Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a moze dalo by rade wczesniej zalatwic transport? ktos pisal na watku transportowym ze jedzie jutro lub w sobote z Konina do Łodzi.. nie dalo by rady tak zalatwic? :placz:

• Replies 873
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla brata proponuję Diankę :cool3:

Kilka osób deklarowało chęć wpłaty pieniędzy na hotel dla Fionki.
Było by miło z ich strony gdyby zechciały przeznaczyć te pieniądze na umożliwienie dotarcia Fionce do domku lepszego niż najlepszy tymczas :roll:

Posted

Sonata78 napisał(a):
Dla brata proponuję Diankę :cool3:

Kilka osób deklarowało chęć wpłaty pieniędzy na hotel dla Fionki.
Było by miło z ich strony gdyby zechciały przeznaczyć te pieniądze na umożliwienie dotarcia Fionce do domku lepszego niż najlepszy tymczas :roll:

ja deklaruje 50zl wiec nie moge, bo nie mam :placz: brakuje 120zl :placz: (tak to bym sama juz po nia pojechala samochodem i zabrala)

Posted

Ja moge wpłacić tylko 20 zł, w tej chwili jestem bez kasy, zbieram na szepienia innego psa. Tylko że w tej chwili nie mam konta internetowego, więc moge tylko z poczty :oops:

Posted

Ale zKonina do łódzi nie ma po drodze Ostrowca :(

Słuchajcie jeżeli Fiona przyjedzie z Moruskiem to pieniądze sa z głowy. jest pani Krystyna, ktora chce zasponsorowac podróz Morusa bo jest w nim zakochana a nie moze go adoptowac. Pani Krystyna wpłaciła dzisiaj pieniądze tylko, ze nie wiem ile... :(

Posted

tak brakuje 100zł.. ale wiecie co.. moze juz nie bedziemy tak na teraz szukac transportu? a te pieniadze co bysmy na to wydali zachowamy na inny potrzebniejszy transport? w koncu jest zalatwiony inny tylko ze troche pozniej ktory moze mi dowiezc mala :loveu:
nie dobry pomysl? :razz:

Posted

Aya przeciez napisałam juz, że pieniądze na transport bedą. Jutro bedę wiedziała ile przysłała pani Krystyna na Moruska. Przeciez jak Fiona bedzie jechac z Moruskiem to chyba nie bedzie się podwójnie płacic za paliwo :evil_lol:

Posted

Ayia napisał(a):
no wiem dlatego powiedzialam wyzej ze poczekam ;) po co placic 2 razy za paliwo jak mozna za 1 zamachem dwa psy przetransportowac ;)

Tak, ale troche boje sie o Fione... Ten menel jest nieobliczalny...:shake: Czy Fionka moze tyle czekac?

Posted

oczywiście, że lepiej by było gdyby pojechała zaraz ale przez te 3 tygodnie jakos jej upilnujemy - w poniedziałek ostrzyżemy jej kołtunki a potem na wszelki wypadek parę dni przed wyjazdem zabiorę ja do siebie :oops:

Posted

ja ci dam torebkę :2gunfire:

Uprzedzam, że już tu mnie określono jako wredna babę:evil_lol:

eee tam nikt jej kradł nie będzie. Zwyczajnie ją sobie weźmiemy:megagrin:

Posted

iwop napisał(a):
ja ci dam torebkę :2gunfire:

Uprzedzam, że już tu mnie określono jako wredna babę:evil_lol:

eee tam nikt jej kradł nie będzie. Zwyczajnie ją sobie weźmiemy:megagrin:

Pewnie, że nikt nie bedzie jej kradł... :)
Ciocia iwop ma już wprawę. Jak chce psa od menela wyprowadzić, to flaszkę mu PRIORYTETEM wysyła :megagrin:

A wredna baba z niej jest, to fakt... Ludzi w Ostrowcu rozpija, a potem mówi, że tam same menele mieszkają :evil_lol:

Posted

wszystko prawda :oops: a skąd ty to wiesz ciociu :crazyeye:
jak robilam filmik Fionie to prawie w imprezie uczestniczyłam bo zaczął padac deszcz i w krzakach pod lasem siedziałam z Pawłem i takim jednym niepierwszej świerzości :evil_lol:

Posted

Tak też myślałam, że tam jakieś menele się szwendały, bo na filmiku widziałam, że o mało ktoś nie przejechał jej rowerem :mad:

Posted

ee nie ciociu yono to juz było na cywilizowanym terenie i ten z rowerem to był jej "pan" bo on ją ze soba na imprezy zabiera.:oops:

Posted

O boSHe :placz: co ta sunia musi z nim przezyc.. :placz:
Fionko juz niedlugo bedziesz miala lepiej.. pelna miske.. lozeczko :loveu: i kolege do rozrabiania w domku :evil_lol: (tata juz powiedzail ze jak rozniosa nam dom to mnie chyba wyrzuci z niego :evil_lol: :lol: )

Posted

[quote name='Ayia']tata juz powiedzail ze jak rozniosa nam dom to mnie chyba wyrzuci z niego :evil_lol: :lol: )

No, to Fionka zamieni menela na menelke....:evil_lol: :diabloti:

Posted

Trzy tygodnie, to strasznie długo. Boję się,że u tego menela cos się może Fionce stać, albo ja gdzies sprzeda:mad: .

Kiedys spisałam ogłoszenie o możliwości transportu 55 gr/1 km ze świętokrzyskiego -tel. 606 468 087. To by było mniej, niż te 170zł?

Posted

Sabina02 napisał(a):
No, to Fionka zamieni menela na menelke....:evil_lol: :diabloti:

nie no az tak zle nie bedzie..
moj pies jak bym szczeniorem zrobil sam remont.. pozdzieral tapete, pogryzl "nowa" pcv, telefony pogryzl.. nie mowiac ile mamie firanek podarl :evil_lol: ile razy mowili mu ze go wydadza bo maja go dosc.. :evil_lol: :roll: ale cholercia caly czas go widze i caly czas sa w nim zakochani po tym wszystkim.. :evil_lol: ah Ci rodzice klamia dziecia no.. :evil_lol::evil_lol:

Posted

bo zwierzęta sa rozpuszczone i tyle :diabloti: Ja tam koty straszę, że je do pobliskiego lasu wygnam jak nie beda pozwalaly się czesac a one maja to gdzieś :diabloti: Ale obiecałam sobie, że jak zaczna się wakacje to dam im popalić:mad: