Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żeby chociaż 150 zł zebrać na sunię... Próbujmy , ona nie może tam przecież zostać.
Ja już wybieram fanty na bazarek.
Hotelik jutro da mi odpowiedź, to jest kojcowy ale polecony bardzo porządny hotelik -200 zł plus karma...
Musimy jakoś pomóc sunieczce...

Posted

Witajcie, mam pytanie. Szykujecie bazarek dla suni, czy moglabym podeslac paczke z fantami? Sama bazarka nie wystawie, jestem na forum od niedawna, mysle, ze nie dalabym rady, a chcialabym pomoc.

Posted

Milka2007 napisał(a):
Witajcie, mam pytanie. Szykujecie bazarek dla suni, czy moglabym podeslac paczke z fantami? Sama bazarka nie wystawie, jestem na forum od niedawna, mysle, ze nie dalabym rady, a chcialabym pomoc.

Kiedyś musi być ten pierwszy raz - to naprawdę nic trudnego.Mogę cię poprowadzić krok po kroku.

Posted

cancer43 napisał(a):
Kiedyś musi być ten pierwszy raz - to naprawdę nic trudnego.Mogę cię poprowadzić krok po kroku.

Ja też mogę pomóc w kwestiach technicznych :) sama niedawno robiłam pierwszy bazarek, a teraz nawet mam kilka na raz ;)

Posted

gluchypies napisał(a):
Ja też mogę pomóc w kwestiach technicznych :) sama niedawno robiłam pierwszy bazarek, a teraz nawet mam kilka na raz ;)

Ze mną jest tak samo.
A z przysłanymi fantów jest kłopot . Bo co zrobić z tym,co się nie sprzeda,pomimo kilkakrotnego ich wystawiania

Posted

Masz rację. Ja teraz miałam też bazarek z czyimiś rzeczami i mam w domu centrum zarządzania bazarkami ;) wszędzie leżą fanty, więc muszę ograniczyć robienie bazarków z czyimiś rzeczami, bo potem nie ma co z tym zrobić. Trzeba wszystko posprzedawać i tyle :) a ze swoimi rzeczami jest łatwiej.

Posted

gluchypies napisał(a):
Masz rację. Ja teraz miałam też bazarek z czyimiś rzeczami i mam w domu centrum zarządzania bazarkami ;) wszędzie leżą fanty, więc muszę ograniczyć robienie bazarków z czyimiś rzeczami, bo potem nie ma co z tym zrobić. Trzeba wszystko posprzedawać i tyle :) a ze swoimi rzeczami jest łatwiej.

mam to samo, niektóre wystawiane kilka już razy i nawet po 1 zł nie chca sie sprzedac...

Posted

Malgoska napisał(a):
mam to samo, niektóre wystawiane kilka już razy i nawet po 1 zł nie chca sie sprzedac...

No włąśnie,u mnie najbardziej zalegają ciuchy.Jak już robic bazarek z nie swoich fantów - to z nadesłanych zdjęć

Posted

Tak, tylko to jest koordynacyjnie kiepskie, bo jak ktoś zada dodatkowe pytania, to nie ma jak sprawdzić - trzeba pisać do właściciela fantów :) i to też w sumie zabiera cenny czas.

No nic, najlepiej robić samemu bazarki, a już najfajniejsze są cegiełkowe :)

Posted

supergoga napisał(a):
Szkoda że one tak daleko - może bym mogła jakos pomóc. A tak - tylko mogę trzymać kciuki. A jaka z charakteru jest mamusia

Dowieźć zawsze można:)
Chyba fajna, siedzi sierota pod barakowozem i tęskni...:(
Tola pewnie coś o niej wie.

Posted

cancer43 napisał(a):
No włąśnie,u mnie najbardziej zalegają ciuchy.Jak już robic bazarek z nie swoich fantów - to z nadesłanych zdjęć

to to jest bajka; w zasadzie zero roboty; wszystko masz gotowe zdjęcia opisy; tylko potem zestawienie...

gluchypies napisał(a):
Tak, tylko to jest koordynacyjnie kiepskie, bo jak ktoś zada dodatkowe pytania, to nie ma jak sprawdzić - trzeba pisać do właściciela fantów :) i to też w sumie zabiera cenny czas.

No nic, najlepiej robić samemu bazarki, a już najfajniejsze są cegiełkowe :)

przeważnie ten co wysyła fotki też zagląda i odpowiada;
z cegiełkowymi masz rację; nie trzeba potem pakować i biegać na pocztę ;)