Marysia R. Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Klusek cudo:lol: A jak wygląda sytuacja z potencjalnym DSem dla niego? (O ile dobrze pamiętam to coś się szykowało:)) Quote
mestudio Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Marysia O. napisał(a):Klusek cudo:lol: A jak wygląda sytuacja z potencjalnym DSem dla niego? (O ile dobrze pamiętam to coś się szykowało:)) Wszyscy się wycofali, a mnie poinformowano dopiero jak się sama zapytałam co się dzieje, więc zrobiłam tablicę w niedzielę i szukam kogoś na wizytę pa na Ursusie, szkoda, że straciłam ponad tydzień czasu bo poinformowano mnie najpierw, że jest duże zainteresowanie pieskiem. Trudno. Quote
mestudio Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 malagos napisał(a):Z Ursusa mamy aurę (auraa) . Już znalazłam na FB, jest tam cała mapa pomocników tego typu i udało się :-). Quote
asiuniab Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Gacusia urocza bidusia, że taka bojka:( Quote
mestudio Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 asiuniab napisał(a):Gacusia urocza bidusia, że taka bojka:( Ale nie jest agresywna, a to bardzo dobrze, zwyczajnie się obawia. Damy radę. Quote
truskawkab Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Przebrnęłam przez cały wątek,podziwiam :) Będę zaglądać i podczytywać. Quote
Ellig Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Zagladam i pozdrawiam, kiedy nadrobie i wszystko przeczytam...Nie wiem. Quote
Gusiaczek Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='truskawkab']Przebrnęłam przez cały wątek,podziwiam :) Będę zaglądać i podczytywać.[/QUOTE] Zaglądaj, to miejsce warte uwagi :) Quote
cisowianka Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Witam już przelałam zebraną kasę z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/248635-Zakończony-Cisowianka-dla-tymczasów-mestudio-do-20-listopada-22-00 Po zaokrągleniu wyszło 220 zł. ;) Quote
Gusiaczek Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='cisowianka']Witam już przelałam zebraną kasę z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/248635-Zakończony-Cisowianka-dla-tymczasów-mestudio-do-20-listopada-22-00 Po zaokrągleniu wyszło 220 zł. ;) :multi: ale klawo :) Quote
TZmestudio Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='cisowianka']Witam już przelałam zebraną kasę z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/248635-Zakończony-Cisowianka-dla-tymczasów-mestudio-do-20-listopada-22-00 Po zaokrągleniu wyszło 220 zł. ;) bardzo, bardzo dziękujemy Quote
mestudio Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='truskawkab']Przebrnęłam przez cały wątek,podziwiam :) Będę zaglądać i podczytywać. Witamy na wątku i zapraszamy do zaglądania :-). [quote name='Ellig']Zagladam i pozdrawiam, kiedy nadrobie i wszystko przeczytam...Nie wiem. Elu :loveu::loveu::loveu: [quote name='cisowianka']Witam już przelałam zebraną kasę z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/248635-Zakończony-Cisowianka-dla-tymczasów-mestudio-do-20-listopada-22-00 Po zaokrągleniu wyszło 220 zł. ;) Pięknie dziękuję i potwierdzam, że pieniążki są na koncie zwierzaków.:loveu: Quote
mestudio Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 Myślę, że kolejny z naszych tymczasowiczów staruszków odchodzi. Wczoraj biegał jak szczeniak po ogrodzie, a dziś widać było od rana, że coś mu dolega, ale zjadł śniadanko i potem dużo leżakował. Niestety właśnie znalazłam go leżącego pod drzwiami, nie ma już siły nawet wstać. Położyłam biedaka na podusi, przykryłam kocykiem i nie wiem co dalej. Mufin jest bardzo stary - ma pewnie z 16 lat, jest prawie ślepy i całkiem głuchy, zabrałam go spod Tesco w naszym mieście gdzie najczęściej żebrał o kawałek chleba aby przetrwać. Jest sam dla siebie w swoim własnym świecie, ale lubi prosić o głaskanie. Szary, bury, zupełnie nijaki i bardzo stary - nikt nigdy nie zadzwonił aby o niego zapytać. A zaledwie 2 tygodnie temu odeszła nasza prywatna sunia, staruszka Kropeczka. Czekam. Quote
Mattilu Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Odejsc w kochajacym domu, wsrod kochajacych ludzi, to piekna smierc. Szorstko przytulam. Quote
Ziutka Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='Mattilu']Odejsc w kochajacym domu, wsrod kochajacych ludzi.....[/QUOTE] Otóż to...trafił najlepiej jak mógł i jest kochany - to najważniejsze! P.S Zaglądam do Was codziennie Quote
mestudio Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='Ziutka']Otóż to...trafił najlepiej jak mógł i jest kochany - to najważniejsze! P.S Zaglądam do Was codziennie Czyli nas kontrolujesz, a przed chwilą o Tobie myślałam, naprawdę jestem czarownicą. Quote
Ziutka Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='mestudio']Czyli nas kontrolujesz, a przed chwilą o Tobie myślałam, naprawdę jestem czarownicą. W rzeczy samej ;) Bardzo lubie czarownice i wiedzmy! Quote
Ziutka Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='Mattilu']A wilkolaki? ;)[/QUOTE] Wilkołaki też :) a znasz jakiegoś ? Quote
Mattilu Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 No! W domu mam jednego malutkiego:cool3: Pozdrowienia dla obu Wiedzm :) Quote
Ziutka Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='Mattilu']No! W domu mam jednego malutkiego:cool3: Pozdrowienia dla obu Wiedzm :)[/QUOTE] U Was też codziennie jestem, ale jak zwykle...wszędzie siedze cicho Quote
mestudio Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 Biedny Mufinek nie reaguje już nawet na mój dotyk, oddycha, ale jest bardzo chłodny, oczka ma lekko otwarte. Nic go nie boli, leży cichutko pod kocykiem. Okropne to jest - starość jest okropna i zdradliwa. Quote
TZmestudio Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 (edited) W nocy odszedł. Cicho. Edited November 29, 2013 by TZmestudio Quote
asiuniab Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='TZmestudio']W nocy odszedł. Cicho. Mufinku żegnaj pieseczku, dobrze, że trafiłeś w życiu do domu mestudio, dzięki temu wiesz, że byłeś kochany; Quote
Recommended Posts