Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawialam z Pawłem. Menel nie ma nic przeciwko zabraniu Fiony do strzyżenia i kapania. Paweł mu wmówił, że Fiona jedzie do mnie do kapieli bo meczy sie z kołtunami a menel był podobno nawet zadowolony bo doszedł do wniosku, że jak bedzie ładniejsza to więcej kasy za nia weźmie. :)
On rzeczywiście jest głupi. :evil_lol:

• Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='żuraw']tak jest przepiękna i tak kochana, przymilna w sam raz dla mojego osamtnonego psiula
oto on

i dla mojej kiciulki

Żuraw śliczny ten twój pieseczek, a i kotkowi nic nie brakuje. Będą pasować do pięknej Miss FIONKI :loveu:

Bardzo się cieszę, że Fioneczka pojedzi do własnego domku. tak się o nią martwiłam, gdy Ayia zrezygnowała.

Iwop to rozumiem, że Pan Paweł zabrał już Fionkę od menela i ślicznotka jest już bezpieczna?

Jeszcze troszkę i mój Moruś też pojedzie z nami do domku :multi:

Posted

ale cudne zwierzaki :loveu:

fiona jest bezpieczna a menel przekonany, ze dzięki zabiegom oielęgnacyjnym nieźle na niej zarobi :evil_lol:

Posted

Marola Fionę to chyba Iwop musi zabrać... Jak Paweł zabierze to nic nie da bo to po sąsiedzku.

Iwop napisała:
"menel był podobno nawet zadowolony bo doszedł do wniosku, że jak bedzie ładniejsza to więcej kasy za nia weźmie"

Co za skurczybyk :mad: biznesmen mi się znalazł:mad: jaki cwany :angryy:

Posted

Się namotało... Ale ciesze się że Fiona wreszcie jest bezpieczna i niedługo pojedzie do własnego domu, na stałe :multi: Oby już nie było żadnych komplikacji.

Posted

Spokojnie, spokojnie, chociaż ja też juz przebieram nogami, a stukam tylko jedną ręką bo w drugiej mam zciśnięte kciuki. Oni są pewnie dopiero w drodze po Fionkę. Ja już wprawdzie nie kojarzę, skąd Żuraw ma dojechać do Fionki, ale chyba z Warszawy?