nieaktualny :( Państwo zaadoptowali szczeniaczka. Wierzę że i tu niebawem przeczytamy że wszystkie kruszynki znalazły swoje miejsce na ziemi a mamusia już w cudownym DS....na taką wiadomośc czekam cały czas z nadzieją.

Posted

Tola napisał(a):
Mamy płatny transport - zamiast do PDT może jechać do Poznania;)

To nie byłoby głupie wyjście - na dłuższą metę ważniejszy BDT, niż koszta transportu. Wtedy byłoby łatwiej o kasę na PDT dla mamusi, skoro maluszki miałyby bezpłatny.

Posted

gdyby było wiadomo jaka jest sunia do psiaków - łatwiej by było. Może tradycyjnie juz z Waszych okolic przyjechałaby cała ferajna. Ale musiałąbym coś wiedziec o suni, jaki wiek i jakie zachowanie/