Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fiona pilnie szuka domu!
Jej los jest ciagle niepewny...:placz: każdego dnia boje, się, że dostane telefon, ze juz jej nie ma...:shake:

• Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja Jej zrobię wyróżniona aukcję ;) Podaj mi tylko namiary na siebie i powiedz, czy ona jest jakimś mixem sznaucerka czy co...? Pytam, bo nie wiem co napisać....

Posted

To w takiej sytuacji może jednak lepiej by było skorzystać z tego domu tymaczasowego dla Fionki (chyba ktoś z Krakowa tu proponował?) Przynajmniej dziewczynka byłaby już bezpieczna. A w tym czasie by ię nadal szukało jej domku stałego. Bo przecież tam nie znamy dnia ani godziny. Wiadomo co menelowi przyjdzie do głowy?

Posted

Josi a nie lepiej byłoby w przyszła sobote albo niedzielę? ja na spokojnie zabrałabym wczesniej fione do siebie... w sobote nmnie nie ma, joli tez i to wszystko bedzie na 'wariackich papierach"...:oops:

Posted

Iwop, lepiej teraz jak mam transport, nie wiem jak za tydzień będzie. Od 10-tej z Krakowa do Was to kawał czasu, jestem za "wariackimi papierami", sama piszesz, że każdy dzień jest groźny dla Fiony. U mnie będzie na DT tak długo jak trzeba czyli aż stałego domu nie znajdzie. Nie odkładajmy tego, proszę.

Posted

JoSi napisał(a):
Mamy transport na niedzielę, wyjedziemy o 10-tej z Krakowa a w poniedziałek można szczepić. Iwop, wyrywaj Fionę.

:multi: :cool2:

Posted

Iwop, wysłałam mój tel., nie mam komórki, zdobędę od Oli, kierowcy. Moja wredna intuicja mnie goni, tak jak mówiła mi, że z tej adopcji nic nie będzie. Trzymajcie wszyscy za powodzenie.

Posted

Przykro mi, że Ayia nie zdecydowała się zabrać Fionki :placz: :placz: :placz: :placz:

Ale dobrze, że jest ktoś taki jak JoSi. :loveu:
Trzeba szukać Fionce domku stałego i jak najszybciej zabrać ją do Krakowa. U menela to strach się bać!!!!!!!!!!!!!!!! :shake:

Fidelek czy jest już Allegro dla Fionki? Jak nie i nie masz zbytnio czasu, to ja mogę jej zrobić nawet zaraz!

Posted

Skoro Fiona ma przyjechać do Krakowa, to proponuję ogłoszenie na krakowskich zwierzakach. Jestem pewna, że u nas (w Krakowie) szybko znajdzie domek;) . Żałuję, że nie mogę sobie pozwolić na drugą sunię:shake: , bo nie miałabym wątpliwości:loveu:

Ogłoszenie na krakowskich zwierzakach mogę zamieścić, tylko nie wiem jaki podać kontakt?

Posted

ma ruda czekaj jak Fiona będzie w Krakowie, spokojnie, znajdę Cię. Zresztą znasz mnie wirtualnie (?) z "pogryzionego Fakira" a Olę z "zabiedzonego Bodzia". Oby tylko się udało. Miska jest nowa dla Fiony, ponton i adresówka. Żeby jeszcze Fiona była !

Posted

JoSi napisał(a):
ma ruda czekaj jak Fiona będzie w Krakowie, spokojnie, znajdę Cię. Zresztą znasz mnie wirtualnie (?) z "pogryzionego Fakira" a Olę z "zabiedzonego Bodzia". Oby tylko się udało. Miska jest nowa dla Fiony, ponton i adresówka. Żeby jeszcze Fiona była !

Pewnie, że zaczekam:oops: . a proponuje te " krakowskie zwierzaki" z nadzieją, że powtórzy sie historia Pulci- suni w typie Fionki, która na drugi dzień po tym jak zamieściłam ogłoszenie, miała wspaniały domek. Dlatego pozwoliłam sobie na marzenie, ze zanim Fionka dojedzie do Krakowa, to juz będzie kolejka zachwyconych nia domków;)