Usiata Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 [quote name='andzia69']ale my go nie chcemy ADOPTOWAĆ :razz: tylko normalnie w swiecie po ludzku zabrać do lepszego miejsca [/QUOTE] fakt, nieprecyzyjnie to określiłam, ale z tego co pamiętam (czytałam wczoraj) gdzieś na wątku jest post Hałabajówki - że ona sama uważa, że Stiviemu będzie lepiej w domowym hoteliku - jak trzeba będzie to odszukam tego posta :) Quote
ewab Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Anita masz moje pełnomocnictwo:cool1:. Deklarację przeniosę. Quote
mar.gajko Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 [quote name='andzia69']tylko o takim myślę, rozesłałam kila pytań i [B]jak widze Mar.Gajko tez się uruchomiła :) [/B]zbierzemy kilka "miejsc" podumamy i wtedy na pewno będzie ...milej :diabloti:[/QUOTE] Fakt. Wcięłam się z impetem. Nie czytam dużej ilości wątków i rzadko się odzywam, mam kilka ulubionych :roll: Ale On jest bezradny ze względu na starość. Nic mnie bardziej nie obrusza, jak złe traktowanie starych zwierząt. One powinny mieć godna i dobrą starość. A są całkowicie bezbronne. Quote
Usiata Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 (edited) O proszę, o tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248362-STIVI-stary-ślepy-duży-ale-piękny-czy-dostanie-swoją-szansę?p=22288000#post22288000[/URL] #667 (ja naprawdę wczoraj spędziłam nad historią Stiviego pięć godzin bo przecież nie było mnie na dogo w tym czasie; za to teraz znam te posty prawie na pamięć :diabloti:) Edited September 8, 2014 by Podmcent doprecyzowanie Quote
mar.gajko Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 [quote name='ewab']Anita masz moje pełnomocnictwo:cool1:. Deklarację przeniosę.[/QUOTE] Przeczytałam ze zrozumieniem :sg168: Quote
Panna Marple Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Ja też przeniosę swoją deklarację, jeśli Stiwuś trafi do zaufanego, domowego miejsca:lol: Quote
ewab Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 [quote name='mar.gajko']Przeczytałam ze zrozumieniem :sg168:[/QUOTE] Kurcze, znowu się nieprecyzyjnie wyraziłam??? No przeca się dogadacie z Andzią i podejmiecie trafną decyzję. Prawda? Quote
andzia69 Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 [quote name='ewab']Kurcze, znowu się nieprecyzyjnie wyraziłam??? No przeca się dogadacie z Andzią i podejmiecie trafną decyzję. Prawda?[/QUOTE] ze mna jak z dzieckiem :) :) pytanie, czy się dogadamy z Hałabajówką Quote
zuziaM Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 andzia69 ...... domki budujemy i będą gotowe z początkiem października. Za takego psiaka - koszt miesięczny 490 zl z moja karma. Po sezonie grzewczym koszt będzie nizszy. Quote
Usiata Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Trochę nas nie było tutaj, ale w dalszym ciągu myślimy o Stivim :) Quote
mar.gajko Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Zaznaczę sobie Stiwiego, bo oczywiście wszytsko mi sie pogubiło. Quote
andzia69 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 masakra to nowe dogo :( nic znaleźć nie mogę :( i oczywiście czekamy na odpowiedź Hałabajówki w kwestii zabrania psa Quote
Mazowszanka13 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Najlepiej by było jakby Stiwi był gdzieś blisko, w pobliżu Warszawy lub Kielc najlepiej, aby można było go odwiedzić, skontrolować. Pojedzie ktoś do Zielonej Góry ? Nie sądzę. Quote
teresaa118 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 A ja dalej z uporem maniaka twierdze, ze pieniądze Stiviego nie są rozliczone na wątku Quote
faith35 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Najlepiej by było jakby Stiwi był gdzieś blisko, w pobliżu Warszawy lub Kielc najlepiej, aby można było go odwiedzić, skontrolować. Pojedzie ktoś do Zielonej Góry ? Nie sądzę. To ktoś z dogo, kto mieszka w ZG nie może mnie sprawdzić? ;) Mniejsza o to, zapadła już decyzja, że Stiwi nie będzie do mnie jechał :) Quote
mar.gajko Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Niestety, ze względu na agresję???? do samców, Stiwi nie może być w tym hoteliku, który miałam nadzieję okaże się jego domem już do końca. Nie wiem jak pies, który ledwo stoi na nogach i tacza się jak chodzi może być zagrożeniem. Ale jam głupia. Pewnie. Szukamy dalej. Quote
andzia69 Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Niestety, ze względu na agresję???? do samców, Stiwi nie może być w tym hoteliku, który miałam nadzieję okaże się jego domem już do końca. Nie wiem jak pies, który ledwo stoi na nogach i tacza się jak chodzi może być zagrożeniem. Ale jam głupia. Pewnie. Szukamy dalej. szkoda, bo byłby bliżej :( faktycznie do Z.G trochę daleko...no nic - pytajmy, szukajmy - jak to ktoś kiedyś powiedzial - szukajcie a znajdziecie :) a co myślicie o tym miejscu? ktoś coś? http://www.dogomania.com/forum/topic/104132-hotel-dla-ps%C3%B3w-fapek/ Quote
mar.gajko Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Czy mamy jakąs szanse żeby się dowiedzieć jaki teraz jest Stiwi dla samców? Jeżeli "odpuścił", a tak sądzę, że w tym stanie "nie stawia się", to to miejsce by było. Jeżeli się stawia, to niestety nie. Psy sa w domu, razem z innymi. Quote
rozi Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Nie wyobrażam sobie narażać własnego pieska, który ma poczucie bezpieczeństwa w domu, na kontakt z psem nietolerującym. Nawet gdyby mi ktoś przysięgał, że ten pies się zmienił. Nie rozumiem faith35. Quote
mar.gajko Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 :icon_roc: Rozi, skarbie, trochę jesteś nie w temacie Quote
rozi Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Dzięki za epitet, ale nie lubię poufałości. Zaglądam na wątek co jakiś czas, piesek ma pieniądze chyba, można zrobić dla niego coś z sensem. Quote
mar.gajko Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Bardzo Cię przepraszam za poufałość. Chcemy z sensem. Bardzo. Quote
Usiata Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Dzięki za epitet, ale nie lubię poufałości. Zaglądam na wątek co jakiś czas, piesek ma pieniądze chyba, można zrobić dla niego coś z sensem. Rozi, dziękuję za troskę, wg mojej wiedzy niektórzy starają się znaleźć odpowiedni dla Stiviego domowy hotelik uwzględniając Jego indywidualne wymagania. Stąd moja prośba do Ciebie - jeśli znasz lub znajdziesz domowy hotelik odpowiedni dla Stiviego na dożywocie w zamian za stosowną (nie nadmierną) opłatę miesięczną to szybko daj znać. A jeśli masz tutaj wchodzić i puszczać wirtuialne bąki, zupełnie nie konstruktywnie, to pomiń ten wątek - nie musisz tutaj być, naprawdę nie ma takiego ustawowego obowiązku :) Quote
rozi Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Kiedy właśnie zastanawiałam się nad jedną kobitką, ale doszłam do wniosku, że sobie nie poradzi. mar.gajko - emotka mi nie weszła. Quote
Recommended Posts