Jump to content
Dogomania

Sonia znalazła swoje miejsce na ziemi !!!:):):):) Powodzenia Sonieczko kochana :*

Recommended Posts

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oba psiaki są niesłychanej urody :loveu: I serce mi się raduje że tak sie to układa a to tylko dzięki wytrwałości P.Ani kochanej :laugh2_2::thumbs:
Pozdrawiam cały wspaniały domeczek :)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Nasza Sonia od wczoraj nie do poznania :multi: pije z Neruskiem z jednej miseczki ;) je z jednej miseczki ;) śpi z bratem nosek w nosek :crazyeye: no po prostu cud nad Wisłą :lol: oby tak dalej złośnico :loveu:

Wspaniałe wieści.

Myślę, że teraz już Sonieczka pokochała Neruska i będzie grzeczna!!!!!!

Posted

Gabi79 napisał(a):
Wspaniałe wieści.

Myślę, że teraz już Sonieczka pokochała Neruska i będzie grzeczna!!!!!!

Gabi kochana tak bym chciała aby w końcu przestała "fisiowac" ;) mam nadzieję że już jej to przeszło na dobre :)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Nasza Sonia od wczoraj nie do poznania :multi: pije z Neruskiem z jednej miseczki ;) je z jednej miseczki ;) śpi z bratem nosek w nosek :crazyeye: no po prostu cud nad Wisłą :lol: oby tak dalej złośnico :loveu:

Super :):) Jakie przemiany :loveu:

Posted

halszka napisał(a):
..ale nowiny :):) wspaniale :multi:
Ps.ciociu zaczęły przychodzić odświeżenia ogłoszeń i właściwie nie wiem co robić :hmmmm:

Halszko kochana myślę aby na razie odświeżyc bo Pani Ania nie podjęła jeszcze ostatecznej decyzji. Sonia praktycznie od kilku dni dopiero zachowuje się jak na damę przystało ;) z drugiej strony widzę że Pani Ania kocha naszą Sonię nad życie. Jestem umówiona z Panią Anią na koniec listopada i wtedy myślę że zapadnie ostateczna decyzja.