furciaczek Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Nie no fajnie sie rozmazal:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Heja Te banki w Bazyla wykonaniu sa bombowe:multi: Quote
maciaszek Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 A oto kolejny glut artystyczny ;) I w całej okazałości A na koniec TZ-wampir :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 No no utalentowany ten Bazyl takie fajne glutki rozsiewa po domu:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 fajnie kosmicznie rozmazane chopaki:) Quote
Izabela124. Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Hejka Ale te gluty sa pikne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
VitisVini Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 maciaszku i reszto maciaszkowa:lol:, nie chcecie na pikietę do Radomia się wybrać? W sprawie psów z Białki. o tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9461548#post9461548 Bo mi samej to tam smutno może być a jeszcze mnie przymkną jak sie bede za bardzo wydzierać sama:eviltong: Quote
maciaszek Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Vitis kochana, kusisz. Oj kusisz :). Powydzierać się wspólnie z Tobą to musi być sama przyjemność. A wspólne posiedzenie w jednej celi to już w ogóle ;) :eviltong:. Szkoda, że Radom to nie np. Zabrze - byłoby by bliżej... Marnie widzę swoje przybycie na tą akcję :roll:. Na pocieszenie Bazylkowe, spacerowe fotki :). Próba szelek. Niestety białas czuje się w nich niczym koń pociągowy :evil_lol: Złośliwiec chował pysk w trawie, gdy tylko próbowałam robić zdjęcia :mad: Od razu też uprzedzam pytania :) i odpowiadam - nie wybielamy Bazyla :evil_lol: Moi kochani :loveu: Quote
furciaczek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Jak milo bialaskowe fotaski zobaczyc:loveu: Quote
maciaszek Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Zanim padło dogo miejsce miał wspólny spacer Bazyla i byłej tymczasowiczki Ziutki. Zdjęć nie zdążyłam wstawić... Teraz nadrabiam: Quote
sacred PIRANHA Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 jak oni sie ladnie wspolnie prezentuja:D a jesli chodzi o szelki....psy ktore nie chodza idelanie na smyczy (w obrozy) zwykle zachowuja sie jak psy w zaprzegu w szelkach...ciagna ciagna ciagna...a ile to sily ma w tych szelkach...o matko...trezba sie zapierac,drzew lapac...itp itd:):):) moj tim ma alergie na szeleczki,wiec mam jedne ja zbyciu...mam nadzieje ze Abi szybko do nich dorosnie bo nie lubie jka sie cos marnuje i oddam komus zaraz:) Quote
maciaszek Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 To dalszy ciąg fotek ze spaceru z Ziutką :) Quote
Betbet Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ach Bazyli, Bazyli kto Cię uwielbia ten się nie myli...;) Quote
Aarionne Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ach, Maciaszku, Twój Bazyl jest po prostu przesliczny. Jak patrze na ten słodki pyszczek to zastanawiam się jak to mozliwe, że DA są na liście ras psów agresywnych... Przecież takiego Bazyla to tylko miziać by się chciało... Quote
VitisVini Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Przesyłam walentynkę dla Bazylka:loveu: maciaszku nic się nie martw już ja cię kiedyś nie omieszkam w katowicach nawiedzić:roflt: Quote
maciaszek Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Aarionne napisał(a):Ach, Maciaszku, Twój Bazyl jest po prostu przesliczny. Jak patrze na ten słodki pyszczek to zastanawiam się jak to mozliwe, że DA są na liście ras psów agresywnych... Przecież takiego Bazyla to tylko miziać by się chciało...90% psów, które są na liście ras agresywnych to psy agresywne, ale wyłącznie do innych psów, do ludzi nie... Ja to w ogóle nie wiem kto i na jakiej podstawie taką listę tworzył. Ech... VitisVini napisał(a):Przesyłam walentynkę dla Bazylka:loveu: maciaszku nic się nie martw już ja cię kiedyś nie omieszkam w katowicach nawiedzić:roflt:No to teraz już się nie martwię :) :multi: Za Walentynę dziękujemy :loveu: i choć nie obchodzimy to przesyłamy wszystkim, którzy tu zaglądają :). Quote
sacred PIRANHA Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 co do listy ras agresywnych....ja bym dodala shar-pei:D Quote
maciaszek Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 I końcówka fotek z tego spaceru: Zabawy nie było, bo Ziutka Bazyla się boi i ucieka, a on, po krótkim wstępie, zaczyna ją dominować, rycząc jak lew ;). Quote
Aarionne Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Bazyl i Ziutka sa opisane w temacie miesiąca marcowego numeru "Przyjaciela Psa". Gazeta juz jutro w kioskach! Niestety nie ma zdjęcia (biję się w pierś, bo to moja wina), ale są wypowiedzi naszego maciaszka kochanego :) Quote
maciaszek Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Aarione, dzięki za reklamę :). Jutro z rana lecę do kiosku.... A ponieważ nie skończyłam relacjonować jeszcze poprzedniego poprzedniego spaceru, to właśnie to uczynię :). Truchcik... bo po co się wysilać? ;) Znalezisko. Niestety niezbyt miłe - zakopany pies :(. Na czole widoczny efekt prób ściągania kagańca :) W drodze powrotnej spotkaliśmy górnika :evil_lol: :evil_lol: A na koniec pies padł! Quote
Aarionne Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Maciaszku, przepraszam Cię bardzo, mimo mojego uwielbienia dla Bazyla to jednak największe wrażenie zrobił na mnie górnik! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maciaszek Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Aarionne napisał(a):Maciaszku, przepraszam Cię bardzo, mimo mojego uwielbienia dla Bazyla to jednak największe wrażenie zrobił na mnie górnik! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Wcale Ci się nie dziwię. Ja miałam ubaw przez resztę drogi powrotnej :evil_lol:. Górnik "mieszka" niedaleko nas, więc jak bardzo chcesz to mogę go odwiedzić :eviltong: Quote
Recommended Posts