iwop Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Rozmawialam z Pawłem. Menel nie ma nic przeciwko zabraniu Fiony do strzyżenia i kapania. Paweł mu wmówił, że Fiona jedzie do mnie do kapieli bo meczy sie z kołtunami a menel był podobno nawet zadowolony bo doszedł do wniosku, że jak bedzie ładniejsza to więcej kasy za nia weźmie. :) On rzeczywiście jest głupi. :evil_lol: Quote
iwop Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 jest śliczna i to jeszcze przed toaletą :loveu: Quote
żuraw Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 tak jest przepiękna i tak kochana, przymilna w sam raz dla mojego osamtnonego psiula oto on i dla mojej kiciulki Quote
Poker Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 bierz,bierz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak się będę cieszyć :multi::multi::multi: Quote
Poker Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 szukam trasnportu dla małego psa Maksia z Zelgoszczy,okolice Starogardu gdańskiego do warszawy,z tego watku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59962&page=39 sorki za nie na temat,ale pytam gdzie mogę. Sliczne masz zwierzaczki,ja mam 2 psy ze schronu i kota z lasu i biega jeszcze królik. Quote
iwop Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 rozumiem poker ale u nas z transportem tragedia. jezeli pasowalby wam płatny to pisz do beamichy... Quote
Marlena:) Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Żuraw...spadłaś z nieba:multi: ..... Jeszcze raz-trzymam kciuki :loveu: :loveu: :loveu: ........ Quote
marola Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='żuraw']tak jest przepiękna i tak kochana, przymilna w sam raz dla mojego osamtnonego psiula oto on i dla mojej kiciulki Żuraw śliczny ten twój pieseczek, a i kotkowi nic nie brakuje. Będą pasować do pięknej Miss FIONKI :loveu: Bardzo się cieszę, że Fioneczka pojedzi do własnego domku. tak się o nią martwiłam, gdy Ayia zrezygnowała. Iwop to rozumiem, że Pan Paweł zabrał już Fionkę od menela i ślicznotka jest już bezpieczna? Jeszcze troszkę i mój Moruś też pojedzie z nami do domku :multi: Quote
Sonata78 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ło jej :roll: jakie słodkie te Twoje zwierzaki:loveu: Teraz będziesz miała (mam nadzieję że naprawdę ) równie słodką psinkę do kolekcji Quote
iwop Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 ale cudne zwierzaki :loveu: fiona jest bezpieczna a menel przekonany, ze dzięki zabiegom oielęgnacyjnym nieźle na niej zarobi :evil_lol: Quote
Sonata78 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Marola Fionę to chyba Iwop musi zabrać... Jak Paweł zabierze to nic nie da bo to po sąsiedzku. Iwop napisała: "menel był podobno nawet zadowolony bo doszedł do wniosku, że jak bedzie ładniejsza to więcej kasy za nia weźmie" Co za skurczybyk :mad: biznesmen mi się znalazł:mad: jaki cwany :angryy: Quote
Agnie Koty Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 cieszę się, równy z Ciebie Żuraw! :evil_lol: Każdy menel jest durny, tak Sonata, biznesman od siedmiu boleści... Quote
Argat Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Się namotało... Ale ciesze się że Fiona wreszcie jest bezpieczna i niedługo pojedzie do własnego domu, na stałe :multi: Oby już nie było żadnych komplikacji. Quote
Marlena:) Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 :multi: :multi: :multi: ....Powodzenia maleńka Fionko :loveu: Quote
Origami-7 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 :multi: :multi: Bądż szczęśliwa!!:multi: :multi: Quote
AMIGA Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Strasznie mnie już ręce bolą od tego trzymania kciuków! :p Quote
Ayia Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 ciesze sie ze Fiona ma juz dobry domek i nie dlugo pojedzie do niego! Trzymaj sie mala i badz grzeczna :loveu: Quote
weszka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 żuraw cieszę się że Fionka znajdzie u Ciebie bezpieczny kąt :multi: Wspaniale! Mam nadzieję że tym razem wszystko sie uda... Quote
JoSi Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 dziewczyny, siedzę jak na gwoździach... kiedy będą jakieś wiadomości? Quote
AMIGA Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Spokojnie, spokojnie, chociaż ja też juz przebieram nogami, a stukam tylko jedną ręką bo w drugiej mam zciśnięte kciuki. Oni są pewnie dopiero w drodze po Fionkę. Ja już wprawdzie nie kojarzę, skąd Żuraw ma dojechać do Fionki, ale chyba z Warszawy? Quote
Recommended Posts