Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak brałam jamniora to rodzice mi zapowiadali że jak rozniesie dom to mnie razem z tym psem wyrzucą. Ale na szczęście roznosi (a raczej rozkopuje) ogród, nie dom :evil_lol:

A Fiona mam nadzieje wytrzyma jeszcze ten czas u menela i bezpiecznie pojedzie do nowego domu.

• Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, to dlaczego Fionka jest jeszcze u menela. Przecież on może jej zrobić krzywdę!:placz:

Może cioteczki ją zabiorą na ten czas gdzieś, gdzie będzie bezpieczna.

Posted

domek juz czeka.. niech ktos ja wezmie na ten czas :-( prosze was, niech juz bedzie bezpieczna :-(

iwop pytanie do Ciebie, szelki beda dla malej lepsze co nie? wymierz mi ja zebym wiedziala jakie kupic :cool3:

Posted

wszystko wymierze w poniedziałek aya. naprawde nie mam jej teraz jak zabrać. Jak biore tymczas to moja onka idzie do mojej mamy a tam teraz przyjechała mamy siostra z męzem a jest juz pies i kot więc nie da rady...:shake:

Posted

Żeby tylko Fionce nic się nie stało.
A menel odda ci psa ciociu iwop?
Może by go gdzieś w przytulisku w biurze ulokował na ten czas. To nic szałowego, ale zawsze alternatywa jak nie można w domku.
Piesek będzie bezpieczny i nie będzie się włuczył.

Posted

u nas w biurze nie ma biura:oops: jest pakamera w której spia dwa psy, ktyrych inne nie toleruja i nie mozna ich zostawiac gdy nikogo nie ma.

Menel nie sprzeda Fiony. Wspomagamy go finansowo w międzyczasie :p Zgodził sie tez na oddanie do adopcji swojej suczki, która ma 1.5 roku - jest cudna. zrobie zdjęcia w poniedziałek.

Fione zabiorę do siebie najwyżej na 4 dni przed planowanym przyjazdem - naprawde inaczej nie dam rady bo nie mam gdzie umieścic swojej onki :shake:

Posted

Fionko domek juz czeka na ciebie z niecierpliwoscia :D
a ja pieskowi swojemu codziennie mowie ze bedzie mial siostre :cool3: ze teraz nie bedzie sam sam w lozeczku tylko z siostra jeszcze.. :cool3:a ten sie patrzy na mnie jak na glupia :evil_lol:

Posted

no pewnie ze moge :evil_lol:

tutaj pomagal panu z drewnem, stwierdzil ze do kominka sa za duze te klocki i trzeba zmiejszyc :evil_lol:) oczywiscie 10klockow znalazlo sie u mnie w pokoju jakims cudem i wszystkie sobie obgryzal a Pancia miala co sprzatac :loveu: :evil_lol:

tutaj sobie upatrzyl jakas kuropatwe ktorej nie chcial dac spokoju :evil_lol:

tutaj sie juz przedmna chowa zeby mu nie robic zdjec :evil_lol:

a tu spacerek na polu :evil_lol: :loveu:

Posted

Witaj ciciu Iwop i wy kochane cioteczki i ta najukochańsza od nowego domku fioneczki!:loveu:
milo czytać, że następna bidula znalazla szczęście i nowy domek....
coraz więcej osób wie, że psy nudzi się samemu i że drugi do towarzystwa - TO CUDWNA SPRAWA !
one się nawzajem uczą od siebie i tych dobrych i tych zlych rzeczy ... a jak cudnie jest obserwować ich odmienne chraktery i humorki....
chcialabym zobacyć moment w ktory sie poznają i pokochają, kiedy zrozumieją, że będą już razem....
ale będę daleko, więc tylko niśmiala prośba do cioteczki z nowegodomku w Lodzi - proszę o zdjęcie roześmianych mordeczek (mogą być trzy) !:evil_lol: :multi:

Posted

oj nie wiem, nie wiem :evil_lol:
oczywscie ze beda wam przesylac wiesci jak mala bedzie juz u mnie :loveu:
a moze oprocz zdjecia bedzie cos jeszcze :evil_lol: :oops:

Posted

Ayia widzę że nie możesz spać jak tak jeszcze 3 tygodnie będzie sz w nocy siedzieć to jak Fionka przyjedzie nie będziesz miała sił jej głaskać :evil_lol:

Posted

Saba zakochalam sie w niej juz mimo ze tylko zdjecia widzialam i filmik :loveu:
dam rade spokojnie.. cala noc bedzie wymizianko i zabawy z moim pieskiem :loveu:
a moja Fionka juz wstała? mam nadzieje ze dobrze sie spało małej :loveu:

Posted

marola rodzice uparcie chca mnie wyslac na wakacje.. (odrazu zrobie kontrole po adopcyjna 2 pieskow :evil_lol:) ugadalam z nimi ze 20.07 wracam i ani dnia dluzej.. moze uda mi sie troche wczesniej ale z Berlina ciezko wracac :-(
21 mozemy jechac z samego rana..

Jakby mi sie zmienila data powrotu na wczesniej dam znac na forum bo tam bedzie internet :lol: wiec moja Fionke bede pilnowac, nie oddam nikomu :loveu:

Posted

Przelew od pani Krystyny nie doszedł wiec nie wiem ile pieniędzy potrzeba - będe wiedziec dopiero w poniedziałaek. Czyli czas sie wydłuza - Marola pisała o 15 lipca :( Trudna sprawa bo ja musze wyjechać 22 i to bardzo daleko wiec nie wiem jak bedzie z adopcją :(

Poza tym miesiac dla Fiony u menela to bardzo długo. Obawiam sie tego...

Posted

Edit:
cioteczki jak tylko marola bedzie mogla przyjac psa wczesniej.. to ja po psy jestem gotowa pojechac juz we wtorek (o ile beda fundusze aby pokryc koszt benzyny) przelozylam swoj wyjazd juz aby miec czas na sunie i wolalabym ja teraz wziasc niz czekac na 15lipiec..
wiec prosze cioteczki zrobmy wszystko aby teraz mogla po nie jechac i zabrac juz do domkow! Im wczesniej tym szybciej (a dla Fiony lepiej wiecie same..)