__Lara Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Złośnica zmiękła :) Piękna pani liskowa :) Quote
joanka40 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Też kibicuję Soni, żeby wszystko dobrze się ułożyło. Quote
Alla Chrzanowska Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='Beatkaa']Patrzcie jakie fajne zdjęcie :loveu: Cudooooooo!!!! Quote
ania75 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 no no kto by pomyślał - okazuje się, że panna umie zadbać o ruch na wątku ..... mała spryciulka ;) Quote
Martika&Aischa Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 Dziewczynki spójrzcie tylko na ten uśmiechnięty i radosny pychol :):):) i gdzie się podział nasz smutas ? ;) Beaciu ślicznie dziękuję za wstawienie zdjęcia :loveu: Dziewczynki Pani Ania prosiła aby Was pozdrowic i uściskac każdą z osobna :calus::calus::calus: Quote
Nadziejka Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 :loveu::multi::loveu:sciskamy ogromnie serdecznie pancie i psiaczkowo cudne , niechaj zdrówko i radości , spokojnosci-zawsze będą z Wami:wolfie::iloveyou::Dog_run::Dog_run::iloveyou: Quote
Martika&Aischa Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 Dziewczynki zapraszamy na magiczny bazarek świąteczny :) http://www.dogomania.pl/forum/thread...-)-26-11-20-00 Quote
joanka40 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Zdjęcie Soni i Neruska przepiękne, aż łza się w oku kręci. Quote
Kamila Proc Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki zapraszamy na magiczny bazarek świąteczny :) http://www.dogomania.pl/forum/thread...-)-26-11-20-00 wpadne, czemu nie Quote
Panna Marple Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Może zołza zrozumiała, że fochy, humory i kaprysy to nie jest droga ku lepszemu...;) Quote
brzośka Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 pięknie się tam dziać zaczyna :loveu: oby tak dalej! jakby ktoś zechciał zajrzeć na Zefirowy bazar z mojego podpisu to będę baaardzo wdzięczna, bo tam straszny zastój mamy :shake: Quote
wiewoira Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Jeju jeju !!! Jakie one cudne :loveu: mam nadzieje że moja złośnica w końcu też całkiem odpuści i miłością zapała a przykład Sonieczki daje mi wielką wiarę :lol: Pani Aniu wielki ukłon dla Pani i moc uścisków bo gdyby nie Pani i wyrozumiałość Nerusia oczywiście ta przemiana suni nie była by możliwa. Quote
inka33 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 No, to kiedy wreszcie ten koniec listopada...? ;) :kciuki: Quote
yolanovi Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Sonieczka w końcu pięknie uśmiechnięta i Nerusiowi pozwoliła się przytulić:loveu: Bardzo optymistyczna, fajna foteczka. Cieszę sie ogromnie z takiego rozwoju sytuacji. Quote
anica Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Kochana, mądra Sonieczka :) ...poczuła się w domciu... u siebie ;) Quote
joanka40 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Zamówiłyśmy dziś karmę dla Soni. Dostanie aż 15 kg pysznego żarełka. Płatność poszła. Pani Ania najpóźniej w piątek powinna dostać przesyłkę. No to Sonieczka będzie szczęśliwa. Quote
Martika&Aischa Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 joanka40 napisał(a):Zamówiłyśmy dziś karmę dla Soni. Dostanie aż 15 kg pysznego żarełka. Płatność poszła. Pani Ania najpóźniej w piątek powinna dostać przesyłkę. No to Sonieczka będzie szczęśliwa. będzie bo to okropny żarłok jest ;) no i preferuje tylko suche:) mimo że Pani Ania stara się urozmaicać i gotuje różne psie pyszności Sonia kompletnie nie jest zainteresowana ;) Quote
paula_t Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 To w takim razie Sonia jest pierwszym i jedynym psiakiem, o którym słyszę, że stawia suche nad gotowanego kurczaka, indyka czy wołowinkę ;) Quote
Martika&Aischa Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 paula_t napisał(a):To w takim razie Sonia jest pierwszym i jedynym psiakiem, o którym słyszę, że stawia suche nad gotowanego kurczaka, indyka czy wołowinkę ;) też nie mogłam w to uwierzyc :) na początku tłumaczyłam sobie że ona po prostu tego nie zna :) dostawała zwykłe suche więc nie ma pojęcia o takich rarytasach ;) ale jak słyszę od Pani Ani że ugotowała kurczaczka z marcheweczką i ryżem a Sońka nawet nie dotknęła tylko przeskoczyła od razu do michy z suchym to już nie mam złudzeń ;) Sońka po prostu lubi chrupac i tyle :) Quote
joanka40 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 No jak nic musi mieć coś z wiewiórki, one też łupią tylko suchą karmę. Quote
wiewoira Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Ciekawe ile niespodzianek ta Sonieczka ma dla nas :lol: Quote
Recommended Posts