Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vitis kochana, kusisz. Oj kusisz :). Powydzierać się wspólnie z Tobą to musi być sama przyjemność. A wspólne posiedzenie w jednej celi to już w ogóle ;) :eviltong:. Szkoda, że Radom to nie np. Zabrze - byłoby by bliżej... Marnie widzę swoje przybycie na tą akcję :roll:.

Na pocieszenie Bazylkowe, spacerowe fotki :).
Próba szelek. Niestety białas czuje się w nich niczym koń pociągowy :evil_lol:

Złośliwiec chował pysk w trawie, gdy tylko próbowałam robić zdjęcia :mad:

Od razu też uprzedzam pytania :) i odpowiadam - nie wybielamy Bazyla :evil_lol:

Moi kochani :loveu:

Posted

jak oni sie ladnie wspolnie prezentuja:D
a jesli chodzi o szelki....psy ktore nie chodza idelanie na smyczy (w obrozy) zwykle zachowuja sie jak psy w zaprzegu w szelkach...ciagna ciagna ciagna...a ile to sily ma w tych szelkach...o matko...trezba sie zapierac,drzew lapac...itp itd:):):)
moj tim ma alergie na szeleczki,wiec mam jedne ja zbyciu...mam nadzieje ze Abi szybko do nich dorosnie bo nie lubie jka sie cos marnuje i oddam komus zaraz:)

Posted

Ach, Maciaszku, Twój Bazyl jest po prostu przesliczny. Jak patrze na ten słodki pyszczek to zastanawiam się jak to mozliwe, że DA są na liście ras psów agresywnych... Przecież takiego Bazyla to tylko miziać by się chciało...

Posted

Aarionne napisał(a):
Ach, Maciaszku, Twój Bazyl jest po prostu przesliczny. Jak patrze na ten słodki pyszczek to zastanawiam się jak to mozliwe, że DA są na liście ras psów agresywnych... Przecież takiego Bazyla to tylko miziać by się chciało...
90% psów, które są na liście ras agresywnych to psy agresywne, ale wyłącznie do innych psów, do ludzi nie... Ja to w ogóle nie wiem kto i na jakiej podstawie taką listę tworzył. Ech...

VitisVini napisał(a):
Przesyłam walentynkę dla Bazylka:loveu:
maciaszku nic się nie martw już ja cię kiedyś nie omieszkam w katowicach nawiedzić:roflt:
No to teraz już się nie martwię :) :multi:
Za Walentynę dziękujemy :loveu: i choć nie obchodzimy to przesyłamy wszystkim, którzy tu zaglądają :).

Posted

Bazyl i Ziutka sa opisane w temacie miesiąca marcowego numeru "Przyjaciela Psa". Gazeta juz jutro w kioskach! Niestety nie ma zdjęcia (biję się w pierś, bo to moja wina), ale są wypowiedzi naszego maciaszka kochanego :)

Posted

Aarione, dzięki za reklamę :).
Jutro z rana lecę do kiosku....

A ponieważ nie skończyłam relacjonować jeszcze poprzedniego poprzedniego spaceru, to właśnie to uczynię :).

Truchcik... bo po co się wysilać? ;)

Znalezisko. Niestety niezbyt miłe - zakopany pies :(.

Na czole widoczny efekt prób ściągania kagańca :)

W drodze powrotnej spotkaliśmy górnika :evil_lol: :evil_lol:

A na koniec pies padł!

Posted

Aarionne napisał(a):
Maciaszku, przepraszam Cię bardzo, mimo mojego uwielbienia dla Bazyla to jednak największe wrażenie zrobił na mnie górnik! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wcale Ci się nie dziwię. Ja miałam ubaw przez resztę drogi powrotnej :evil_lol:. Górnik "mieszka" niedaleko nas, więc jak bardzo chcesz to mogę go odwiedzić :eviltong: