Sonata78 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Iwop daj znaćjak tylko będziesz coś wiedzieć. Próbowałam namówić brata i jego żonę. Niestety choć Fiona im się podoba, póki nie mają ogrodzonej posesji nie chcą brać żadnych zwierząt. Wiedziałam o tym wcześniej ale próbowałam szczęścia... Quote
iwop Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 cały czas czxekam na to az odezwie sie żuraw z dogo - to ona chce podobno wziąść Fione na stałe. Quote
Marlena:) Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ale się porobiło :evil_lol: ....Maleńka jest słodka,musi coś znaleźć...ma allegro?? Quote
Sonata78 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Nie ma. Wczoraj do późnego wieczora miała na 100% zapewniany stały domek. Dopiero koło północy okazało się że w tym domku jeden z mieszkańców jej może poważnie zagrażać.:-( Quote
Marlena:) Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Zastanawiające.....ale moze i dobrze,ze teraz,a nie w czasie podróży:roll: ... Wystawię ją na allegro,tam napewno ktoś ją wypatrzy;) .... Quote
Sonata78 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Wstrzymaj się chwilkę bo Żuraw z Dogo jest zainteresowana może nie róbmy większego zamieszania. Quote
JoSi Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Transport do Krakowa aktualny w niedzielę, właśnie rozmawiałam z Olą- kierowcą. Quote
iwop Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Josi - podobno żuraw z dogo chce wziąść Fione na stałe ale nic nie wiem... czekam na wieści. Quote
iwop Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Ponieważ żuraw była dzisiaj na forum koło 20 i nic nie napisała uznaję, to za niepotwierdzoną plotkę. Josi zadzwonie do ciebie jutro.:loveu: Fiona jedzie na tymczas do Krakowa:multi: Quote
JoSi Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Będę czekała. Wystarczy, że jej synka psy rozszarpały. Quote
iwop Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 nie wydarowałabym sobie gdyby coś jej sie stało.:shake: Josi z nieba spadłaś z tym tymczasem :loveu: jakoś "moje" psy maja szczęście do Krakowa - to już trzeci.... Quote
żuraw Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Iwop wysłałam PW niestety strona DG u mnie dzisiaj chodzi jakby chciała a nie mogła zaraz wracam tylko wyprowadze swojego futrzaczka Quote
iwop Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 tak jak napisałam jutro rano wyjeżdzam i wracam dopiero w nocy. Zuraw a skąd jesteś? Quote
iwop Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 No wiec tak jak napisałam jutro cały dizeń mnie nie ma... W niedziele rano Fiona ma byc u mnie w domu poniewaz ma przyjechac po nia Josi z krakowa i zabrać ją na tymczas. NMuszę sie pożegnac bo musze bardzo wczesnie wstać.... Quote
iwop Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Zuraw Fiona ma tam dom tymczasowy. Piszesz, że mozesz dac staly dom i przyjechac jutro - jutro mnie nie ma.... Quote
iwop Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 I niestety nie moge odłozyć:shake: tego wyjazdu... Quote
żuraw Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 jak nie można jutro to przyjadę w niedzielę, mówi się trudno. Ale decyzja należy do Ciebie. Byłam dzisiaj z hop! w Elblągu, przywiozłyśmy psiaki, niestety "mój" piesek ''wyparował" (nie będę wdawać się w szczegóły). hop! wspomniała o Fionce i stąd ta "plotka". więc czekam na informację pozdrawiam Quote
iwop Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Zuraw wiem o Bonicie i mopie... :placz: Oczywiście, że wolałabym aby fiona pojechała do stalego domu a nie na tymczas. jestes pewna, że chcesz jej dac stały dom? Quote
iwop Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Najlepiej wyslij mi na priva swój telefon, jutro zadzwonie... Quote
żuraw Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ja jestem już od dłuższego czasu (niestety :) ) pełnoletnia i decyzję podejmuję świadomie i ostetcznie. Bonita też miała do mnie jechać na stałe a nie na "zobaczymy jak będzie". Mam psa i kota, które poznała hop! i cieszę się że Fionka jest przyjaźnie nastawiona do inych zwierząt bo moje z tych "przymilastych" i nie wiedzą co to agresja. Quote
iwop Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Niestety musze siedziec w domu - moja suczka miała całą noc biegunke i nie mogłam jes zostawić :shake: Skomplikowało mi to wiele spraw... Czekam na weta Josi pewnie czytałaś, że Fiona ma miec stały dom w Warszawie...?:oops: Quote
Recommended Posts