diabelkowa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 http://images30.fotosik.pl/148/18bdfe7acd436f34.jpg to jest genialne tak w ogole to czesc :)) Quote
maciaszek Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 ewatr napisał(a):Bry Maciaszku i Bazylku :loveu: przyszliśmy z wersja muzealna Bazylka : Dziękuję :loveu: :loveu: :loveu:.A ja właśnie przed chwilką napisałam na wątku Armaniego, że chcę takie cudo. No i mam :multi:. VitisVini napisał(a):No fantastyczny muzealny maciaszek, brawo:multi: Maciaszek i Bazylek to tacy sa fotogeniczni , że aż żal serce ściska, że ich na jakiś zbożny cel nie można spożytkować(czyt. sprzedać:evil_lol:). Pamiętacie ten film o paniach z Yorkshire chyba, co to wyprodukowały rozbierany kalendarz ze sobą w rolach głównych, zbierając pieniadze na wspomożenie jakiej fundacji? Wprawdzie może to przesada, żeby rozebranego maciaszka oraz gołego Bazyla:lol: prezentować publicznie, ale potencjał fotograficzny mają i się marnuje:shake:Pamiętam, pamiętam ten film. "Dziewczyny z kalendarza". Dzisiaj wieczorem będzie w tv, na Polsacie chyba. Kto nie widział, niech oglądnie. Fajna komedia :). VitisVini napisał(a):a w Katowicach i owszem- straszliwe miasto które bez ostrzeżenia przechodzi w całkiem inne miasto a potem znowu w inne i tak można po tym molochu jeżdzić w kółko bez nadziei na znalezienie wyjazdu na Gdańsk:evil_lol:.Raz chyba 2 godziny błąkaliśmy się w kółko po Sosnowcu, w którym też nie wiadomo skad się wzieliśmy, a fuj. Rozumiem Cię doskonale. Ja tez nie lubię Katowic i nigdy nie lubiłam. Cały czas kombinuję gdzie by się ty wyprowadzić :evil_lol:. Na kilka lat (studiów) wyprowadziłam się do do Łodzi (cudowne miasto!), ale tak się sprawy poukładały, że wróciłam (już nie sama :loveu:) do tego paskudnego śląskiego miasta... diabelkowa napisał(a):http://images30.fotosik.pl/148/18bdfe7acd436f34.jpg to jest genialne tak w ogole to czesc :))No cześć :lol:. Quote
Izabela124. Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 CZesc Ale fajne te dziela, ja tes takie ce Quote
Betbet Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ewatr powinnas w ten sposob zarabiac na ratowanie psiakow:) ja wlasnie dzis postanowilam szukac kogos, kto za pieniadze zrobi mi taki cud w fotoszopencjale...bo ja choruje na jednorożce...i chciałabym miec zdjecie z jednym... Quote
maciaszek Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 O, Betbet! Dawno Cię tu nie było :). A pomysł z zarabianiem w ten sposób na psiaki jest doskonały. Jestem pewna, że wielu dogomaniaków chciałoby mieć fotkę swojego psiaka ukochanego podziwianego w muzeum ;). Quote
Betbet Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 uu maciaszek ja tu jestem codziennie tlyko sie nie odzywam :) walcze z rysowaniem naszych sopociakó i zbieraniem fantów na najwiekszy bazarek w historii dogo;) co nie zmienia faktu, że pomiętolonego Bazyla oglądali wszyscy moim znajomi, nie przepuściłam im tego widoku:) pytanie jednej koleżanki:"O Bożeeeee, to jest taka rasa?" :lol: Quote
furciaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Swietne:loveu: http://images30.fotosik.pl/148/18bdfe7acd436f34.jpg Quote
Basia&Safi Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 A pomysł z zarabianiem w ten sposób na psiaki jest doskonały. Jestem pewna, że wielu dogomaniaków chciałoby mieć fotkę swojego psiaka ukochanego podziwianego w muzeumNo pewnie ze tak :) Jestesmy z Tychów jak potrzebujecie modelki to Safi bardzo chetnie:):):) a jak widac Safi chcac nie chcac przyciaga uwage :D:D:D a cio do Twojej psinki mmmmm uwielbiam mam słabośc do tej rasy jak i do białych psów :) Miałam miec doga jednak zdałam sobie sprawe ze to chyba znaczy sie niestety troche zaduzy pupilek jak dla mnie;) Quote
maciaszek Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Jak na porę przystało Bazyli śpiący :) Quote
maciaszek Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 furciaczek napisał(a):Dziendoberek maciaszku:loveu:A dzień dobry, dzień dobry szanownej Pani :evil_lol:. Quote
maciaszek Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 VitisVini napisał(a):No i dobranoc maciaszkuTak wcześnie??? :eviltong: Quote
furciaczek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 A co tu takie pustki:crazyeye: Zdiecia jakies by sie przydaly:loveu::cool3: Quote
maciaszek Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 furciaczek napisał(a):A co tu takie pustki:crazyeye: Zdiecia jakies by sie przydaly:loveu::cool3: Kurcze... a ja mam niedobór zdjęć. Przez kompletny brak czasu nic nie porobiła ostatnio....:oops: Quote
Izabela124. Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Witanko No znjadz troche zcasu i porob fotaski, ja tak ladnie prosze Quote
furciaczek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 maciaszek napisał(a):Kurcze... a ja mam niedobór zdjęć. Przez kompletny brak czasu nic nie porobiła ostatnio....:oops: A jakos Ci wybacze:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 maciaszek...napisz mi pw z nr konta...to ja wygralam cos na bazarku dla Ziutki...mam taki zawrot glowy i tyle problemow, ze zupelnie zapomnialam...wiec poprosze nr konta i dokladnie tyle ile musze zaplacic minimlanie oczywiscie:) Quote
maciaszek Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Zaraz wyślę :). Chcieliście fotki Bazyla to macie :)! Bazyl producent baniek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 hehhehe jakie fajne banki:) jeszcze timo niezrobil nigdy banki:( moze abi bedzie robic:) Quote
maciaszek Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Próbowałam dziś strzelić białasowi fajną fotkę (dziwnej pozy, w której spał), ale jak tylko sie zaczaiłam z aparatem to zlazł z kanapy i wyszło to: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts