Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andzia69']ale my go nie chcemy ADOPTOWAĆ :razz: tylko normalnie w swiecie po ludzku zabrać do lepszego miejsca
[/QUOTE]

fakt, nieprecyzyjnie to określiłam, ale z tego co pamiętam (czytałam wczoraj) gdzieś na wątku jest post Hałabajówki - że ona sama uważa, że Stiviemu będzie lepiej w domowym hoteliku - jak trzeba będzie to odszukam tego posta :)

Posted

[quote name='andzia69']tylko o takim myślę, rozesłałam kila pytań i [B]jak widze Mar.Gajko tez się uruchomiła :)
[/B]zbierzemy kilka "miejsc" podumamy i wtedy na pewno będzie ...milej :diabloti:[/QUOTE]

Fakt. Wcięłam się z impetem.
Nie czytam dużej ilości wątków i rzadko się odzywam, mam kilka ulubionych :roll:
Ale On jest bezradny ze względu na starość. Nic mnie bardziej nie obrusza, jak złe traktowanie starych zwierząt.
One powinny mieć godna i dobrą starość. A są całkowicie bezbronne.

Posted (edited)

O proszę, o tutaj:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248362-STIVI-stary-ślepy-duży-ale-piękny-czy-dostanie-swoją-szansę?p=22288000#post22288000[/URL]

(ja naprawdę wczoraj spędziłam nad historią Stiviego pięć godzin bo przecież nie było mnie na dogo w tym czasie; za to teraz znam te posty prawie na pamięć :diabloti:)

Edited by Podmcent
doprecyzowanie
Posted

[quote name='mar.gajko']Przeczytałam ze zrozumieniem :sg168:[/QUOTE]
Kurcze, znowu się nieprecyzyjnie wyraziłam???
No przeca się dogadacie z Andzią i podejmiecie trafną decyzję. Prawda?

Posted

[quote name='ewab']Kurcze, znowu się nieprecyzyjnie wyraziłam???
No przeca się dogadacie z Andzią i podejmiecie trafną decyzję. Prawda?[/QUOTE]

ze mna jak z dzieckiem :) :)

pytanie, czy się dogadamy z Hałabajówką

Posted

andzia69 ...... domki budujemy i będą gotowe z początkiem października.
Za takego psiaka - koszt miesięczny 490 zl z moja karma.
Po sezonie grzewczym koszt będzie nizszy.

Posted

Najlepiej by było jakby Stiwi był gdzieś blisko, w pobliżu Warszawy lub Kielc najlepiej, aby można było go odwiedzić, skontrolować.

Pojedzie ktoś do Zielonej Góry ? Nie sądzę.

To ktoś z dogo, kto mieszka w ZG nie może mnie sprawdzić? ;) Mniejsza o to, zapadła już decyzja, że Stiwi nie będzie do mnie jechał :)

Posted

Niestety, ze względu na agresję???? do samców, Stiwi nie może być w tym hoteliku, który miałam nadzieję okaże się jego domem już do końca.

Nie wiem jak pies, który ledwo stoi na nogach i tacza się jak chodzi może być zagrożeniem. Ale jam głupia. Pewnie.

Szukamy dalej.

Posted

Niestety, ze względu na agresję???? do samców, Stiwi nie może być w tym hoteliku, który miałam nadzieję okaże się jego domem już do końca.

Nie wiem jak pies, który ledwo stoi na nogach i tacza się jak chodzi może być zagrożeniem. Ale jam głupia. Pewnie.

Szukamy dalej.

szkoda, bo byłby bliżej :( faktycznie do Z.G trochę daleko...no nic - pytajmy, szukajmy - jak to ktoś kiedyś powiedzial - szukajcie a znajdziecie :)

a co myślicie o tym miejscu? ktoś coś?

http://www.dogomania.com/forum/topic/104132-hotel-dla-ps%C3%B3w-fapek/

Posted

Czy mamy jakąs szanse żeby się dowiedzieć jaki teraz jest Stiwi dla samców?

Jeżeli "odpuścił", a tak sądzę, że w tym stanie "nie stawia się", to to miejsce by było.

Jeżeli się stawia, to niestety nie. Psy sa w domu, razem z innymi.

Posted

Nie wyobrażam sobie narażać własnego pieska, który ma poczucie bezpieczeństwa w domu, na kontakt z psem nietolerującym. Nawet gdyby mi ktoś przysięgał, że ten pies się zmienił.

Nie rozumiem faith35.

Posted

Dzięki za epitet, ale nie lubię poufałości.

Zaglądam na wątek co jakiś czas, piesek ma pieniądze chyba, można zrobić dla niego coś z sensem.

Rozi, dziękuję za troskę, wg mojej wiedzy niektórzy starają się znaleźć odpowiedni dla Stiviego domowy hotelik uwzględniając Jego indywidualne wymagania. Stąd moja prośba do Ciebie - jeśli znasz lub znajdziesz domowy hotelik odpowiedni dla Stiviego na dożywocie w zamian za stosowną (nie nadmierną) opłatę miesięczną to szybko daj znać. A jeśli masz tutaj wchodzić i puszczać wirtuialne bąki, zupełnie nie konstruktywnie, to pomiń ten wątek - nie musisz tutaj być, naprawdę nie ma takiego ustawowego obowiązku :)