Jump to content
Dogomania

Sonia znalazła swoje miejsce na ziemi !!!:):):):) Powodzenia Sonieczko kochana :*

Recommended Posts

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Ania wczoraj padła miała tyle klientek :) a że nie doładowała komórki nie mogła do mnie oddzwonić. Uffff...ufff..ufff :) Sońka wczoraj kłapnęła na Neruska i go wygoniła z pokoju. Pani Ania oczywiście natychmiast zareagowała i naszą Sońke upomniała a ta się obraziła i już :obrazic:

Posted

[quote name='Kamila Proc']to trzeba umiec[/QUOTE]

Fakt ;) a nasz Nerusek kocha cały świat i jak tylko ktoś go nie akceptuje zaraz schodzi mu z oczu.Biedny jest przy naszej wredocie ale wierzę że i Sońka się w końcu wyluzuje raz na zawsze :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Fakt ;) a nasz Nerusek kocha cały świat i jak tylko ktoś go nie akceptuje zaraz schodzi mu z oczu.Biedny jest przy naszej wredocie ale wierzę że i Sońka się w końcu wyluzuje raz na zawsze :)[/QUOTE]

A mnie jest bardzo żal Nerusia... biedny, kochaniutki Psiaczek:loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Fakt ;) a nasz Nerusek kocha cały świat i jak tylko ktoś go nie akceptuje zaraz schodzi mu z oczu.Biedny jest przy naszej wredocie ale wierzę że i Sońka się w końcu wyluzuje raz na zawsze :)[/QUOTE]... a może Nerusek, w końcu cierpliwością ujarzmi naszą Sońkę ;)

Posted

[quote name='Cantadorra']Martika, ale czy można powiedzieć, że jest lepiej? W sumie to nie umiem wywnioskować....[/QUOTE]

Kasieńko myślę że małymi bo małymi kroczkami ale idziemy do przodu. Sońka po prostu ma nagle jakiś "odpał" i wtedy rzuca się z zębami na Neruska ale jest bardzo karna i łatwo ją przywołac do porządku. Problem w tym że ona wie że zrobiła źle i nie ma akceptacji swojego złego zachowania a i tak te błędy ciągle i ciągle powiela.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Kasieńko myślę że małymi bo małymi kroczkami ale idziemy do przodu. Sońka po prostu ma nagle jakiś "odpał" i wtedy rzuca się z zębami na Neruska ale jest bardzo karna i łatwo ją przywołac do porządku. Problem w tym że ona wie że zrobiła źle i nie ma akceptacji swojego złego zachowania a i tak te błędy ciągle i ciągle powiela.[/QUOTE]

Ojej, mogłaby dziewczyna nie robić sobie pod górkę, bo jak nabroi, to trzeba będzie szukać jej innego domu. Ale przynajmniej jest nadzieja, że malutkie te kroczki, ALE są. Mam nadzieję, że pani Ania radzi sobie z tą trudną sytuacją. Bardzo cierpliwa osoba.

Posted

[quote name='Marycha35']Miała szczęście, ze trafiła do takiego domku, to pewne!!! :) Nerusku, palnij wredotę w ucho, będzie luzik:);)[/QUOTE]

przydało by jej się ;) i to tak centralnie i bez ostrzeżenia ;) może by wyluzowała.......

Posted

Ja znam taką panią, która dobrze wali centralnie w ucho. Jak będziecie chciały to ona Sońkę palnie. Martika wie o kim mówię...;).
A zdjęcie superowe, tylko ta bida z tyłu taka nieśmiała...to Nerusek rozumiem jest ?