Jump to content
Dogomania

Sonia znalazła swoje miejsce na ziemi !!!:):):):) Powodzenia Sonieczko kochana :*

Recommended Posts

Posted

wiewoira napisał(a):
Wszystko donoś tylko nie zapomnij donieść że i tak ją lovciamy :loveu:
A P.Anię wycałuj i wyściskaj choć i tak to mało za taką postawę i wytrwałość ;)

wycałuje na pewno :lol::loveu:

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Ode mnie proszę wyściskać oboje:) Co z deklaracjami za listopad? Przepraszam, że tak bezczelnie pytam, ale wiecie jak to jest - następna bida stoi w kolejce, więc...

Allu kochana przeznacz oczywiście pieniążki na inną bidulkę. W tej chwili Sonia jest w BDT więc potrzebujemy pieniążków tylko i wyłącznie na karmę i ewentualnie ( tfu tfu tfu ) wizyty u weta. Myśle że te wydatki ewentualnie nadgonimy bazarkami :)
Oczywiście wyścikam całą trójeczkę włącznie z Panią Anią ;)

Posted

brzośka napisał(a):
I dzielnego Nerusia wyściskaj i wycałuj!
niech się chłopak nie daje małej wredocie :cool3:

anica napisał(a):
... i ode mnie też ;)

Marycha35 napisał(a):
Uściski i serdeczności dla Pani Ani, Sekutnicy słodkiej i Neruska:);)

dziewczynki uściskam na pewno :loveu:

Posted

Cioteczki no i mamy pod opiekąkolejną biedę :( tym razem kota z tej samej ulicy co Sonia :shake: ...a dokładnie Pana Kota. Rozmiarów niebywałych ;-) Niestety Mohito ma ogromny ropień na brzuchu i musimy działac :-(
dziewczynki zajrzyjcie do nas chociaż.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/248166-Przepiękny-MOHITO-z-ogromnym-ropniem-na-brzuchu-zbiera-na-lecznie-(-Szukamy-DT-(?p=21455394#post21455394

Posted

Cantadorra napisał(a):
No nie wiem, czy Martika tak nas zostawi :) na pusto :)

dziewczynki nie było wieści bo wczoraj dosłownie padłam :oops::oops::oops: Nerusek Pani Ani się pochorował biedaczek i leżał cichutko w konciku a nasza Sonia zajęła sobie miejsce w łazience. Biedaczek chciał ją tam odwiedzić to się na niego małpa rzuciła :( Pani Ania ją okrzyczała i pokazała dezaprobatę więc się Sońka śmiertelnie obraziła i tak przesiedziała pół dnia. Panna obrażalska upodobała sobie miejsce w łazience i każdy kto próbuje wejść na jej teren to wróg ;)

Posted

To ruda małpa z tej Sońki,no :angryy:
To Pani Ania powinna sie na nią obrazić i wywalić do łazienki,Sońka musi nauczyć się karności,nie ona powinna wybierać miejsce tylko powinna być wyprowadzana za kare w odosobnenie.Moją nauczylam akurat na łazienkę i teraz jak coś jest nie tak to tylko mówie "łazienka" a moja ruda małpa od razu potulna jak baranek.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
dziewczynki nie było wieści bo wczoraj dosłownie padłam :oops::oops::oops: Nerusek Pani Ani się pochorował biedaczek i leżał cichutko w konciku a nasza Sonia zajęła sobie miejsce w łazience. Biedaczek chciał ją tam odwiedzić to się na niego małpa rzuciła :( Pani Ania ją okrzyczała i pokazała dezaprobatę więc się Sońka śmiertelnie obraziła i tak przesiedziała pół dnia. Panna obrażalska upodobała sobie miejsce w łazience i każdy kto próbuje wejść na jej teren to wróg ;)
.... Ojtam, ojtam!........ raczej byłoby chyba dziwne?... przynajmniej dla mnie gdyby tak.... w jednej chwili Sońka się odmieniła:roll:... czas!.... trzeba jej dać jeszcze trochę czasu.... pomyślcie! jak zmieniło się jej życie:cool3:.... teraz musi sobie to wszystko poukładać;).... a że w nowym stadzie, próbuje ustalić hierarhię?.... no prawdziwa baba przecież:p

Posted

Panią Anię dziś odwiedziła klientka :) Sonia stanęła na wysokości zadania i wystawiła brzuszek do miziania ale jak już Pani chciała skorzystac z łazienki którą Sońka ostatnio uważa za swoje królestwo natychmiast ugryzła klientkę w nogę i miłośc się skończyła. Ech ta nasza ruda zołza !!!!

Posted

No i masz...trzymamy te kciuki, a ona sobie nic z tego nie robi.
Rozumiem, że Sonia uważa łazienkę za swoją osobistą, no ale bez przesady, no i to nie USA, gdzie każdy ma swoją łazienkę, a osobna jest jeszcze dla gości.
Jakieś amerykańskie geny ma, jak nic.

Posted

[quote name='joanka40']No i masz...trzymamy te kciuki, a ona sobie nic z tego nie robi.
Rozumiem, że Sonia uważa łazienkę za swoją osobistą, no ale bez przesady, no i to nie USA, gdzie każdy ma swoją łazienkę, a osobna jest jeszcze dla gości.
Jakieś amerykańskie geny ma, jak nic.

tak dokładnie jak tylko ma focha albo Pani Ania zwróci jej uwagę natychmiast z mega fochem zajmuje pozycję w łazience i nie wyjdzie dopóki jej nie przejdzie. Taka Panna Foch ;)