Martika&Aischa Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 wiewoira napisał(a):Wszystko donoś tylko nie zapomnij donieść że i tak ją lovciamy :loveu: A P.Anię wycałuj i wyściskaj choć i tak to mało za taką postawę i wytrwałość ;) wycałuje na pewno :lol::loveu: Quote
joanka40 Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Zaglądam do Soni. Mam nadzieję, że nie obrazisz się Marticzko, za zaproszenie na bazarek, na min.drugą aparatkę: Lucindę: Misz-masz na: Lusię po wypadku i Misia przybłędę do 27.10 do godz.22... Quote
Martika&Aischa Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 [quote name='joanka40']Zaglądam do Soni. Mam nadzieję, że nie obrazisz się Marticzko, za zaproszenie na bazarek, na min.drugą aparatkę: Lucindę: Misz-masz na: Lusię po wypadku i Misia przybłędę do 27.10 do godz.22... Asieńko reklamuj śmiało bazarek dla naszej podopiecznej aparatki ;) oczywiście wszystkich zapraszamy :lol: Quote
brzośka Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 I dzielnego Nerusia wyściskaj i wycałuj! niech się chłopak nie daje małej wredocie :cool3: Quote
Alla Chrzanowska Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Ode mnie proszę wyściskać oboje:) Co z deklaracjami za listopad? Przepraszam, że tak bezczelnie pytam, ale wiecie jak to jest - następna bida stoi w kolejce, więc... Quote
Marycha35 Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Uściski i serdeczności dla Pani Ani, Sekutnicy słodkiej i Neruska:);) Quote
Cantadorra Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Sonia to koszmarna baba. Od takich to trzeba uciekać ;) Quote
inka33 Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Babo, zmądrzej! :mad: Neruś, nie daj się! :glaszcze: Quote
Martika&Aischa Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Alla Chrzanowska napisał(a):Ode mnie proszę wyściskać oboje:) Co z deklaracjami za listopad? Przepraszam, że tak bezczelnie pytam, ale wiecie jak to jest - następna bida stoi w kolejce, więc... Allu kochana przeznacz oczywiście pieniążki na inną bidulkę. W tej chwili Sonia jest w BDT więc potrzebujemy pieniążków tylko i wyłącznie na karmę i ewentualnie ( tfu tfu tfu ) wizyty u weta. Myśle że te wydatki ewentualnie nadgonimy bazarkami :) Oczywiście wyścikam całą trójeczkę włącznie z Panią Anią ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 brzośka napisał(a):I dzielnego Nerusia wyściskaj i wycałuj! niech się chłopak nie daje małej wredocie :cool3: anica napisał(a):... i ode mnie też ;) Marycha35 napisał(a):Uściski i serdeczności dla Pani Ani, Sekutnicy słodkiej i Neruska:);) dziewczynki uściskam na pewno :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Cioteczki no i mamy pod opiekąkolejną biedę :( tym razem kota z tej samej ulicy co Sonia :shake: ...a dokładnie Pana Kota. Rozmiarów niebywałych ;-) Niestety Mohito ma ogromny ropień na brzuchu i musimy działac :-( dziewczynki zajrzyjcie do nas chociaż. http://www.dogomania.pl/forum/threads/248166-Przepiękny-MOHITO-z-ogromnym-ropniem-na-brzuchu-zbiera-na-lecznie-(-Szukamy-DT-(?p=21455394#post21455394 Quote
Ada-Vebby Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Czyżby miał minąć dzień bez nowych wiadomości o Sońce ;) Quote
Cantadorra Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 No nie wiem, czy Martika tak nas zostawi :) na pusto :) Quote
Martika&Aischa Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Cantadorra napisał(a):No nie wiem, czy Martika tak nas zostawi :) na pusto :) dziewczynki nie było wieści bo wczoraj dosłownie padłam :oops::oops::oops: Nerusek Pani Ani się pochorował biedaczek i leżał cichutko w konciku a nasza Sonia zajęła sobie miejsce w łazience. Biedaczek chciał ją tam odwiedzić to się na niego małpa rzuciła :( Pani Ania ją okrzyczała i pokazała dezaprobatę więc się Sońka śmiertelnie obraziła i tak przesiedziała pół dnia. Panna obrażalska upodobała sobie miejsce w łazience i każdy kto próbuje wejść na jej teren to wróg ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 joanka40 napisał(a):Czyli jak na huśtawce. niestety :( raz lepiej raz gorzej ...nasza Sońka to typowa humorzasta baba ;) Quote
wiewoira Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 To ruda małpa z tej Sońki,no :angryy: To Pani Ania powinna sie na nią obrazić i wywalić do łazienki,Sońka musi nauczyć się karności,nie ona powinna wybierać miejsce tylko powinna być wyprowadzana za kare w odosobnenie.Moją nauczylam akurat na łazienkę i teraz jak coś jest nie tak to tylko mówie "łazienka" a moja ruda małpa od razu potulna jak baranek. Quote
anica Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Martika@Aischa napisał(a):dziewczynki nie było wieści bo wczoraj dosłownie padłam :oops::oops::oops: Nerusek Pani Ani się pochorował biedaczek i leżał cichutko w konciku a nasza Sonia zajęła sobie miejsce w łazience. Biedaczek chciał ją tam odwiedzić to się na niego małpa rzuciła :( Pani Ania ją okrzyczała i pokazała dezaprobatę więc się Sońka śmiertelnie obraziła i tak przesiedziała pół dnia. Panna obrażalska upodobała sobie miejsce w łazience i każdy kto próbuje wejść na jej teren to wróg ;).... Ojtam, ojtam!........ raczej byłoby chyba dziwne?... przynajmniej dla mnie gdyby tak.... w jednej chwili Sońka się odmieniła:roll:... czas!.... trzeba jej dać jeszcze trochę czasu.... pomyślcie! jak zmieniło się jej życie:cool3:.... teraz musi sobie to wszystko poukładać;).... a że w nowym stadzie, próbuje ustalić hierarhię?.... no prawdziwa baba przecież:p Quote
Martika&Aischa Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 anico kochana masz absolutną rację :) Sonia z pewnością potrzebuje jeszcze troszeczkę czasu :) Quote
Martika&Aischa Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Panią Anię dziś odwiedziła klientka :) Sonia stanęła na wysokości zadania i wystawiła brzuszek do miziania ale jak już Pani chciała skorzystac z łazienki którą Sońka ostatnio uważa za swoje królestwo natychmiast ugryzła klientkę w nogę i miłośc się skończyła. Ech ta nasza ruda zołza !!!! Quote
joanka40 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 No i masz...trzymamy te kciuki, a ona sobie nic z tego nie robi. Rozumiem, że Sonia uważa łazienkę za swoją osobistą, no ale bez przesady, no i to nie USA, gdzie każdy ma swoją łazienkę, a osobna jest jeszcze dla gości. Jakieś amerykańskie geny ma, jak nic. Quote
Martika&Aischa Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 [quote name='joanka40']No i masz...trzymamy te kciuki, a ona sobie nic z tego nie robi. Rozumiem, że Sonia uważa łazienkę za swoją osobistą, no ale bez przesady, no i to nie USA, gdzie każdy ma swoją łazienkę, a osobna jest jeszcze dla gości. Jakieś amerykańskie geny ma, jak nic. tak dokładnie jak tylko ma focha albo Pani Ania zwróci jej uwagę natychmiast z mega fochem zajmuje pozycję w łazience i nie wyjdzie dopóki jej nie przejdzie. Taka Panna Foch ;) Quote
joanka40 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Czyli dla klientek musi być napis: Toaleta Nieczynna Aż do Odwołania. Muszą przychodzić kobitki wysikane i już. Quote
Recommended Posts