Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iwop daj znaćjak tylko będziesz coś wiedzieć.
Próbowałam namówić brata i jego żonę.
Niestety choć Fiona im się podoba, póki nie mają ogrodzonej posesji nie chcą brać żadnych zwierząt. Wiedziałam o tym wcześniej ale próbowałam szczęścia...

• Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma. Wczoraj do późnego wieczora miała na 100% zapewniany stały domek. Dopiero koło północy okazało się że w tym domku jeden z mieszkańców jej może poważnie zagrażać.:-(

Posted

Ponieważ żuraw była dzisiaj na forum koło 20 i nic nie napisała uznaję, to za niepotwierdzoną plotkę.

Josi zadzwonie do ciebie jutro.:loveu:

Fiona jedzie na tymczas do Krakowa:multi:

Posted

nie wydarowałabym sobie gdyby coś jej sie stało.:shake:
Josi z nieba spadłaś z tym tymczasem :loveu:
jakoś "moje" psy maja szczęście do Krakowa - to już trzeci....

Posted

No wiec tak jak napisałam jutro cały dizeń mnie nie ma...

W niedziele rano Fiona ma byc u mnie w domu poniewaz ma przyjechac po nia Josi z krakowa i zabrać ją na tymczas.

NMuszę sie pożegnac bo musze bardzo wczesnie wstać....

Posted

jak nie można jutro to przyjadę w niedzielę, mówi się trudno.
Ale decyzja należy do Ciebie. Byłam dzisiaj z hop! w Elblągu, przywiozłyśmy psiaki, niestety "mój" piesek ''wyparował" (nie będę wdawać się w szczegóły). hop! wspomniała o Fionce i stąd ta "plotka".
więc czekam na informację
pozdrawiam

Posted

Zuraw wiem o Bonicie i mopie... :placz:
Oczywiście, że wolałabym aby fiona pojechała do stalego domu a nie na tymczas. jestes pewna, że chcesz jej dac stały dom?

Posted

Ja jestem już od dłuższego czasu (niestety :) ) pełnoletnia i decyzję podejmuję świadomie i ostetcznie. Bonita też miała do mnie jechać na stałe a nie na "zobaczymy jak będzie".
Mam psa i kota, które poznała hop! i cieszę się że Fionka jest przyjaźnie nastawiona do inych zwierząt bo moje z tych "przymilastych" i nie wiedzą co to agresja.

Posted

Niestety musze siedziec w domu - moja suczka miała całą noc biegunke i nie mogłam jes zostawić :shake: Skomplikowało mi to wiele spraw... Czekam na weta

Josi pewnie czytałaś, że Fiona ma miec stały dom w Warszawie...?:oops: