furciaczek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Nie wierze wlasnym oczom:crazyeye: Bazyl sie na fotkach rozmazlal:evil_lol::evil_lol: Piekny jest normalnie:loveu: Quote
maciaszek Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 furciaczek napisał(a):Nie wierze wlasnym oczom:crazyeye: Bazyl sie na fotkach rozmazal:evil_lol::evil_lol: I to jak artystycznie - klamrowo :evil_lol:. furciaczek napisał(a): Piekny jest normalnie:loveu: Normalnie nie zaprzeczę :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
furciaczek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 maciaszek napisał(a): Normalnie nie zaprzeczę :loveu: :loveu: :loveu:. Nio sprobowalabys:mad: Quote
VitisVini Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ania-shira napisał(a):Witajcie O widze Bazylka w ruchu brawo :multi: I jak fajnie wyszedł na fotkach super widoczki VitisVini napisał(a):Muchomory są dobre do mieszania herbatki... wrogowi blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maciaszek napisał(a): to jak artystycznie - klamrowo bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Cuś nie do końca mi wychodzi. Musze skopiowac potem kliknąć ten obrazek z rami odpowiedzi"owiń tagi(Quote), potem recznie wpisac np =maciasze i znowu nacisnąć te owiń tagi. no dopra, lepszy rydz niż nic, ide spac bo dzień pełen wrażeń.Dom dla bandoska się szykuje, trzymajcie kciuki Quote
maciaszek Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Vitis jestem pełna podziwu dla Twoich pięknych multicytatów :multi: :multi:. I komentarzy pod nimi.... :evil_lol:.A za przekochanego słonika Bandosia kciuki trzymam od dawna (tylko nie udzielam się na wątku, bo czasu brakuje...)!!! Quote
Rybka_39 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Cześć, wycałuj tego boszkiego Bandosia od nas!!!:loveu::evil_lol: Quote
maciaszek Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 No to kilka filmików z opowieści leśnej: http://pl.youtube.com/watch?v=FEP0R0RjtP0 http://pl.youtube.com/watch?v=g2KW44JAaHo http://pl.youtube.com/watch?v=88sNgsQhwSk Quote
Angel_ Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Hej Bazylątko :loveu: Sorka, ze nas ostatnio długo tu nie było ale dużo na głowie mamy :shake: nasza pannica jest po sterylce i wogole zamieszanie ;) Ty piękny białasie piękny jak zawsze :D :loveu: Nic tylko siedziec i patrzec ;) Quote
VitisVini Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Maciaszku te wszytkie moje informatyczne postepy to tylko dzięki tobie:calus: A czemu te filmiki takie krótkie? I czmu wszyscy się dziwią, że Bazyl umie biegać?:eviltong: DA są jak ten chłopiec z dowcipu co to nie odzywał się przez parę lat aż któregoś razy przy obiedzie zapytał dlaczego nie ma kompociku. "Dziecko to ty mówisz!!"- zakrzykneli rodzice " ale dlaczego tak długo milczałeś ????" " Bo zawsze był kompocik" No, to chyba wszytko tłumaczy w sprawie biegania. Ojej, mówię wam jaka zestresowana jestem to adopcją Bandoska, to mój pierwszy pies w którego tak aktywnie się zaangażowałam ( zwykle inni ciągneli wszystko a ja dorzucałm tylko pare groszy) Speaking about money hehe:p, ta jak zwykle, dziewczyny kochane, zobaczcie nasz AFN ma poważne problemy ogromny dług AFN - pomóż http://www.dogomania.pl/forum/showth...81#post7908281 Afn to moja ulubiona fundacja, tyle dobrego dzięki niej można dla piesów zrobic, dorzucie po parę groszy:help1:, i rozreklamujcie ten wątek na waszych dobrze? Quote
Lenorka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 No dobra, Maciaszku, udowodniłaś, że Bazyl biega, ale ja powątpiewam w jego zdolnosci oratorsko-wokalne. :eviltong: Czy on sie czasem odzywa? Daj jakiś filmik z próbką bazylkowego głosu! :) Quote
furciaczek Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Czesc maciaszku drogi:loveu: Filmiki obejze pozniej bo net chodzi mi jakby chcial a nie mogl:angryy: Quote
maciaszek Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='Angel_']Hej Bazylątko :loveu: Sorka, ze nas ostatnio długo tu nie było ale dużo na głowie mamy :shake: nasza pannica jest po sterylce i wogole zamieszanie ;) Ty piękny białasie piękny jak zawsze :D :loveu: Nic tylko siedziec i patrzec ;) Hej, hej :) Jak się czuje wycięta panna :roll:? [quote name='VitisVini']Maciaszku te wszytkie moje informatyczne postepy to tylko dzięki tobie:calus: :oops: :oops: :oops: [quote name='VitisVini'] A czemu te filmiki takie krótkie? I czemu wszyscy się dziwią, że Bazyl umie biegać?:eviltong: Filmiki są krótkie, bo dłuższe wgrywałyby się na fotosik chyba tydzień..., a ja dostałabym cholery... A wszyscy się dziwią, że Bazyli potrafi biegać, bo 99% fotek, które tu się znajdują to fotki przedstawiające leniwca, który praktycznie się nie rusza :evil_lol:. [quote name='VitisVini']Ojej, mówię wam jaka zestresowana jestem to adopcją Bandoska, to mój pierwszy pies w którego tak aktywnie się zaangażowałam ( zwykle inni ciągneli wszystko a ja dorzucałm tylko pare groszy). Będzie dobrze !!!! Mówię Ci. A ten pierwszy raz? Zawsze musi być ten pierwszy raz. Teraz to już się nie uwolnisz od pomagania :eviltong:. [quote name='VitisVini']Speaking about money hehe:p, ta jak zwykle, dziewczyny kochane, zobaczcie nasz AFN ma poważne problemy ogromny dług AFN - pomóż http://www.dogomania.pl/forum/showth...81#post7908281 Afn to moja ulubiona fundacja, tyle dobrego dzięki niej można dla piesów zrobic, dorzucie po parę groszy:help1:, i rozreklamujcie ten wątek na waszych dobrze? Dodałam prośbę i link do wątku do podpisu. [quote name='Lenorka']No dobra, Maciaszku, udowodniłaś, że Bazyl biega, ale ja powątpiewam w jego zdolnosci oratorsko-wokalne. :eviltong: Czy on sie czasem odzywa? Daj jakiś filmik z próbką bazylkowego głosu! :) Był tu już taki filmik, ale proszę, specjalnie dla Ciebie raz jeszcze :): http://pl.youtube.com/watch?v=or5I269ZX7c Quote
Angel_ Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 a jakaś taka nie spokojna jest i kręci się i wierci, i jęczy mi cały czas :lol: Ale przejdzie, i bedzie napewno lepiej ;) Quote
maciaszek Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 furciaczek napisał(a):Czesc maciaszku drogi:loveu: Filmiki obejze pozniej bo net chodzi mi jakby chcial a nie mogl:angryy: Cześć Gieniu :loveu::loveu::loveu:. Wybaczam, w końcu na net wpływu nie masz :evil_lol:. Quote
furciaczek Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 maciaszek napisał(a):Cześć Gieniu :loveu::loveu::loveu:. . :mad::mad::mad: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 i ja zajrzalam na chwile...spac dzis raczej nie bede...choc krzycza juz na mnie w domu, ale oni nic nie rozumieja:( maciaszku dzieki za odwiedziny i przytulaski...moze kiedys pomoga... Quote
maciaszek Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Niki-lidka napisał(a):i ja zajrzalam na chwile...spac dzis raczej nie bede...choc krzycza juz na mnie w domu, ale oni nic nie rozumieja:( Idź przytul się do Tima, on na pewno zrozumie... Niki-lidka napisał(a): maciaszku dzieki za odwiedziny i przytulaski...moze kiedys pomoga...Nie ma za co kochana. Mam nadzieję, że będzie lepiej! Quote
ewatr Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Bazylus to jest zawsze sliczny w kazdym ruchu czy to szybkim czy w stanie spoczynku a co :diabloti:;) Quote
Lenorka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='maciaszek'] Był tu już taki filmik, ale proszę, specjalnie dla Ciebie raz jeszcze :): http://pl.youtube.com/watch?v=or5I269ZX7c :) OK, teraz wierzę, że szczeka, ale jakby nie było nie przykłada się do tego... Ale dobrze, Bazylku, gardełko trzeba szanować :) Quote
maciaszek Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='Lenorka']:) OK, teraz wierzę, że szczeka, ale jakby nie było nie przykłada się do tego... Ale dobrze, Bazylku, gardełko trzeba szanować :) Jak chce to potrafi. I to jak :). Ale rzeczywiście nieczęsto nadwyręża struny głosowe. [quote name='mia_mia']witam piekne dogo argentino :loveu: Witamy :). [quote name='Werka']Cześć maciaszku:mdrmed: Cześć Werko! Opowieści leśnej część VI - "Pies w skarpetkach" :evil_lol:. Jak w każdym lesie, tak i w tym, w którym byliśmy znalazł się podmokły teren - bagienko. Bazyl, który generalnie nie przepada za moczeniem się, brodzeniem w wodzie i jezior korzysta tylko w celach wodopojowych nagle i z nienacka bardzo upodobał sobie taplanie w błocie. Nagrałam nawet filmik, ale cholerny youtube nie chce go przyjąć w swe ramiona :angryy:. Próbowałam już kilka razy i NIC. A szkoda, bo na filmiku widać świetnie jaka frajdę sprawia Bazylowi wpadanie w błotniste strumyczki... :evil_lol: Mam tylko fotki, na których widać jak białas wyglądał po wyjściu z...: Dobrze, że nie wlazł tu...:roll: I na koniec tej części jeszcze takie grzybki: Quote
furciaczek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 hehe pies Ci kolor zmienia powoli:evil_lol: pewnie przeczytal ze nazekasz na biala siersc wbijajaca sie w ubrania:evil_lol: Quote
VitisVini Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dzięki maciaszku za wszystko tj linka w ogóle. A cioteczce Niki to co siem staneło? trzymam kciuki żeby się odstało. Bazyl w skarpetach wygląda mało sexownie, no bo goły i w skarpetkach...:evil_lol: Quote
maciaszek Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 VitisVini napisał(a):Bazyl w skarpetach wygląda mało sexownie, no bo goły i w skarpetkach...:evil_lol: Chyba miał tego świadomość - na wszystkich tych skarpetkowych zdjęciach ukrywa swą twarz :evil_lol:. Quote
Recommended Posts