maciaszek Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Aarionne napisał(a):Bazyl i Ziutka sa opisane w temacie miesiąca marcowego numeru "Przyjaciela Psa". Gazeta juz jutro w kioskach! Niestety nie ma zdjęcia (biję się w pierś, bo to moja wina), ale są wypowiedzi naszego maciaszka kochanego :) "Przyjaciel pies" kupiony, przeglądnięty już na ulicy :). Dziękuję za zmiany o jakie prosiłam! I rzeczywiście szkoda, że nie ma zdjęcia... Bazyl z Ziutką tak fajnie na nim wyglądali... :( Ale przeżyjemy :) ;). Quote
Aarionne Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ja tez żałuje tego zdjęcia, bo Bazyl to mój dogomaniacki ulubieniec :) Ale jeszcze gdzieś go wciśniemy! Jak nie z Ziutą to samego! :) Quote
Betbet Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 kurcze chwile mnie nie ma a tu sie dowiaduje ze BazloZiutki podbijają prase!!! Quote
maciaszek Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Bazyli i jego kość. Jak Ziutka sobie od nas poszła to wreszcie może bezstresowo sobie konsumować :). I bez ew. awantur! Quote
Wiedźma Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Kasiu, gratulacje! Super, że ktoś słucha ludzi, mających coś do powiedzenia! Quote
maciaszek Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Wiedźma napisał(a):Kasiu, gratulacje! Super, że ktoś słucha ludzi, mających coś do powiedzenia!Dziękuję :oops:. Quote
Pianka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 A moze ktoś zeskanuje z tego PP co tam napisane?:oops: http://images32.fotosik.pl/136/ace93d3d22a2966e.jpg ale znudzony, chyba za twarda ta kość:lol: Quote
maciaszek Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Ja nie mam skanera... Kto ma i skaner i PP? :) Quote
Pianka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 maciaszek napisał(a):Ja nie mam skanera... Kto ma i skaner i PP? :) No własnie kto ma:lol: Ja kupuje tylko MP;) Quote
Aarionne Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Pianka napisał(a):No własnie kto ma:lol: Ja kupuje tylko MP;) Nie szukać skanera tylko kupować PP! Ja zawsze lubię mieć wszystko swoje... Quote
maciaszek Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Wracamy do cyklu mordowania zwierząt.... Wszak DA to psy polujące ;). Może niekoniecznie na goryle, ale... :) Quote
Szarik Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Cześć! ;) Muszę kupić ten numer PP, gratuluję bardzo! http://images29.fotosik.pl/155/19eb414b1bc9afdc.jpg Jesteś pewna, że mu smakuje? :evil_lol: I znów morderca pluszaczków :( ;) Quote
Basia i Barni Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Bazyl jest zaje..sty fest mi sie podoba:cool1: Quote
maciaszek Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Szarik']I znów morderca pluszaczków :( ;)Samych egzotycznych ;). I to jeszcze nie koniec... [quote name='Basia i Barni']Bazyl jest zaje..sty fest mi sie podoba:cool1:Dzięki :). Wczoraj była piękna pogoda, więc poszliśmy sobie na nieco dłuższy spacer. Bazyli połaził, połaził. Spojrzał w prawo. Spojrzał w lewo. I, jak zwykle, doszedł do wniosku, że NUDA... Więc zmienił pozę i koloryt :eviltong: Quote
Basia i Barni Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ciekawe czy Bazylek by siepobawił zmoim Barnim , choc wątpie patrzac na terozszarpane maskotki :roll: :p Quote
maciaszek Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Basia i Barni napisał(a):ciekawe czy Bazylek by siepobawił zmoim Barnim , choc wątpie patrzac na terozszarpane maskotki :roll: :pGdyby to była ta Barni to nie byłoby problemu, ale ponieważ to jest ten Barni to gorzej... :shake: Quote
zoil Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 przejrzalam cale 130 stron i... i'm in luuuv:loveu: cudo po prostu z tego bazyla! Quote
maciaszek Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Gratuluję samozaparcia - 130 stron to nie tak mało.... :) I witam w Bazylowej galerii! :multi: [LEFT]A my spokojnie zaczynamy dzień ;). Byliśmy na spacerze. Bazyl zjadł śniadanie, teraz jem ja :), a Bazyli wypoczywa na kanapie (oczywiście!). Za półtorej godziny wybieramy się do weta. Pisałam tu już kiedyś, że białas ma nawracające stany zapalne łap na tle alergiczno-drożdżakowym. Jakiś czas temu, wylizując się pod ogonem przeniósł te świństwa tam i teraz ma różowy tyłek :eviltong: (bo drożdże zabarwiają tak paskudnie włosy i skórę). Może nawet zauważyliście to na jakichś zdjęciach. Ostatnio zaczął się znowu intensywnie wylizywać. Poszliśmy więc do weta (we wtorek). I co? Wkurzyłam się :angryy:. A dlaczego? Bo okazało się, że po raz drugi ktoś zrobił zamieszanie w Bazylowej kartotece. Za pierwszym razem (z miesiąc temu) dopisali "nam" jakiegoś psiaka i jego szczepienie. I to był pikuś, bo tym razem cała karta Bazyla po prostu znikła :angryy: :mad:. Nie ma... Cała historia choroby poszła w.... Pod moim nazwiskiem widnieje jakiś Kajtek, mały, rudy piesek (ciekawe co właściciel Kajtka na to? :shake:). I teraz nie wiadomo czy Bazyl przeskoczył do kogoś innego, czy w ogóle zniknął :roll:. A jeśli przeskoczył to jak go odnaleźć... Dobrze, że mam część historii chorób Bazyla wydrukowaną i że zawsze każe robić wpisy do książeczki, ale wszystkiego nie mam... Poza tym Bazyl jest ubezpieczony w PZU i mogą kiedyś chcieć jakiś wydruk, albo coś skontrolować i co??? Wet obiecał, że do czwartku, czyli dziś postara się kartę Bazyliszka odnaleźć - zobaczymy czy mu się udało. [/LEFT] Quote
mrowka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 :crazyeye: Ojej to co opowiadasz, niie mieści mi się w głowie, jak może zniknąc kartoteka Bazylka?! Jakim cudem pod Twoim nazwiskiem jest inny pies? Jaki bałagan tam panuje :crazyeye::shake: A tak poza tym to Bazyli śliczny białasek :loveu: Niech szybko wraca do zrdowia! Quote
maciaszek Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 mrowka napisał(a)::crazyeye: Ojej to co opowiadasz, niie mieści mi się w głowie, jak może zniknąc kartoteka Bazylka?! Jakim cudem pod Twoim nazwiskiem jest inny pies? Jaki bałagan tam panuje :crazyeye::shake:Myślę, że po prostu program im fiksuje. To niemożliwe, żeby ktokolwiek zrobił taki bajzel... mrowka napisał(a): A tak poza tym to Bazyli śliczny białasek :loveu: Niech szybko wraca do zrdowia!Dzięki :). Quote
maciaszek Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Choć nikt tu nie zagląda :eviltong:, spieszę donieść, że karta Bazyla się odnalazła! Okazało się, że kiedy wet przenosił info o tymczasowiczce Ziutce do karty nowych właścicieli, przeniósł przy okazji i dane Bazyla :evil_lol:. Quote
maciaszek Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 furciaczek napisał(a):WROCILAM:multi::loveu:I to o jakiej nietypowej dla Ciebie porze :eviltong:. Quote
Aarionne Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 maciaszek napisał(a):Choć nikt tu nie zagląda :eviltong:, spieszę donieść, że karta Bazyla się odnalazła! Okazało się, że kiedy wet przenosił info o tymczasowiczce Ziutce do karty nowych właścicieli, przeniósł przy okazji i dane Bazyla :evil_lol:. Maciaszku - nie przesadzaj!!! :mad::mad::mad: Nikt nie zagląda??? :mad::mad::mad: Nazywasz mnie nikim? :mad::angryy::eviltong: Jak możesz? Ja, wierna bazylowa fanka, zostałam tak do głębi urażona, że... ach, nie będę kończyć, bo i tak będę tu zaglądać :eviltong: Quote
Recommended Posts