Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze Fionka nie mieszka u mnie a ja juz mysle caly czas o niej, dzis nawet nie przespalam nocy przez nia :oops: :loveu:

potwierdzam to dobry domek :smile: o ile jej pies nie pozre Fionki przy 1 spotkaniu ;-)
no wiesz.. mysle ze nie pozre jej, mimo ze po tej kastracji wszystko mi zre co mu pod nos podpadnie :angryy:

Posted

No z Fiony to grilla nie zrobisz ale może byc futrzana mufka....

Z ta wizyta to przeceiz tak sobie gwoli równości wszystkich a przeciez ja juz transport kombinuję :roll:

Posted

a ja chyba znalazlam juz transport :evil_lol: ciioteczki ile by wynioslo to paliwo w obie strony? (koszt)

z Fiony mysle sobie zrobic jakis szal albo moze torebke :evil_lol:

Posted

Agusia Fiona jedzie do Ayi, która wprawdzie straszy, ze zrobi z niej torębke ale chyba się nie odważy :cool3:

Mamy nagromadzenie wydatkow - transport Moruska i transport Fionki :roll:

Posted

cioteczko kiedy pasowalby transport? w ten weekend? czy jakos w tyg?
za benzyne narazie tak na oko obliczyla ta osoba 200-250zl

moze znajdzie sie jeszcze cos innego

Posted

mnie jest obojetne bo mam teraz wakacje :)

To cos drogo za ta beznzyne bo z Bydgoszczy do Ostrowca po Moruska wyszło 250 zł a to jest duzo dalej...:oops: chyba, że ktos liczy sobie rowniez nie tylko paliwo ale tez za droge...

Posted

postarajcie się ,by połączyć z transportem Moruska,dla samochodu 10 - 20 km to jest niewiele.Dołożę do transportu 20 zł tylko przypomnijcie mi na Priva :lol:

Posted

to juz musisz uzgadniać z marolą :) ale chyba musiałabyś z nimi przyjechac bo mysle, że z dwoma psami to nie dałaby sobie marola rady...:shake:

Ale dla psow lepiej byłoby wczesniej ... A dlaczego nie możesz 15 lipca?

Posted

15lipca moj brat ma urodziny :oops: On wczoraj jak sie dowiedzial ze bede miec 2 psa to on powiedzail ze tez chce miec swojego psa (a co ja moge 2 a on zadnego? :cool3: )..

to sie jakos umowie z cioteczka i mnie po drodze zbiora (bo ja taki matol ze w pociagu sie potrafie zgubic:evil_lol: :oops:)

Posted

No to trzeba zabrać jeszcze jednego pieseczka i będzie prezent ala brata :lol:
Ta trafiła do nas nasza Mili, moja mama dostała ja od swojego brata w prezencie urodzinowym. W kwietniu 2 lata temu takie małe "coś'" wyglądneło z torebki na prezenty i już u nas została :multi: z czego się bardzo cieszymy!

To kiedy by cioteczce pasowało jechać po Fioneczkę? My możemy nie wcześniej niż 15.07 a potem to postaramy się dopasować.

Posted

Super! Ayia :loveu: no nie jest to nasza mali no ale też się strasznie cieszę :loveu:

A ja z siostrą rozwiązałam łatwo problem ... ona ma koty :P

Posted

brat dał wyraźnie do zrozumienia na jaki prezent czeka :evil_lol:,trzeba to szybko wykorzystać i zafundować mu jakąś bidę :lol:

Posted

No pewnie ;) tylko maly problem moj pies nie zaakceptuje wiekszego psa niz on jest ani tej samej wielkosci :evil_lol: moze byc mniejszy.. jemu sie zawsze podobaly te "Londyńskie" psy... :lol::lol: