Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewatr napisał(a):
Bry Maciaszku i Bazylku :loveu:

przyszliśmy z wersja muzealna Bazylka :

Dziękuję :loveu: :loveu: :loveu:.A ja właśnie przed chwilką napisałam na wątku Armaniego, że chcę takie cudo. No i mam :multi:.
VitisVini napisał(a):
No fantastyczny muzealny maciaszek, brawo:multi: Maciaszek i Bazylek to tacy sa fotogeniczni , że aż żal serce ściska, że ich na jakiś zbożny cel nie można spożytkować(czyt. sprzedać:evil_lol:). Pamiętacie ten film o paniach z Yorkshire chyba, co to wyprodukowały rozbierany kalendarz ze sobą w rolach głównych, zbierając pieniadze na wspomożenie jakiej fundacji? Wprawdzie może to przesada, żeby rozebranego maciaszka oraz gołego Bazyla:lol: prezentować publicznie, ale potencjał fotograficzny mają i się marnuje:shake:
Pamiętam, pamiętam ten film. "Dziewczyny z kalendarza". Dzisiaj wieczorem będzie w tv, na Polsacie chyba. Kto nie widział, niech oglądnie. Fajna komedia :).

VitisVini napisał(a):
a w Katowicach i owszem- straszliwe miasto które bez ostrzeżenia przechodzi w całkiem inne miasto a potem znowu w inne i tak można po tym molochu jeżdzić w kółko bez nadziei na znalezienie wyjazdu na Gdańsk:evil_lol:.Raz chyba 2 godziny błąkaliśmy się w kółko po Sosnowcu, w którym też nie wiadomo skad się wzieliśmy, a fuj.

Rozumiem Cię doskonale. Ja tez nie lubię Katowic i nigdy nie lubiłam. Cały czas kombinuję gdzie by się ty wyprowadzić :evil_lol:. Na kilka lat (studiów) wyprowadziłam się do do Łodzi (cudowne miasto!), ale tak się sprawy poukładały, że wróciłam (już nie sama :loveu:) do tego paskudnego śląskiego miasta...

diabelkowa napisał(a):
http://images30.fotosik.pl/148/18bdfe7acd436f34.jpg to jest genialne tak w ogole to czesc :))
No cześć :lol:.

Posted

ewatr powinnas w ten sposob zarabiac na ratowanie psiakow:)
ja wlasnie dzis postanowilam szukac kogos, kto za pieniadze zrobi mi taki cud w fotoszopencjale...bo ja choruje na jednorożce...i chciałabym miec zdjecie z jednym...

Posted

O, Betbet! Dawno Cię tu nie było :).

A pomysł z zarabianiem w ten sposób na psiaki jest doskonały. Jestem pewna, że wielu dogomaniaków chciałoby mieć fotkę swojego psiaka ukochanego podziwianego w muzeum ;).

Posted

uu maciaszek ja tu jestem codziennie tlyko sie nie odzywam :)
walcze z rysowaniem naszych sopociakó i zbieraniem fantów na najwiekszy bazarek w historii dogo;)
co nie zmienia faktu, że pomiętolonego Bazyla oglądali wszyscy moim znajomi, nie przepuściłam im tego widoku:)

pytanie jednej koleżanki:"O Bożeeeee, to jest taka rasa?" :lol:

Posted

A pomysł z zarabianiem w ten sposób na psiaki jest doskonały. Jestem pewna, że wielu dogomaniaków chciałoby mieć fotkę swojego psiaka ukochanego podziwianego w muzeum
No pewnie ze tak :) Jestesmy z Tychów jak potrzebujecie modelki to Safi bardzo chetnie:):):) a jak widac Safi chcac nie chcac przyciaga uwage :D:D:D
a cio do Twojej psinki mmmmm uwielbiam mam słabośc do tej rasy jak i do białych psów :) Miałam miec doga jednak zdałam sobie sprawe ze to chyba znaczy sie niestety troche zaduzy pupilek jak dla mnie;)

Posted

furciaczek napisał(a):
A co tu takie pustki:crazyeye:

Zdiecia jakies by sie przydaly:loveu::cool3:

Kurcze... a ja mam niedobór zdjęć. Przez kompletny brak czasu nic nie porobiła ostatnio....:oops:

Posted

Próbowałam dziś strzelić białasowi fajną fotkę (dziwnej pozy, w której spał), ale jak tylko sie zaczaiłam z aparatem to zlazł z kanapy i wyszło to:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: