Ayia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 a moze dalo by rade wczesniej zalatwic transport? ktos pisal na watku transportowym ze jedzie jutro lub w sobote z Konina do Łodzi.. nie dalo by rady tak zalatwic? :placz: Quote
Sonata78 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Dla brata proponuję Diankę :cool3: Kilka osób deklarowało chęć wpłaty pieniędzy na hotel dla Fionki. Było by miło z ich strony gdyby zechciały przeznaczyć te pieniądze na umożliwienie dotarcia Fionce do domku lepszego niż najlepszy tymczas :roll: Quote
Ayia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Sonata78 napisał(a):Dla brata proponuję Diankę :cool3: Kilka osób deklarowało chęć wpłaty pieniędzy na hotel dla Fionki. Było by miło z ich strony gdyby zechciały przeznaczyć te pieniądze na umożliwienie dotarcia Fionce do domku lepszego niż najlepszy tymczas :roll: ja deklaruje 50zl wiec nie moge, bo nie mam :placz: brakuje 120zl :placz: (tak to bym sama juz po nia pojechala samochodem i zabrala) Quote
Argat Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ja moge wpłacić tylko 20 zł, w tej chwili jestem bez kasy, zbieram na szepienia innego psa. Tylko że w tej chwili nie mam konta internetowego, więc moge tylko z poczty :oops: Quote
iwop Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Ale zKonina do łódzi nie ma po drodze Ostrowca :( Słuchajcie jeżeli Fiona przyjedzie z Moruskiem to pieniądze sa z głowy. jest pani Krystyna, ktora chce zasponsorowac podróz Morusa bo jest w nim zakochana a nie moze go adoptowac. Pani Krystyna wpłaciła dzisiaj pieniądze tylko, ze nie wiem ile... :( Quote
Ayia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No to trudno.. poczekam do tego lipca (jakos to przezyje chyba :evil_lol: ) marola wyslalam ci PRIV odp mi prosze! Quote
Sabina02 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ayia - 50 zl Argat - 20 zl Czyli co? Brakuje 100 zl zeby Fionka mogla jechac juz teraz? Quote
Ayia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 tak brakuje 100zł.. ale wiecie co.. moze juz nie bedziemy tak na teraz szukac transportu? a te pieniadze co bysmy na to wydali zachowamy na inny potrzebniejszy transport? w koncu jest zalatwiony inny tylko ze troche pozniej ktory moze mi dowiezc mala :loveu: nie dobry pomysl? :razz: Quote
iwop Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Aya przeciez napisałam juz, że pieniądze na transport bedą. Jutro bedę wiedziała ile przysłała pani Krystyna na Moruska. Przeciez jak Fiona bedzie jechac z Moruskiem to chyba nie bedzie się podwójnie płacic za paliwo :evil_lol: Quote
Ayia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 no wiem dlatego powiedzialam wyzej ze poczekam ;) po co placic 2 razy za paliwo jak mozna za 1 zamachem dwa psy przetransportowac ;) Quote
Sabina02 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ayia napisał(a):no wiem dlatego powiedzialam wyzej ze poczekam ;) po co placic 2 razy za paliwo jak mozna za 1 zamachem dwa psy przetransportowac ;) Tak, ale troche boje sie o Fione... Ten menel jest nieobliczalny...:shake: Czy Fionka moze tyle czekac? Quote
iwop Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 oczywiście, że lepiej by było gdyby pojechała zaraz ale przez te 3 tygodnie jakos jej upilnujemy - w poniedziałek ostrzyżemy jej kołtunki a potem na wszelki wypadek parę dni przed wyjazdem zabiorę ja do siebie :oops: Quote
Ayia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 iwop tylko wiesz nie za krotko zeby byla :P bo z czego bede rbic torebke? :evil_lol: :roll: Quote
Argat Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 A menel nie robi problemów? Pozwoli sunie zabrać, czy zostanie ona "wykradziona"? Quote
iwop Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 ja ci dam torebkę :2gunfire: Uprzedzam, że już tu mnie określono jako wredna babę:evil_lol: eee tam nikt jej kradł nie będzie. Zwyczajnie ją sobie weźmiemy:megagrin: Quote
Alpina Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ja też, tak jak obiecałam, w tej chwili mogę coś wysupłać - po pierwszym byłoby trochę więcej...:oops: Quote
Yona Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 iwop napisał(a):ja ci dam torebkę :2gunfire: Uprzedzam, że już tu mnie określono jako wredna babę:evil_lol: eee tam nikt jej kradł nie będzie. Zwyczajnie ją sobie weźmiemy:megagrin: Pewnie, że nikt nie bedzie jej kradł... :) Ciocia iwop ma już wprawę. Jak chce psa od menela wyprowadzić, to flaszkę mu PRIORYTETEM wysyła :megagrin: A wredna baba z niej jest, to fakt... Ludzi w Ostrowcu rozpija, a potem mówi, że tam same menele mieszkają :evil_lol: Quote
iwop Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 wszystko prawda :oops: a skąd ty to wiesz ciociu :crazyeye: jak robilam filmik Fionie to prawie w imprezie uczestniczyłam bo zaczął padac deszcz i w krzakach pod lasem siedziałam z Pawłem i takim jednym niepierwszej świerzości :evil_lol: Quote
Yona Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Tak też myślałam, że tam jakieś menele się szwendały, bo na filmiku widziałam, że o mało ktoś nie przejechał jej rowerem :mad: Quote
iwop Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 ee nie ciociu yono to juz było na cywilizowanym terenie i ten z rowerem to był jej "pan" bo on ją ze soba na imprezy zabiera.:oops: Quote
Ayia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 O boSHe :placz: co ta sunia musi z nim przezyc.. :placz: Fionko juz niedlugo bedziesz miala lepiej.. pelna miske.. lozeczko :loveu: i kolege do rozrabiania w domku :evil_lol: (tata juz powiedzail ze jak rozniosa nam dom to mnie chyba wyrzuci z niego :evil_lol: :lol: ) Quote
Sabina02 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Ayia']tata juz powiedzail ze jak rozniosa nam dom to mnie chyba wyrzuci z niego :evil_lol: :lol: ) No, to Fionka zamieni menela na menelke....:evil_lol: :diabloti: Quote
erka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Trzy tygodnie, to strasznie długo. Boję się,że u tego menela cos się może Fionce stać, albo ja gdzies sprzeda:mad: . Kiedys spisałam ogłoszenie o możliwości transportu 55 gr/1 km ze świętokrzyskiego -tel. 606 468 087. To by było mniej, niż te 170zł? Quote
Ayia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Sabina02 napisał(a):No, to Fionka zamieni menela na menelke....:evil_lol: :diabloti: nie no az tak zle nie bedzie.. moj pies jak bym szczeniorem zrobil sam remont.. pozdzieral tapete, pogryzl "nowa" pcv, telefony pogryzl.. nie mowiac ile mamie firanek podarl :evil_lol: ile razy mowili mu ze go wydadza bo maja go dosc.. :evil_lol: :roll: ale cholercia caly czas go widze i caly czas sa w nim zakochani po tym wszystkim.. :evil_lol: ah Ci rodzice klamia dziecia no.. :evil_lol::evil_lol: Quote
iwop Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 bo zwierzęta sa rozpuszczone i tyle :diabloti: Ja tam koty straszę, że je do pobliskiego lasu wygnam jak nie beda pozwalaly się czesac a one maja to gdzieś :diabloti: Ale obiecałam sobie, że jak zaczna się wakacje to dam im popalić:mad: Quote
Recommended Posts