Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysia O. napisał(a):
Klusek cudo:lol:
A jak wygląda sytuacja z potencjalnym DSem dla niego? (O ile dobrze pamiętam to coś się szykowało:))

Wszyscy się wycofali, a mnie poinformowano dopiero jak się sama zapytałam co się dzieje, więc zrobiłam tablicę w niedzielę i szukam kogoś na wizytę pa na Ursusie, szkoda, że straciłam ponad tydzień czasu bo poinformowano mnie najpierw, że jest duże zainteresowanie pieskiem. Trudno.

Posted

[quote name='truskawkab']Przebrnęłam przez cały wątek,podziwiam :) Będę zaglądać i podczytywać.

Witamy na wątku i zapraszamy do zaglądania :-).

[quote name='Ellig']Zagladam i pozdrawiam, kiedy nadrobie i wszystko przeczytam...Nie wiem.

Elu :loveu::loveu::loveu:

[quote name='cisowianka']Witam już przelałam zebraną kasę z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/248635-Zakończony-Cisowianka-dla-tymczasów-mestudio-do-20-listopada-22-00
Po zaokrągleniu wyszło 220 zł. ;)

Pięknie dziękuję i potwierdzam, że pieniążki są na koncie zwierzaków.:loveu:

Posted

Myślę, że kolejny z naszych tymczasowiczów staruszków odchodzi. Wczoraj biegał jak szczeniak po ogrodzie, a dziś widać było od rana, że coś mu dolega, ale zjadł śniadanko i potem dużo leżakował. Niestety właśnie znalazłam go leżącego pod drzwiami, nie ma już siły nawet wstać. Położyłam biedaka na podusi, przykryłam kocykiem i nie wiem co dalej. Mufin jest bardzo stary - ma pewnie z 16 lat, jest prawie ślepy i całkiem głuchy, zabrałam go spod Tesco w naszym mieście gdzie najczęściej żebrał o kawałek chleba aby przetrwać. Jest sam dla siebie w swoim własnym świecie, ale lubi prosić o głaskanie. Szary, bury, zupełnie nijaki i bardzo stary - nikt nigdy nie zadzwonił aby o niego zapytać.

A zaledwie 2 tygodnie temu odeszła nasza prywatna sunia, staruszka Kropeczka.

Czekam.

Posted

[quote name='Mattilu']Odejsc w kochajacym domu, wsrod kochajacych ludzi.....[/QUOTE]
Otóż to...trafił najlepiej jak mógł i jest kochany - to najważniejsze!
P.S Zaglądam do Was codziennie

Posted

[quote name='Ziutka']Otóż to...trafił najlepiej jak mógł i jest kochany - to najważniejsze!
P.S Zaglądam do Was codziennie

Czyli nas kontrolujesz, a przed chwilą o Tobie myślałam, naprawdę jestem czarownicą.

Posted

[quote name='mestudio']Czyli nas kontrolujesz, a przed chwilą o Tobie myślałam, naprawdę jestem czarownicą.
W rzeczy samej ;)
Bardzo lubie czarownice i wiedzmy!

Posted

[quote name='Mattilu']No! W domu mam jednego malutkiego:cool3:

Pozdrowienia dla obu Wiedzm :)[/QUOTE]
U Was też codziennie jestem, ale jak zwykle...wszędzie siedze cicho

Posted

Biedny Mufinek nie reaguje już nawet na mój dotyk, oddycha, ale jest bardzo chłodny, oczka ma lekko otwarte. Nic go nie boli, leży cichutko pod kocykiem. Okropne to jest - starość jest okropna i zdradliwa.