Jump to content
Dogomania

Sonia znalazła swoje miejsce na ziemi !!!:):):):) Powodzenia Sonieczko kochana :*

Recommended Posts

Posted

W sobotę jedziemy w odwiedziny do Soni :) jak mnie nie zje to będą zdjęcia ;) Musimy zawiezc Pani Ani karmę dla dziewczyny. Myślę aby kupic suche bo Sonia właśnie suchą karmę je przede wszystkim. Sprawdzałam w Auchan Sosnowiec karmę poleconą na wątku ale niestety u nas tylko w 1kg opakowaniu a cena 9 zł 90 gr. To dosyc drogo :( Pani Ania kupuje po prostu chapi. Myślę też o zakupie kilku puszeczek.

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ruda złośnica pozdrawia Wszystkie ciocie ;)

.... Sońieczka wypiękniała, prawda;)
.. staram się omijać takie karmy jak czapi czy pedigri.... nasłuchałam (naczytałam się ,trochę złego) a nie lepiej jest kupić za przeznaczoną kwotę lepszej karmy na wagę w sklepie zoologicznym?....

Posted

anica napisał(a):
.. staram się omijać takie karmy jak czapi czy pedigri.... nasłuchałam (naczytałam się ,trochę złego) a nie lepiej jest kupić za przeznaczoną kwotę lepszej karmy na wagę w sklepie zoologicznym?....

Też tak myśle w końcu pomagać mamy a nie szkodzić

Posted

anica napisał(a):

ciocia anica masz rację :) zakupię Soni karmę w sklepie zoologicznym :) najważniejsze zdrówko :):):) na nim nie ma co oszczędzac :)

Posted

Ja tu bede mowić Soni że zołza że wredota a moja pannica okazuje sie też zołziną a zawsze dobrze jej było... ech Sonieczko jak już wszystkie złe rzeczy zapomnisz i bedziesz pewna przyszłości to z zołzy aniołkiem sie staniesz :) Buziaki dla psiaczków :buzi:

Posted

wiewoira napisał(a):
Ja tu bede mowić Soni że zołza że wredota a moja pannica okazuje sie też zołziną a zawsze dobrze jej było... ech Sonieczko jak już wszystkie złe rzeczy zapomnisz i bedziesz pewna przyszłości to z zołzy aniołkiem sie staniesz :) Buziaki dla psiaczków :buzi:

ciocia obyś miała rację ;)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
ciocia obyś miała rację ;)
... Marticzko, ja też w to wierzę!... przecież ci co znają życie z każdej strony( czyt. tej dobrej i tej złej ) dopiero naprawdę znają jego smak i potrafią, wszystko docenić;)

Posted

anica napisał(a):
... Marticzko, ja też w to wierzę!... przecież ci co znają życie z każdej strony( czyt. tej dobrej i tej złej ) dopiero naprawdę znają jego smak i potrafią, wszystko docenić;)

anico kochana ten nasz diabeł wcielony naprawdę potrafi być aniołkiem :) są chwile kiedy Pani Ania nie może jej się nachwalić :):):):) Poza tym Sonia ta smutna i zrezygnowana dziś macha ogonkiem we wszystkie strony i wystawia brzuszek do głaskania :)